Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DekkerDave
    Můj názor není žádnej random blábol, na to pozor. A podal jsem ho slušně, bez nějakých agresivních výšplechtů, se kterýma jsi pohotově přišel ty. Sám jsi hned v první svý reakci poplival jiný hry a pomluvil ostatní lidi a to bez zjevnýho důvodu a akorát jsi prokázal, že jsi přesně v té "místní úrovni", o které se převědčuješ, že v ní nejsi (a přitom jsi jejím typickým příkladem).

Tvůj příspěvek není žádným pokračováním diskuse, nýbrž jen ukázkou primitivního hovadskýho chování a snahou něco vyprovokovat.
  • Dobře víte, že nadřazená rasa nemůže a nemá zájem hrát takovéto hova*ny, takže pokud chcete odčinit svůj hřích, budete muset zakoupit nějakou konzolemi nezničenou PC exkluzivitu. Dávám vám na výběr mezi dvěma nejlepšími tituly jen pro PC. Buď zakoupíte Star Citizen s lodí aspoň za 10 litrů nebo nějaký simulátor (chleba, trávy či šutru). Pokud zde neodešlete screen zakoupené hry, nemůžete se řadit mezi master race a budete umučen klávesnicí do análu. Výběr je na vás, máte 24 hodin.
  • ne tak si jen xyz kterej musí psát random blaboly o hrách ktery ho nebaví nebo nezajímají
    cituji: CoD, Halo nebo BF fakt nejsou mou krevní skupinou.

moje krevní skupina zas není třeba zaklínač a dokazal bych si najít 100 dovodu proč ho poplivat jenže se nechci snižit na místní uroveň, ale tobě to asi zas tolik nevadí
    *3*
  • My by jsme radši The Last of Us nebo Bloodborne, tento výkal si strčte zpátky do prd*le
  • DekkerDave
    A co když ti řeknu, že jsem Halo hrál, včetně ODST, kterej se mi ze všech Halo zamlouval nejvíc, i když celá série mi opravdu přišla nemastná a neslaná (a navíc šíleně sterilní)? Tak mě zase označíš za typickýho PC master race, kterej má v popisu práce flusat na všechno, co není na PC?
  • kdybych se měl rozčílit nad každym anonymním ocáskem na internetu tak už mě dávno bouchne hlava. jen mě přišlo vtipny jak někdo kdo evidentně neví o čem mluví protože sám řikáš že to nejsou hry pro tebe muže plácat něco o nemastnem a neslanem halo *7*
  • co že tím zadkem holíš po tom struhadle?
  • DekkerDave
    Nevím, koho tady tak rozčílil můj původní komentář, kterej ani nebyl nějak útočnej. Akorát mě baví rejpat do takových výbušných joudů, jako jsi ty. Přesně jsi se chytil na tu nejprimitivnější část mojí odpovědi, a akorát jsi ukázal svou jednoduchost.
  • halo ma gameplayem (single) nejblíž k half life 2............ cože ? neeeee neubližujte mě já se omlouvám .... za trest sjedu holím zadkem po struhadle do bazénku z jodem *13*
  • Uncharted je parádní a dobře se hraje, ale opět to není FPS, ale 3rdPS. :) Jinak já nikde nepsal, že hrát FPS s gamepadem nejde, jen je to úplně jiné než KB/M.Toť vše.
  • pokud se tě dotklo že sem tě označil za pcmasterrace tak se omlouvám ale musím tě upozornit že butthurt seš nejspíš ty *1*
  • DekkerDave
    Planetside 2 má spíš blíž k Battlefieldu, než k Halo.
  • také jsem nikdy nechápal to haló okolo toho
  • DekkerDave
    S nadávkama jsi tu začal ty, pitomče.
  • That was beatifull.
  • PS: jo sem butthurt console peasant a proto mám koupeny stary ps3 abych na tom mohl hrát ninja gaiden *7*
  • *12* *12*
  • *1* vypnu warhammer 40k armageddon a jdu na games... když v tom vidím jak mě nějakej ocas nadává do butthurt console peasanta *1* pobavil si. ty musíš byt dobrej ubulánek..... prosimtě zas to tolik nežer *3*
  • To co tu popisujes jsou normalni trollove a sh*t posteri, nema to s PCMR komunitou nic spolecneho.
  • taka hra tu uz davno je a vola sa planetside 2 a je daleko za nejakym konzolovym paskvilom menom hallo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit