-
Zdravim, uz par hodinek hraji, a bavi...ale nepocitaji se zadne body,porad mam 0. pritom na pvp i coop sem prosel nekolik servru par desitek lidi sem zabil a parkrat jsme vyhrali. Ale stale skore 0. Nevite jak to ? Chodil sem na servery pres find i pres vlastni vyhledavani.Preci jenom trosku te motivace by to chtelo bodove...
A ani podrobne statistiky tady nejsou ze ? jako v Rising Storm... -
Pěkný, ale to samý, respektive ještě líp to provádí Project Reality (mod BF2) a navíc dostanete v porovnání t Ins obří mapy a podporu techniky...
-
Ahoj lidi, po přečtení některých (velice chytrých) příspěvků ve fóru, jako je např. názor na grafiku, nebo na zpracování tété hry, soudím, že to píší děcka a nebo hráči, kteří se asi delší dobu věnovali BF seriím :). V této hře díky Bohu nejde o grafiku, nejde o preciznost zprcování, ale o to jaká ta hra má potenciál. Hra je podle mě udělaná suprově i když ze začátku byly problémy i teď jsou, ale kde nejsou že? Vyzkoušejte si porovnat FB 4 vs INS už jen cenově v poměru s hratelností. Takové hry rozbíjejí komunity a klany. Protože hráči jsou odrazeni už něco takového hrát natož dávat za to 60 éček. Za mě radši budu hrát INS než BF 4 (taky vlastním), kde se mi nezjevůjí přeživší hráčí a z otočky zabíjí z otočky. *16*
Ale k věci, rád bych Vám řekl, že momentálně klan skullcrashers.eu rozjíždí novou sekci s INS a chtěli bychom něco víc. Kdo má chuť a je zapálený do této hry, ať neváhá a přidá se k nám. Kontaktuje na email: nemec.tomas@mk-pc.cz
https://www.facebook.com/pages/CZSK-Insurgency-gamers/234814516702272 -
Takže "originalita" ve stylu starý Counter Strike? :)
-
MP BFka nabizi tak jedine sirokou skalu bugu, erroru co ti shazuji hru a predevsim priserneho netcodu, ktery celou hratelnost degraduje a nemel by se objevit v zadne hre multiplayeroveho razu a uz vubec ne u AAA hry, ktere se jeste snazi prodlouzit jeji spatnou hratelnost 5 DLCckama. *7*
-
no konecne ses nasel *3*
-
http://drmeth.com/index.php?r=8125166313929238402 pomozte prosím...
-
*triple facepalm*
-
Ano zastal jsem se tech her, protoze jejich MP nabizi sirokou skalu moznosti nastaveni dane mapy a da se u toho vyborne zabavit aniz bys musel hrat 24 hodin denne jak rad neustale uvadis. Dival jsem se minimalne hodinu na gameplay videa abych vedel, co to ta Insurgency vlastne je, jake tam jsou mody apod., protoze z recenze na games.cz jsem se to tradicne vlastne ani nedozvedel, kdyz 80% recenze je hate na dlc a odemykani zbrani v jinych hrach. *7* Nemusi to byt spatne, to taky nikde netvrdim. Ja se jen zastal BF a CoD, protoze drtiva vetsina hateru tady hlavne CoD hani proto, ze maji piratskou verzi a vubec nehrali MP a netusi, jake moznosti nabizi. To same plati u mnohych i u BF. A hlavne mi vadi ten dvoji metr zdejsich recenzentu, ktery obcas jde do takovych extremu, ze nedostatky AAA her jsou u "indie" her plusy. To je pro me naprosta demence.
S jazyky na tom nejsem o nic hure, jen si misto sve madarstiny dosad polstinu *3*
Zaverem bych jenom dodal, ze kdzy ty hledas pro zabavu neco jineho neznamena, ze miliony jinych hracu, kteri se dobre bavi u BF a CoD, jsou idi*ti, desetileti pubertaci apod. -
S apeckem jde skoro vsechno prostrelit.
-
Nejsem rodenej cech, ja se totizto ucim sam.Nato ze jen ctu po cesky je ma cestina slusna.Jo na klavesnici se preklepu ,ale to je tim ze chci vsechno napsat narychle. Ano a vedle madarciny,slovencstiny,cestiny mam taky anglictinu a trosku nemciny.By mne zajimalo kolik tech jazyku ty ovladas kdyz se ripes do moji cestiny.
A ano to ze tady urazis lidi co vubec neznas je primo umerne s tvym arogantnim,agresivnim projevem ktere je bud danou tvou inteligenci nebo jses jenom "agresivni bastard" ktery nema nic lepsiho co delat. Ja nikde nerikam ze Insurgency je "nejlepsi".Oprav mne jestli jsem neco takovyho rekl.Snazil jsem se poukazat na jaji kvality. Hral jsem vsechny BF teda okrem BF4 , tam jsem byl jenom v bete. Insurgency neni top ale jestli nekdo hleda neco jinyho nez BF a COD tak ma navybranou. To ty ses zastal BF a COD serii a to ty jsi rikal ze Ins. je proste "kopirak" a to s tim ze jsi tu hru vubec nehral. Ja hodnotim vsechno podle toho co jsem hral,tak vo tom mluvim. Kdyz neco nehraju nebudu hodnotit ani podle recenze ani podle nakyho pytomyho komentu v diskuzi.Ale dobra , ja ti precce nic neberu tak se uklidni a na tvem miste bych se zamyslel proc urazis bez toho abys danyho cloveka znal.
To se nedokazes jinak vyjadrit , jenom nadavkami ?
Tohle poukazuje na tvoji uroven , bud jses nakej pubertak kterej se vyziva v tomhle nebo to bude neco docineni s tvym IQ. -
dalsi "realna" hra co nema zvladnutej pohyb
-
porad pindas blaboly, ze nemuzes hrat 24 hodin jako by vsichni hraci BF takto zili nebo co. To se jako prilezitostny hrac nemuze pobavit hranim BF? To umi jen to tvoje "genialni" Insurgency? A hod se do klidu, ta tvoje hysterie ti krapet pochroumala cestinu. *3*
Ze si na zaklade nekolika odstavcu hrajes na znalce meho IQ jenom dokazuje tu chabou vysi toho tveho *3* -
jestli se nepletu, prvni prispevek ve vlakne je muj a prvni kdo dal reagovat jsi ty. No nic no.
-
OMG...tohle tady už dávno je, viz. REALITY MOD...pro BF2 a v současné době pro ARMA III a nově připravovaný RM2...
-
Inovativne? *
-
Onovativne ?
Well , je to o pristupu a mechanizmech hry.
Tak strelba ,pohyb,dynamika hry a celkove hraci,teda komunita.
Tak inovativni je treba system ozbrojeni. Na zacatku mas urcity pocet supply pointu s kteryma muzes operovat.Treba si nevezmes pistoli,nebo granaty,nebo vestu a radsi si doladis hlavnou zbran.Nekdo bere ze vseho neco.To samozrejme ovplyvnuje tvoji rychlost.Pozdejic kdyz se ti dari a tvuj tym vyhrava dostavas dalsi supply body ale ne tak mnoho abys mohl mit komplet vybaveni vytuneny.To znamena ze se ti nikdy nestane ze mas ze vseho to nejlepsi.To dava takticky pristup a hrac musi rozmyslet do jaky situace co vzit. Dalsi veci je system respawnu. Ne v kazdym mode mas totiz respawny omezene casem. Nektere mody maji takzv. wave-i a v nekterych pripadech je respawn mozny jestli tvoji kolegove v teamu zajmou objective. Neni to presne tak jak to nekteri opisujou,ze je to kopirak. Tady se krasne ukazalo jak se jeste s FPS zanrem da vyblbnout a uz jenom to ze na tom pracoval I chlapek z orginalniho Red Orchestra modu svedci o tom ze tady hraje prim realismus vs zabava.Protoze narozdil od jinych realismus FPS her je tohle I zabavny kde se ukaze raw skill hrace (rychlost,presnost,agilita a schopnost takticky rozmyslet). -
Tak ted zase uz I urazis?
To jen dokazuje vyksu tve IQ.
S takymito lidmi nema cenu argumetovat.
Asi me poznas dobre ze me tu popisujes do takovyho detailu.
Ze lama....
Ne kazdy ma rad boje ala BF.
To nezmeni fakt ze mechanizmy za BF nejsou tak vymakli.Treba takova strelba...Nebo zavyslost eqquipmentu vs rychlost hrace a pod. Tady se proste jenom beha a strili.Vobcas kryje a kempi. To ze nekdo hraje random server ,neznamena ze je lamka, Jak sem uz rikal ne kazdy ma 24h denne na hrani.Nekdo prijede vecer z prace a da si hodku FPS blazneni. A techto lidi je hodne. Vim co je filter a vim presen co a kde jsem hral. BTW nemavam amok ale hodne mych pratel bylo frustrovanych pocas hrani , ja problem nemam.Vobcas se stane I profikum ze jsou frustrovani.To jen ty jses takovy superhero ze s tymito problemy netrpis, ty uz ani nejses clovek, ty musis byt nadclovek nebo cyborg. Uz jen fakt ze urazis jiny a nic o nich nevys vypovida o hodnote tvych prispevku. Jestli bys I mel nakou tou pravdu tak bych s tim nemel problem,jenomze kdyz privezes urazky a vubec me nepoznas , tak to uz je to o necem jinym. Neprepadnu na tvuj level. Preju hezkej den *11* -
je zajímavé jak mě tady vykládáš že já pindám něco jiného než ty, když si to byl ty kdo zmáčknul REAGOVAT a napsal si OT obecnou anti-hate kampaň, jako to není můj problém, pokud chceš něco říct všem tak nereaguj na jednoho ;)
Jen tak mimochodem to ty se pokoušíš srovnávat hry jako portal 2 a CoD, já srovnávám jejich vizuál a enginové mechaniky, nikoliv hry samotné :D a ak kdo to pindá nesmysly... -
ne, protoze vim do ceho jdu, nejsem klaman. Problem by to byl, pokud vyrobce naslibuje co bude hra obsahovat a potom vyda hru s polovicnim obsahem a zbytek si musis dokoupit v DLC. Nikde nerikam, ze se mi ten model EA zamlouva, ale alespon nic nezakryva a vim vzdy co si kupuju a je pouze na me, zda za ten obsah ty penize dam nebo ne. Navic i hra bez DLc nabizi plnou hratelnost a komu to staci, tak si dlc nekoupi. Zadny problem. A ruku na srdce, prumerny hrac BF, ktery si koupi vsechny DLC, stravi u hry i stovky hodin. potom se ta celkova cena ztrati. BF4 vyslo 2 roky po BF3. Ty cca 2 tisice za dva roky hrani z velkym rozsirenim a tou moznosti nastaveni hracich modu, poctu hracu, map atd. je ta hra pomer cena/vykon podle me vyborna a za sebe vubec nemuzu hovorit o vyhozenych penezich.