Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Insurgency je taky kopie kopie kopie. Vsechny jeji mechanismy tady byly nekolikrat pred ni. Ten kdo nechapu jsi ty, kdyz moji narazku na hate vztahujes pouze na svoji osobu.
    Nejde o koridor jde o prostredi. To je tezke s tebou neco resis, kdyz ja o voze a ty svoja narazky o koze. CoD je aspon v nekolika lokalitach, ktere jsou ruzne, zatimco Portal je z velke casti ve stejnem prostredi. Nastesti ve dvojce byly i jinak vypadajici lokality. Ale stejne je demence resit portal a cod, kdyz jedno je FPS a druhe logicka skakacka.
    Neboli celou dobu ja o voze a ty svoje pindy o koze, nema to cenu. mej se.
  • @Duncan66: a nemyslíš že oznamování DLC před vydání hry je právě ten problém ? nedejbože day 1 DLC...
  • s takovým názorem se endivím že nechápeš ;) mimochodem "Precti si kazdou diskusi pod clanky o BF" zaprvé mě nezajímá a za druhé není reakce na můj příspěvek, pokud chceš psát nový příspěvek tak ho napiš a nereaguj OT na něčí příspěvek :)
    "V grafice se neshodneme, ale je to evidnentne vec vkusu." sem rád že už (bezdůvodně) neurážíš :)
    "Porad mam dojem, ze nekteri z vas povazujete zcela nesmyslne vyrobce her za neziskovky, ci dokonce za charitu." Výrobci her =/= (ve většině případů) vydavatel, to vydavatel (respektive akcionáři) chtějí šílené zisky na základě nějaké přemrštěné analýzy a dál Insurgency existuje a vydělává, v čem je teda problém ?:)

"lespon z casti kopirovat sebe" očividně stále netušíš vo co go, jak sem už řekl málo co je dnes originální, ale máloco je tak vybrakované a několikrát skopírované jako CoD série (je to jako bys vytiskl dokument a dělal kopii z kopie z kopie z kopie... degradace)
    "v CoD ci BF apod. se takove audiovizualni momenty uzasu nachazeji ci nachazely." jo v CoD:G jsou WoW momenty, smíchy sem se za břicho popadal (nekecám, tak strašná komedie to byla, pokud mluvíme o starších dílech tak ano máš pravdu, ale že bych se u toho audiovizuálne bavil se říct nedá, vlastně audio vůbec) :), a dál já probíral CoD nikoliv BF a podobné, což naznačuje že pořád nechápeš a zpíváš si tu svou anti-hate ;)

a ještě jeden detail "navic z 80% uzavrene prostory" zajímavé jak ti to v portálu vadí ale v CoD ne, je jedno kde je koridor, jestli v podzemí nebo v ulicích, koridor je furt koridor, záleží čím je naplněn (když porovnám Portal 2 a starší CoD je to nastejno, CoD:G má už zajímavější lokace).
  • vubec nevis o cem placas ty svoje blaboly. LWTB nehrajou sami profici apod. muze se tam prihlasit naprosto kazdy a kdyz je misto, tak hraje a nehraje se kazdy den apod. Dostanes ukoly a je jedno jaky mas skill. Prave ze to jsou super borci a tymy se rozdeli +- podle skillu zucastnenych hracu, aby jeden tym nemel vyhodu. Navic BF nabizi takovou sirokou skalu nastaveni mapy, ze si musi kazdy najit to svoje. Jenom hlupaci jako ty daji "spustit random server" a potom breci a maji amok. Misto abys zapojil mozek a ve filtru si nasel presne co ti sedi a obcas obetoval nejakou tu minutu na hledani hracu z komunity a potom mel pokazde, kdy se ti zachce tymovou hru. Je to stejne jako v zivote. Kazdy sveho stesti strujce. Lama jako ty potrebuje berlicku a kdo ma mozek tak si umi ve vsem najit to pozitivum a uzivat si a nevi co je to rage a frustrace *3*
  • Proc by se posunovali smerem k Arme ci AA, kdyz te se proda 100x mene nez CoD? Porad mam dojem, ze nekteri z vas povazujete zcela nesmyslne vyrobce her za neziskovky, ci dokonce za charitu. *7*
    Kdyz delam dalsi FPS, tak logicky budu vzdy alespon z casti kopirovat sebe. Takze je prece burt, jestli kopiruju sebe, nebo nekoho jineho. Je ale demence to jednomu vycitat a druheho chvalit za to same. *8*
    Precti si kazdou diskusi pod clanky o BF apod. a uvidis ten hate tuny lidi.
    V grafice se neshodneme, ale je to evidnentne vec vkusu. Portal2 super hra, ale ta grafika je jednoduse jednotvarna naprosto celou hru, navic z 80% uzavrene prostory, kde jsou steny z identickeho materialu. Rozhodne jsem se nepristihl v portalu, ze jsem si rikal, to je super scena a pekne to vypada. v CoD ci BF apod. se takove audiovizualni momenty uzasu nachazeji ci nachazely.
  • A v com to ma byt akoze inovativne? Lebo to sa vzdy vycita codku.
  • Ty jses trosku popletenej.
    FPS je zanr v kterym hry typu BF4 a novy COD neprinasi nic novyho.Jsou tam mensi zmeny ale oproti predchudcum nenabidnou zazitek hodny tech 60 euro.
    Ja bych rekl ze se tady trhat nad grafikou Insurgency (ktera je podle mne povedena) nikto nebude ale jestli to jdes porovnavat tvym stylem tak bys mel vzit nekolik veci do uvahy.Tym za insurgency muzes spocitat do 20 lidi.Cena hry samotne je 1/4 ceny zminenych her.Ano hral jsem s kvalitnimi hraci,ale to je jiz specifikum a nenarazis na ne v normalnych random gamech.Tady precci jde o to ze v Insurgency jses nucen spolupracovat.A ne s jenom kvalitnymi hraci ale totalne randomermi.V Ins. Nepotrebujes TS,nepotrebujes kvalitny tym,potrebujes jen hrace kteri budou spolupracovat.Nekolikrat se mi totiz stalo v Insurgency ze at jsem mel docela sheet team,dokazali sme se s lepsim tymem popasovat a nakonec vyhrat.Taky se mi jeste v Ins. Nestalo ze bych byl frustrovanej,nebo ze bych jel do rage—u.To se o BF ci COD rict neda. Tuhle hru si proste clovek uzije a dostane se ti pod kuzi.Ano nema destrukce ci bojovou techniku zato ma veci ktere fungujou a delaji hru zabavnou.A prestan prosim te propagovat LWTB a podobne nesmyselna porovnani.Nikto tady neblabolil o profesionalnych tymech kteri denne trenujou. Tady precce vetsina hracu bude hrat jenom s random lidmi.Nema kazdy 24h denne na naky pytome BFko a pak se chvalit jak dobre ze to ma zmakly.
  • "aha a Insurgency neni kopirka desitek jinych her" na tohle ti jen řeknu: Přečti si pořádně co sem napsal: "CoD jakožto kopírka sebe sama", vysvětlím: dneska už je máloco originální, ale vykrádat vlastní sérii už je prostě ubohost ;) stačí u čtení myslet a třeba by ti to došlo :)

Teď zareaguju na ten trošku off topic: "kdyz je to porad FPS", já nevím třeba zjednodušenou armu ? já nevím třeba AA s vozidly ? to že je to FPS neznamená, že se ten žánr nemá kam posunout ;)

"Stejne tak tvrdit, ze Portal 2 a L4D2 vypadaji graficky lepe nez nove dily CoD je ciste ignorantstvi." "Vypadá"není jen grafika btw (je to celý vizuální dojem), a tvrdit to můžu a budu bo je to pravda ;) (už jen Havok vs nic, ragdoll vs generické animace).
    A jinak kdo hází hate na BF ? já ne, vlastním BF3 a rád si ho zahraju (pro mě se ty hry doplňují) :)

"Mozna je problem, ze hrajete nove dily CoD na ultralow a potom vypadaji jako vami zminovane hry" když pominu vyložený trolling, Core i5-3570K/GTX660 a určitě to hraju na low ;)

Ještě něco ?
  • to je vec nazoru. Pro me zase placa blaboly ten, kdo tvrdi, ze v BF neni dulezity skill hracu a neovlivnuje vysledek.
  • Whoossain
    Duncan66: Ty očividně nevíš která bije...
  • napsal jsi to presne kejo. Lidi tady breci, ze nekdo dela DLC jako by to byla podpasovka, pritom nekolik DLC ylo znamych jeste pred vydanim hry. Stejne tak proc chudaci breci, ze si nekdo muze odemknout zbran za penize? Nejde o zbrane, ktere si bez penez poridit nelze, tak v cem je problem?
  • aha a Insurgency neni kopirka desitek jinych her, ktere tady jsou uz 15 let? V cem je Insurgency originalni a vybocuje ze zazitych principu? Jsem koukal na gameplay a prakticky vse je v te hre obslehnute z jine hry. A najednou fanaticky brojicim lidem proti BF a CoD nevadi 10 roku stara grafika a jeste to zminuji jako plus dane hry.
    Stejne tak tvrdit, ze Portal2 a L4D2 vypadaji graficky lepe nez nove dily CoD je ciste ignorantstvi. Mozna je problem, ze hrajete nove dily CoD na ultralow a potom vypadaji jako vami zminovane hry *3*
    Tim vubec neresim hratelnost a zabavu zminovanych her. Ale ten hate proti serii CoD a BF mi prijde dost mimo misu. Co byste jako od tech novych dilu chteli cekat, kdyz je to porad FPS??? Hrali jste MP CoD a BF s kvalitnimi hraci na TSku? Hrali jste BF 32vs32 hracu, kde kazdemu tymu sefuje jeden velitel a vsichni poslouchaji na TS a maji jasne dane role? Vsem lamackym haterum doporucuju najit si videa LWTB.
  • tak s BF3 sem se splet, no ale s CoD nikoliv *7*
  • kejo
    Zjavne nechapes ani ty sam o com pises, reagoval som na tvoje rozhorcenie nad predavanim shortcutov a dlcciek, ale ty si z toho vycital zasa len svoje. Tato debata zjavne nema dalej zmysel :)...
  • máš recht Mk18 je opravdu M4 s kratší hlavní :) omlouvám se za nesprávné info :/
  • to je z toho důvodu že CoD jakožto kopírka sebe sama, která nemá co nabídnout by se hlavně měla zaměřit na grafiku a mimoto libovolné CoD vypadá hůř než například L4D2/Portal 2 (Source engine) a srovnatelně s tímhle.
  • Co este na toto cele povedat? Mam dojem, ze si ma napriek vsetkej snahe vlastne vobec nepochopil, ale nevadi...

Ved ked jedneho dna zacnu komplet vsetky distribucne spolocnosti konat tak, ako uz peknych par rokov kona Electronic Arts........ mozno VTEDY KONECNE TUNAJSIM MUDRLANTOM ZAPNE O COM SME TO TU PISALI, JEZKOVY ZRAKY!!! *8*
  • A je usmevne, jak hram jako BF a CoD se vycita, kdyz novy dil nema grafiku lepsi nez Crysis3 apod. a tady je 10 roku stara grafika nakonec plus, protoze to udajne dela surovou atmosferu. Krasne politicke PR, autor recenze by se mohl zivit jako politicky PR poradce *7*
  • Rulz: ano BF4 jsem zatim moc neodehral, nemam ted cas, ale resim BF a CoD obecne. Predchozi dily jsem hral a kdo poznal LWTB a jine skupiny uzivajici si hru misto hysterickeho narku, tak vi o cem mluvim. Vsechny mp hry jsou o tom, s kym hrajes a co ti vyhovuje. Pred 15 lety jsem se nahral tisice hodin CSska, ale serie BF mi vyhovuje daleko vice, protoze je tam vsechno, nejen pechota a zalezi na kooperaci vsech slozek armady, ale neni to tak nudne realisticke jako ARMA, kde nekam pul hodiny jdes, jedes, letis, 30s prestrelka a hotovo.
  • aha, takze lama co k tomu prijde poprve tak porazi matadora, ktery ma dlouhodobe K/D ratio 10:1???? Kazda hra, kde nerozhoduje ciste nahoda je o skillu. A muzete si pindat co chcete, ale je to holy fakt. Sehrany tym kvalitnich hracu vzdy porazi lamy. A je jedno, jestli budou hrat BF, nebo nejvetsi HC hru. Jestli si myslite opak, tak chci konkretni priklady.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit