-
No tak nějak doufám v moderskou komunitu. Pokud hra získá dobrou oblibu (jakože se zatím daří) věřím, že časem se na to udělají nějaké módy u kterých je pak šance změny bojujících frakcí. Osobně jsem ještě neviděl Specnaz proti Čečenským teroristům což mě docela mrzí. Nebo IDF vs Hamás, ale to jsou jen moje návrhy.
Jinak hra je na tolik dobrá, že ten obal jde dobře překousnout ;). -
toš já se do bety sice dostal ale nehrál protože mě to ani po hodině nikam nepřipojilo, ale co sem koukal na let's play od různých lidí tak sem si všiml že jsou hráči zabíjeni často pomocí Smart pistole :)
-
takže SWAT sérii ? (no mohli by byt noví SWATi to je fakt), ale organizovaný zločin nebo teroristi ? nevidím v tom rozdíl a jen tak mimochodem Insurgenti mají stejně pestrou výbavu jako Security :D
-
Nic proti hře samotné ...., vadí mi jen ten ohraný obal :)
-
Mě připadá dost dobrá a ještě lepší když vezmu v úvahu že běží už na trochu starším source enginu.
-
No nikdy to asi neuděláš úplně nově, teda pokud se to neodehrává třeba v budoucnosti, proč to ale alespoň jednou není nějaká nespecifikovaná zásahová jednotka s výzbrojí a výstrojí namixovanou z toho nejlepšího co nabízí světový trh proti normálním únoscům nebo organizovanému zločinu s podobně pestrou výbavou, ne jenom kalach a šátek ....
-
Souhlasím s tím, že bojující strany jsou neuvěřitelně ohrané, nicméně je to jediná relativně reálná střílečka z moderní doby. Já jsem se do Insurgency zamiloval :).
-
V COD ale byli/jsou a vzdY budou taky aimboty a hlavne wallhack - je to neduh dnesni doby a samozrejme ti pohlavari co to maj na starosti nic s tim neudelaj... Kdyby tady byli hackery coz nevidijm duvod proc by byli tak by to bylo uz o nicem, hej zkus ten mod a pak kup treba az bude ve sleve.
Tohle je jeste verohodnejsi nez CS vetsinou 1rana= 1smrt , postrelite kulhas ztracis vedomi, eozostrene videni atp... myslim ze to je hra pro tebe. -
Až na to, že ta "autoaim" pistole je velmi slabá, má malý dostřel a hráče s ní skoro nezabiješ a teda je dobře vyvážena ke standartním zbraním. Ale chápu, že jsi to nehrál a jen o tom mluvíš, proto ty omyly...
-
toš která nová hra je podle tebe originální ? podle mě žádná a ve většině případů mi to nevadí pokud je zpracovaná dobře :)
-
penetrační mechanizmus teda není vyladěný (nebo nejsou dodělané materiály), na určitých mapách zbraně stěží prostřelí kartónovou bednu nebo skleněnou tabuli co nejde rozbít (boti to dokážou ale kdo ví jestli nemají AP střelivo)
-
"zadny autoaim s puskou koupit nelze." v BF a regulérních CoD to nejde, jde to ale například v "CoD" dílu s názvem Titanfall...
-
no šak právě se ptám, recoil v CSku není, jen spread ne ? v DoD:S je i recoil a to přehnanej, spread =/= recoil :)
-
s dospelosti to nema nic spolecneho. Musite se smirit s tim, ze ne kazdeho bavi hrat hru, kde se deset minut plazim a potom jednou vystrelim. A nema to s "dospelosti" nic spolecneho. Pokud chci valku a instant akci, tak nemuzu hrat ARMU v MP, tam to tak nechodi a na vetsich mapach hledat nepritele muze znovu trvat dlouhe minuty. A to je uzkoprofilova zabava. Ale znovu, nijak to nesouvisi s dospelosti, je to o preferencich.
Pokud nehrajete nahodne hazeni kostkou, tak kazda hra je o skillu vcetne BF a CoD. Ze si muzete neco koupit za realne penize vas pred kvalitnim hracem nezachrani, zadny autoaim s puskou koupit nelze. -
a kde jsi prisel, ze v BF neni komunita? Rika ti neco LWTB? 32vs32 komunikujicich lidi hrajici pod jednim velitelem s presne rozdelenymi ukoly ve valce se vsim vsudy. Chapu, ze se najdou hraci, kteri prefereuji styl jako CS, neboli mene hracu a jine ukoly a pouze pechota, ale potom at to nesrovnavaji s BFkem, ktery co se komplexnosti tyce dava temto hram tezce na frak.
-
Další hra kde bojují světoví ochránci pořádku vs islamisti , jak originální ....
-
Tak v CS:GO ,CS Source je trosinku prehnanej , hlavne ze ho nemuzes counterovat. Nemuzes s nim bojovat.
Je tam proste urcitej spread a algoritmus pro nej kterej proste neoblafnes.
Tady se kazda kulka pocita zvlast.Separatne.Takze tady neni urcenej spread ale zalezi na zbrani,situaci kdyz zacnes strilet (unavenj vojak,leh,klek,beh....)
Tady proste nemuzes pobyhat a pak strilet (ala CS AK47).
Protoze v CSku se ti jenom zvetsi croshair kdyz behas ale zbran mas pri prvnim vystrelu estremne presnou.Tady to neplati ,rpi behu nemas skoro zadnou presnost.
Tezko se to vysvetluje, zkus to a pak uvidis sam.
Proste ty mechanizmy zivi tuhle hru,jsou vymakli. -
Uz to bylo ve sleve na steamu (5 euro) .
Ale fakt se ted bavime o 350 kacek ?
cca 13~14 Euro neni mnoho a tenhle tym je fakt malej.
Cena je podle mne absolutne v poradku.
S CS:GO neporovnavat prosim. Je to uplne jiny.
Tohle neni arkada (Ano I CS:GO je jenom arkada) .
Kto ma cit a presnost muze v tehle hre zajit hodne daleko, recoil je extremne dobre spracovan.
Tady muzes s recoilem bojovat (v CS ne) .Takze tohle je uplne jiny pristup.Hra stavi hlavne na teamplayi, jestli mas dobrej tym vyhrajes snadno,jestli mas slabej team musis makat 2x tolik. -
"obycajny hrac" odkdy je CSko pro tuhle skupinu hráčů ?:) nepočítám li mody samozřejmě
-
To, co autor pise ako ocividnu narazku na neslavne slavny Battlefield (btw, i zvysok recenzie potesil a s verdiktom suhlasim, aby som nebol uplne offtopic), je zial kruta pravda. Najprv si clovek kupi tzv. "povodnu hru", do ktorej potom behom jedneho roka postupne pribudaju nove DLC... vsetko samozrejme vyhradne za prachy.
A najnovsia novinka na Battlelogu, kedy si maju hraci (je mi jasne, ze je to cielene najma na skupinu hracov z radov teenagerov) za REALNE chechtaky kupovat vybavenie (vcera LASKAVO jedno pridelili tzv. zadara, ale pritom aka bola jeho realna cena? 3.99 EUR!!!)??? DO PRD3LE, TO KAM SME TO S TYM ELECTRONIC ARTS NAPOKON DOPRACOVALI??? *16*
Du blejt, velebnosti... *11*