Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • recoil u kterého CS je přehnaný ? GO sem ještě nehrál, ale podle mě to nemůže byt víc přehnané jak v Day of Defeat: Source :D
  • michaliuz18
    proc hned 12? a co sem vytahujes vek , csko uz davno neni to co predtym, je to skor o debilkoch alebo takych aimerov ze obycajny hrac nema sancu si hru uzit, matchmaking taktiez epicky , a hackery alebo totalny skillery denne aspon jeden
    A kazdy byt hacker samozhrejme nemusi ,moze mat len luck a dobre poznat mapu ked je niekto otoceny vzdy tam kde som ja, (wh) alebo da 4 hlavy po sebe, s desertom ,cez pol mapky ..tomu hovorim sakra dobry aim alebo hack
    ja zas tak dobry nejsom ,nemam hracsku myš , ale taktiez nestrielam jak noob
    a ked mam hrat sám , s nahodnymi hracmi, to je ako za trest, trpet tie lamky v teame a deti
    ale hlavne ze protivnik ma v teame skillerov
    a este ked ma nechcu kicknut, tak som afk alebo len tak beham po mapke kym to bude 16:0
    - csko je grcka -
    tesim sa ked si zahram insurgency s kamosom ,troska zmena od toho stereotypneho cska kde sa vkuse len plantuje alebo kradnu rukojemnici
  • Jde.A nejenom to.Muzes strilet pres steny taky.
  • Kdyz chces valku tak ARMA III a ne naky BFko. Kdyz uz.
    Tohle je hra na valku , ano.
    Sice tam neni technika ale za to boje Vojak vs. Terorista je taky hra na valku.
    Vis ono ty lidi taky valcej a to taky patri k valce.

Insurgency ma paradni mechanizmy , uz jenom fakt ze mas k dispozici lean,rate of fire selection, reload neni bleskovej , neni tam zadnej skill tree, kdyz vybavis vojaka s tezzsi zbrani pohybujes se pomelejc a tak pod.

Bfko je dobre na par hodin odreagovni, tak jako COD ale urcite to neni HC hra a I blb dokaze tu hru hrat kdyz si koupi unlocky a ma vsechny perky k dispozici, a to nerikam vo tom ze jsou tam nektere zbrane hodne OP/preferovane hraci.

Tahle hra nema hufu zbrani ale ty zbrane co tam jsou jsou zmaknute do detailu, kopou tak jak maji (teda tam je recoil,ne jak v BF /COD) a musis se s recoilem prat,abys aktualne trafil a to nerikam a recoilu typu CS (tam je to hodne prehnany u nekterych zbrani AK47).Ano Insurgency je pro dospelejsi hrace , tu fakt vitezi skill protoze to je jedinej perk kterej mas.Postup si nemuzes koupit a tady TEAM musi hrat fakt jako TEAM a ne chaoticky pobihat ala BF/COD a nicit vsechno naokolo. Tady si hrac musi dat pozor kdy bude strilet.Je to proste pecka , a tych 14 euro je absurne nizka cena pro takhle vypiplanou hru.
  • aha, takze v BF nerozhoduje skill? To jsou mi zase veci. Jezisi, kam na ty blaboly lidi chodite???
  • aha a jedna rana do tela = instantni smrt, to neni arkada? To je realita?
    kdyz nekdo napise, ze je to "hra na vlaku" a je tam jenom lehka pechota, tak se to da jako srovnavat s BF?
    Atmosfera je tam lepsi v cem? Muzete byt konkretni? Kdyz chci valku s tanky, letadly a dalsi technikou, nabidne mi to Insurgency?
  • PR je trošičku někde jinde ;) Já hrával Insurgency jako mod a nahrál jsem okolo 200 hodin, byla to špica. Jen by mě zajímalo jestli jde ve full hře těžkym kulomete za pomocí odrazů kulek masit nepřátelé i za rohem hehe
  • Kozy
    Mám 300 hodin v cs:go a hackera jsem potkal jenom jednoho. Tobě asi fakt bude 12. Nebo jsem možná debilko páč si csko zahrám.
  • Nekdo me smaznul.Jen jsem si rypnul,do konzolistu se rype furt,aspon vidite,ze next gen neni jen o grafice,ale treba jenom o novych mechanizmech atd atd,Jestli je to tak dobre ,tak sem stim!Na ps3 ci ps3 .A pokud to ma male naroky tak at si to uziji vsichni!
  • Whoossain
    Naprostý souhlas, Insurgency je po dlouhý době vynikající multiplayerová střílečka, která v současný době nemá konkurenci. Alespoň já o ní nevím. Fail a zklamání roku Battlefield téhle hře nasahá ani po kotníky pokud se jedná o hratelnost a herní mechaniky. Tady jde konečně zase o skill a ne o prachsprostou arkádu dělanou na efekt pro casual hráče...
  • tonnymontana
    Bohuzel jedine co me presvedci ke koupi je free week nebo nejaka testovaci akce preci jen porad je to drazsi nez za kolik jsem koupil cs:go 3x a v podstate mi to prijde jako starsi dil Americas army mix s orchestrou. Kdyby se to poradne vyladilo, cena spadla na lidovou hubicku aspon na cas asi bych to zkusil:) jinak nemam duvod americas byl v podstate real ale taky hodne narocnej i oproti csku. COD je v porovnani stim jen PONG. Americas jsem prestal hrat kdyz prestala komunita kolem me jak pise autor clanku tady se hraje teamove a kdyby tato hra mela spise k csku byl bych rad za takoveho wekend hybrida:)
  • Tak jdi hrat COD nebo BF arkadovku. Tohle je HC hra pro dospele hrace. Jedna rana staci a to arkada neumi. A nehrajem hry pro grafiku ale pro hratelnost a atmosfera tam je lepsi nez v tech tzv. AAA hrach.

Jiz to hraji nekolik tydnu a jsem nadsen jak hra funguje a jaka je synchronizace serveru a klienta. Opravdu to doporucuji vsem co hledaji realitu v hrach a neheldaji arkady kterych je jiz mnoho.
  • tvoji reakci sem nějak nepobral :/ chtěl sme říct že má katastrofální optimalizaci a to co je to za hru
  • ta grafika je fakt hnus to nema zadnou atmosferu
  • michaliuz18
    ty mas 12 ked hras cod
  • Koľko máš rokov, typujem tak 12?
  • Trochu mi to pripomína Americas Army II, tí ktorý ste to hrali viete o čom hovorím. Len s malým rozdielom oproti Insurgency-AAII bola zadara. Ale vypadá to pekne za tú cenu, asi do toho pôjdem. *3* *1* *3*
  • nejak se mi o tom chce pochybovat. Jak muze mit hra v uzavreny arene lepsi atmosferu nez polootevrena Red O. /Rising Storm.. Já to snad koupim a zkusim hehe, RO a Rising miluju :)
  • michaliuz18
    planujem v buducnosti kupit, lebo CS:GO mi ide uz tak na nervy ze banujem ze som to vobec kupoval pred rokom , za tych 600 hodin nahranych som stratil tolko nervov pri tom, a uz aj ta komunita je kazdym rokom horsia , normalny hrac si to nezahra , len debilko a skiller alebo hacker
    insurgency by bola prijemna zmena ,prvky red orchestry a cska ...preco nie este to ma aj dobre recenzie a dokonca aj tu to dostalo 8 ..co sa cudujem ja ze tomu date 5 jak obvykle

btw - ,, Skoro by se dalo říci, že vývojáři přenesli Dark Souls do kulis Středního východu či kotliny Hindúkuše a brnění nebo děsně cool meč vyměnili za balistickou vestu. "

co to trepes za sprostosti ?! a celu recenziu furt len BF a COD do prd**le, hlavne ze sa to viac podoba na red orchestru a counter strike , v ktorom praveze umierate vkuse ,a je to hard, lebo cs ma to healty a ziadne tupe autohealy
    spomenut sem dark souls omg *7* , to spomen do nejakeho rpg typu gothic
    to ze v insurgency sa vkuse umiera je len zly aim hracov ktory tam behaju jak kurence
    vzdy ma viac potesi ked niekto hra nieco ine nez len cod ci bf , je to uz cele otrepane ...... som rad za kazdu novu fpsku podobneho typu a hlavne teamworku ...len je skoda ze taku red orchestru hrava malo ludi a nemam to s kym hravat...preco asi ked je kazdy zavisli na blbom codku dokolecka dokola kazdy rok to iste
  • Mám odehráno cca 80 hodin a musím říct že je to jedna z nejlepších MP FPS co jsem hrál. 9/10

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit