Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, nevím co se ti na LOST nelíbí... je to jeden z nejlepších seriálů, které jsem kdy viděl a nevím proč by Half-Life film měl být špatný. Naopak, kombinace režiséra mých oblíbených filmů a seriálů a mojí oblíbené hry by byla naprosto dokonalá *14*
  • tj, ale v dnešní době točit filmy pro pouhé fanoušky je nákladné, musí to zaplatit mainstream divák... A to se JJA povedlo
  • Ja zasa nechcem, aby všetko režíroval Abrams. Nielen že bude režírovať nový starwars, teraz ešte dostane dve moje obľúbené herné série. Jednak si nemyslím, že Abrams je nejaký filmový vizionár, jeho filmy by som charakterizoval anglickým slovným spojením "Popcorn flicks", teda dobrá zábava, ale nič viac; a po druhé si nemyslím, že je zdravé, aby jeden človek (a tým myslím kohokoľvek, napr. Spielberg, Nolan, atď.) bol zodpovedný za niekoľko skutočne veľkých filmových a herných sérii. Určite to nemôže aj časovo stíhať, čo znamená každému filmu bude venovať menej pozornosti ako by mal a zároveň sa obávam, že jednotlivé filmy môžu kvôli tomu stratiť svoju vlastnú identitu.
  • Proč bych neměl věřit, že na Star Trek přijde hodně lidí, vždyť za ty léta si vypracoval obrovskou základnu fanoušků.
  • smejki
    O čem by měl být? Nejsem přesvědčen o tom, že silné stránky Falloutu lze zfilmovat. Krom vizuálna.
  • J.J. Abrams a Half-Life? Néééééééééééééééééééééééééé! Já nechci cheesy Half-Life!!!
  • x_ander
    Uznávám, že jsem se nechal trochu unést, ale pokud vynecháme Nolana, Camerona a podobně, kteří o takové věci nemají zájem, tak mě moc režisérů nenapadá. Vůbec blbě ale nezní Cuarón, kterého tu někdo nadhodil výš... Možná ještě Duncan Jones, ale ten snad krouží kolem Warcraftu, pokud se nepletu. Nebo třeba Neil Blomkamp (to se uvidí po Elysiu). Možností se určitě najde dost, ale Abrams mi k Portalu zkrátka sedí jako p*del na hrnec. I s lens flares.
  • x_ander
    Není moc progrese? Stačí se kouknout jak Lost prakticky započal éru moderních seriálů, jak se po Cloverfieldu rozjely found-footage filmy(pravda, taky rychle skončily), jak z Mission Impossible po zpackané dvojce opět udělal plnokrevný akční thriller. Star trek je pak kapitola sama o sobě. Samozřejmě netvrdím, že to je nejlepší režisér současnosti, nepatří ani mezi mé nejoblíbenější a z jeho Star Wars jsem trochu nervózní, ale pokud je někdo progresivní, tak je to on...
  • Takřka z každé hry by se dal natočit kvalitní film, jenže to by se toho jako obvykle nesměl chopit nějaký břídil *7*
  • A takhle to vypadá v reálu:

www.youtube.com/watch?NR=1&v;=qn_HFEDNZ_Q&feature;=fvwp
  • A takhle to vypadá v reálu:

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=qn_HFEDNZ_Q&feature=fvwp
  • Jinak k tomu Portal movie... určitě to mžůe teda vypadat zajímavě, viz. některá fan movie nebo i trapné loopy, ale zas je pravda že na dvě hodiny to může byt trochu dost.
  • This^
  • Máš naprostou pravdu, měl by to režírovat Michael Bay! *1*
    http://www.youtube.com/watch?v=EeSUuj98Rx0
  • Ja sem za to naopak rad, star trek me nikdy k srdci neprirostl. To univerzum na me vzdy pusobilo strasne sterilne, uniforme. Mnohem blizsi mi je SW nebo nove BSG.
    A filmovy ST od Abramse me prisel jako krok spravnym smerem, ale chapu, ze HC fanousci z toho nemusi byt zrovna nadseni.
  • JJA je opravdu kvalitní režisér. Dokáže z látky udělat dílo, na který přijde i ten, který by normálně nepřišel. viz Startrek. Kdo by kdy uvěřil, že takový film jako Startrek bude mít takovou návštěvnost a co je nejlepší, bude velmi dobře hodnocen a skupinou opravdových fanoušků. ( Jistě, vždy se najde někdo komu se to nelíbí ), ale ruku na srdce, natočil to tak, že je to velmi kvalitní mainstreamový film a přitom si udržel i geekovský formát. To málokdo by dokázal. Nebýt jeho, vyšel by další Startrek zase za 10 let. Filmu i prospělo, že JJA je odkojený na Starwars. Sám jsem zvědavej jak se s Starwars popasuje. Já bych se ničeho nebál a ani toho, že Lucasfilm koupilo Disney. Sice to zní hrozně ( koupilo Disney ), ale na co Disney šáhl v poslední době se prostě povedlo a každý režisér měl celkem volnost. Pro mě v současný době jeden z nejtalovanějších a sci-fi mu prostě jde...
  • Abrams je šikovný a schopný režisér s pomerne bezchybnou filmografiou. "Nikdo to nenatočí lépe než on", to ako skutočne? Myslím, že by si si mal rozšíriť obzory. Málo navštevuješ kino. *3*
  • Kozy
    Dřív taky ve filmech nemluvili :D, bude se tam hrát na klavír a někdo tam šoupne kartičky s textem
  • aha sorry, beriem späť, tú som nevedel, ale to o Super 8 platí a dopĺŇam tam teda Lost a Fringe.....
  • kubi-wan
    Dělá ti dobře sem psát takovýhle příspěvky?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit