Přejít na výpis diskuzí
J.J. Abrams a Valve se pokusí o filmy dle Portal a Half-Life
7.2.2013 | Petr Poláček
72 příspěvků
-
Teď mě tak napadlo, co kdyby točil filmy od Valve třeba Tarantino? To by byl opravdový masakr! *1*
-
Jo, ale napřed chci Epizodu 3 *10*
-
Taky se mi nelíbilo, jak zprznil Star Trek, který se teď líbí akorát lidem, který se před tím nelíbil. Stejně jako ty mám obavy ze Star Wars. Jestli z toho udělá zase něco, co se původním fanouškům nebude líbit, tak to bude opravdu průšvih. Moc nechápu nadšení, které se poslední dobou rodí okolo tohoto režiséra.
-
Třeba to vyřeší jako Cimrman - Half-Life bez Freemana. "Zlá novina, Gordon se nám zase schoval..." *4*
-
Haluz má něco společnýho s českým jazykem? :D pokud vim tak haluz je větev :D
-
když se uděje něco, co mi hlava nepobere, nebo je to velká náhoda, nebo hodně divný tak to je Haluz. záleží hodně na kontextu
-
A kto povedal, ze tam musi byt Freeman. Co tak zmapovat obdobie medzi prvou a druhou hrou. Postupne ovladnutie Zeme, chaos na zemi, zgrupovanie sa v mestach, v ktorych postupne zabera moc Combine atd. Je tam co vyberat a vymyslat. Freeman nie je podstatny. Nie pre film.
-
Zase Abrams, to radši ne, po tom co zprznil star trek se chystá zprznit star wars (no pravda po lucasově prekvelu není sice co, ale on je jeden z těch co věřím, že ho trumfne) a teď se chystá na moje oblíbené hry. Škoda na takovej film bych se rád podíval, ale ne když to bude točit tenhle druhej Uwe Boll. *11*
-
Abrams je mozno v poslednom case prehypovany, ale nie tak uplne bezdovodne. Je to skvely talentovany reziser, ktory dokaze pribehy podavat s velkou eleganciou. Jeden z najlepsich reziserov a tvorcov poslednej doby. A je to podla mna presne ten typ cloveka aj rezisera, ktory sa ku Valve najviac hodi. To som si hovoril, uz v minulosti, a teraz sa to aj potvrdilo.
-
Tak a teď vám všem Freeman ukáže, že není němý. Teda jestli mu zase někdo nebude skákat pořád do řeči ještě dřív, než vůbec začne mluvit...
-
Hned jak sem se probral epileptickeho zachvatu, uklidnil masivni Geek erekci a osusil promokly oblicej, me napadla kupa otazek. Jak z kratke scifi povidky udelat film (Portal)? Mel by hlavni hrdina HL byt Freeman, naskriptovana akce kolem jednoho hrdiny je filmovemu formatu pravda blizka, ale stacilo by to? Co rating a Ravenholm? Jak prenyst tichou hruzu ze superinteligence? Skakat skrz hlavu motajici portaly je cool, ale sledovat nekoho uz tak cool neni...
-
na zahraničních webech převládá docela nadšení a já se docela divím. abramsovi v poslední době skoro vůbec nevěřím. už u star wars mám obavy. a třepat se ještě do vyloženě herních příběhů mi připadá nesmyslné. half life by ještě možná šel, ten svět je hodně otevřený a má toho spoustu co vyprávět, ale portal? kdyby to radši nechali v herních verzích. jsem obrovský fanoušek filmů, ale natáčet se všecko fakt nemusí...
-
Cuarón je borec! Opravdu hodne talentovany reziser, u ktereho me mrzi jenom to, ze netoci casteji. Half-Life v jeho rezii bych si nechal libit, ale ani ten J.J. neni uplne mimo. Takze za me - proc ne? Jenom bych radsi od Valve videl konecne nejakou hru s cislovkou na konci (a Left 4 Dead tim nemyslim).
-
To si nevybral zrovna dobrý příběhy.
-
Už se těším, jak bude Freeman pobíhat a kývat na všechny hlavou *15*
-
K tomuto musim pouze napsat "SO FOCKIN´ AWESOME!!" *14*
-
Daleko víc by se mi líbil třeba Alfonso Cuarón, jeho Potomci lidí mi přišli v některých věcech s Half-Lifem dost podobní.
-
Vsak SW a ST bude je tocit dohromady (stejne jak se delal LoTR) :D.
-
1. S Valve a ne "z Valve"
2. Haluz = náhoda (pan Poláček je další čecháček, co se neorientuje v českém jazyce?)
3. Half Life film klidně, ale nejdřív chci HL3. -
No reziser to nezachrani, podle me je u tech filmu podle her dulezite hlavne jak je to napsane - tj jaky to ma "filmovy" obsah (idealne navazany na ten herni).