Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ono uspokojit puvodni,oldschool fanousky je pro kazdeho rezisera velmi narocne.Nepodarilo se to Lucasovi,JJ.Abramsovi,tvurcum Terminatora atd..a ma to maloco spolecneho s tim ze ty filmy jsou dobre natoceny atd..,real, fans maji vzdy jinou predstavu.Pritom ty filmy od sebe deli klidne i 20,30 let..
  • Django x Parchanti
  • kua preklepy :)
  • J.J Abrams ale tocim M:I 3 a ta je dost dobra..taky dela novy Start Trek
  • ZvacA
    Poslední dobou tři roky se taky nic od něho neobjevilo, tak možná asi proto...
  • V te vete "pro Polygon podotknul, že to není žádná „haluz“, ale skutečná spolupráce na něčem konkrétním" tim teda zrejme mysli neco nerealneho, jestli jsem to spravne pochopil...
  • Brrr poslednú dobu nič dobre nenatočil. Aj keď som nevidel Djanga.
  • Nebo formou: "...teď tady byl!" jako v Opposing force, když hráč maximálně zahlídnul jen Freemanova záda :)
  • Dobře odvedená řemeslná práce s se spoustou Lens Flare v každém druhém záběru :-)
  • Přesně tak. Jak by si asi pan Tarantino poradil s nemluvným Freemanem?
  • Filmové zpracování Portalu si nedokážu představit ale první díl Half Life by mohl být zajímavý jako film. Pokud by to bylo jako mix Skály a District 9 s dobrou výpravou, tak bych to bral všemi deseti.
  • Ja si neviem pomôcť, ale odmalička dúfam že niekto natočí kvalitný Fallout film :)
  • Amylee.Anderson
    Nie, radšej HL3.
  • Tak by mluvit začla, to by jinak ani nešlo. Ve hrách to je něco úplně jiného, když z toho nechtějí udělat RPG, tak nemluvící hrdina je jedna z nej možností.
  • Super 8 bolo jedno z najhorších sci-fi, aké som kedy videl.....najlepšia scéna, keď ten veľký hajzlový pavúk s očami ET roztrhá pol mesta a potom sa nechá prehovoriť dojemnou rečou malého chlapca, aby im neublížil....

rovnako Mission Impossible 4, ukrutný s*it

JJ Abrams jeden z najpreceňovanejších režisérov tejto doby...
  • hmm to by bylo fakt super, když hl. postava nemluví ...
  • Cypri
    Zajímavý otázky a souhlasím. O to víc mě zajímá jak by výsledek vypadal. Pro mě to znamená že pokud to bude tak to musim videt.
  • Cypri
    Inu chtěl bych half-life film vidět no. Ani ne kvůli super mega podívaný, i když pokud se to dobře uchopí tak proč ne, může to bejt zajímavý. Spíš mě ale zajímá, jak by se s tím popral. Jak by to prostě vypadalo... O to víc bych chtěl ale vidět zfilmovanou story HL2 a epizod. To by už mohlo bejt pěkný pokoukáníčko.
  • Jako že by uplatnil svůj geniální talent pro dialogy, kterými se to ve hrách od Valve jenom hemží?
  • a nemá? haluz je snad české slovo, akorát se používá v jiném významu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit