Přejít na výpis diskuzí
Jade Raymond: „Je zde prostor jen pro 10 AAA titulů ročně“
25.3.2013 | Aleš Smutný
118 příspěvků
-
Ac rozhodně neni AA titul.
-
nepadly prodeje klasickejch her na poslední rok o nějakejch 15-20%?
-
Pic or didnt happen
-
Už mě tyhle vyjádření od kohokoli začínají unavovat, protože to jsou vždy taková zvolání do prázdna a míchání jablek s hruškami. Nechápu, proč by se díky tabletům a mobilnímu hraní mělo něco měnit a jinak přistupovat k AAA hrám. Na tabletech a mobilech hrají lidé nezávisle na velkých hrách. Kdo hrál AAA hry, hraje je pořád, a kdo hraje na mobilech, třeba nikdy na PC a konzoli nehrál. To že je tu nějaká nová skupina hráčů neznamená, že bude přetahovat tu tradiční. Jediný pravidlo jak přitáhnout hráče i nové: "dělejte pořádný hry! a nebuzerujte platící zákazníky na pc..."
-
jsi tedy slabomyslny, ze do to cpes vice ?
-
Tohle už je třetí rozhovor s Raymond, který mi přijde mimo. Mám opravdu problém ji jako vývojářku respektovat.
-
Myslis pravdivy ?? :)
-
Jestli je AAA hrou myšlena přehypovaná klišovitá americká blbost s enormním rozpočtem, pak ano, více než cca 10 neprojde. Kvalitních her by se vešly desítky.
-
A ty tvoje jak z čtvrtý cenový po pár pivech...
-
A tvaříme se R-A-D-O-S-T-N-Ě!
-
skvely, a co s tim ? Status "jen hezka tvaricka" se nemeni, at vyplodi cokoliv.
-
vsak ano, f2p model jen prosperuje na debilite lidi.
-
Co to je zase za kecy??? Jaka sakra krize byznysu ?? Protejkaj miliony... Tezko se nekdy prodavaly hry vic, nez dneska... To jsou kecy pomalu jako od zemedelcu...
-
Navíc má ještě luxusnější sestru
-
Tatatatata a někdy i rychleji.
-
Luxusni babovka *4*
-
"A povedzte mi, Kefalín, čo vy si predstavujete pod takým slovom AAA titul?“
-
potíž f2p her je ten že když si to člověk začne platit tak za to ve výsledku zaplatí víc než kdyby daval měsíčně xyz (lahvičky energie a podobny srance....)