Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to samé to nebude, protože to bude ještě lepší když jde za goldy sehnat gemy, kterými se platí ty bonus věci
  • Tady jde jen o to ze gw1 hraci a fandove gw2 (jako i ja) maj trosku lepsi prehled nez to co si autor tohohle clanku napul vycucal z prstu...

    Veta "Nikdy by se prý ale nemělo stát, že si hráč bude moci koupit předmět či službu, skrze kterou získá nad jinými hráči výhodu." je totiz totis lehce mimo... v orginale na Anet blogu se ve zkratce pise, ze chteji prodavat kosmeticke veci + veci setrici cas (napr xp boostery ? nikdo stejne zatim nevi co tam presne bude) Dale pisou ze nechteji znevyhodnit neplatici hrace oproti platicim - takze jim davaji moznost dostat se k temhle vecem pomoci gemu vymenitelnych za goldy. taky je treba si uvedomit ze lepsi sety armoru (ktere se odlisujou vizualne) jde koupit za dungeon tokeny a karmu na ktere tohle nebude mit vliv a nekoupis je za realne prachy.

    Co se rychlejsiho expeni tyce, tak to neni takova vyhra...gw2 ma mit content rozdeleny na vsechny lvly (napr dungeony a vetsi dynamic eventy) v kombinaci ze sidekick systemem. tzn ze "endgame" pro tebe bude i uplne prvni dungeo na lvl 30 kam si muzes zajit s max lvl a hra te omezi na prislusny lvl... kdyz se naexpis rychleji tam mas akorat "unlock" celeho contentu v gw2

    To aby si chodil vse a ne jenom dokola ten nejvice hardcore dung 14x denne ti zajisti denni/mesicni Achievementy (podobne Zaishen questum z gw1) a nvm jak ostatni ale tohle je presne to co me na PvE v gw1 bavilo - pristup ke vsemu,moznost si vybirat co delat. Ne chodit dokola jeden, dva nebo 3 dungy a behat v "nej" armoru ktery nosi pulka lidi na serveru.
  • dlouho jim to ale nevydrží...to bych se i vsadil.
  • http://www.guild-hall.cz/index.php/gw2-game-mechanics/67-guild-wars-2-mechaniky/334-o-mikrotransakcich-v-guild-wars-2

    Info pro ty, co mají pocit, že GW2 bude zvýhodňovat platící hráče natolik, že neplatící nebudou moci získat to co půjde zaplatit real money (tedy gemy). BTW: Ten kdo hrál či hraje League of Legends, tak ví jak vypadají dobré mikrotransakce a toto bude na 99% to samé. ;)
  • JJ a proto tyhle stranky nenavstevuju, protoze to tu je samej vymastenej kokt :D A ten preklad je pekne ubohej. Radsi neprekladejte nic o GW2, akorat tu hru hanite a nicite.
  • mirekdusinojc
    Mikrotransakce by měly zůstat jen u vizuálních věcí. Vždyť v reálném životě lidé za pěkné hadry utratí majlant a neřekl bych, že jejich alterego ve hře chce každý nechat s defaultním vzhledem, aby všichni vypadali jak klony. Takže přístup GW chválím. To je čestné a sportovní!
  • Ringwraith
    Ok, pokud to bude takhle, tak je to jak má být a mikrotransakce jsou skutečně jen tahání prachů za blbinky od těch, co se nechají.
  • Ty asi nehraješ EVE, co?
  • sankuri
    To:Ringwraith@tiscali.cz

    Ale ono je to oznameno uz davno, jen Anet obcas zapomina ze ne vsichni pravidelne ctou vsechny novinky, takze pak vznikaji podobna nedorozumneni.

    - V cash shopu pujde koupit pouze a jen veci ktere nemaji vliv na hru, tzn nove skiny zbrani a armoru a podobne blbinky a pak taky rozsireni accountu, tzn vice slotu pro postavy nebo vetsi banka na ukladani veci. Samo toho bude vic ale vse v podobnem stylu neovlivnujicim hru.
    - Gemy ktere si koupis za realne prachy nemusis na ty microtransakce vubec pouzit a misto toho je prodas hracum a za utrzene zlato si pak koupis neco jineho. Pokud bude gemu moc, bude jejich cena nizka a koupis si prd ze:-)
    - V GW2 bude nekolik zpusobu jak se dostat k equipu, koupis u vendora, vycraftis, dropnes, koupis za karmu z PvE, nebo za glory z PvP. Vsechny cesty vedou k naprosto statove stejnemu equipu, jen se bude zase lisit vzhledem.
    - V PvE ti muze byt naprosto fuk ze manas vedle ma super uber armor, protoze GW2 proste neni gear based, ano bude o fous lepsi ale nijak zvlast. V PvP dostanou vsichni stejny equip bez ohledu jestli si neco koupili nebo ne.
  • sankuri
    Tady je zase chytrejch lidi..
    Pro ty inteligentnejsi kdo umi aspon trochu anglicky doporucuju precist tento rozbor: http://www.thetyrianorder.com/home/m/2850070/article/638922
  • URYCHLENI se mysli to ze si odemknes skiny brneni a zbrani do pvp k vitestvi ti to nepomuze a i nejakej Franta s rezavim paratkem a osuntelima hadrama ti muze natrhnout pr....
  • Proc by to melo dopadnout spatne GW1 uz bezi radu let a zadna zvyhodnujici prodeje tam nejsou a jeste to vydelalo na vyvoj GW2 takze ten system funguje
  • Jo odemykali se zbrane a skilly jenze zbrane nebyli silnejsi jen meli jinej skin a skilly pokud clovek vedel jakej chce build tak za 2 hodinky si ten build stejne odemknul a ostatni skilly co me zatim nezajimaj si odemknu casem zadna tragedie
  • Ono by bohatě stačilo, kdybyste nebyli takoví trollové a přečetli si originální článek, kde to je hezky vysvětlený. To, že autor nedokáže správně přeložit/vyložit text, neznamená, že to tak bude...
  • No a urychlení deedu, tudíž rychleji se dostaneš na vyšší rank s virtues, které potřebuješ např. i pro raidování, to ti jako zvýhodnění nepřijde? A podobných svitku je tam víc.
  • Tyto služby nabízí v každé hře Gold Selleři a ti potřebují boty(bot) aby jim dropovali věci bez toho aby u toho trávili celé dny. Boti zvyšují zatížení serveru a je to porušování pravidel. Tímto se nic nezmění, protože lidé si kupují herní peníze za reálné peníze všude a to i v GW1. Jediná změna bude to že se Gold Sellerům nevyplatí tenhle byznis a zmizí boti, kteří dělají zbytečnou zátěž
  • a co tam nacpali?prestal sem hrat tak pred pul rokem..pokud vim zbrane ani armour nesel koupit-kupoval jsem pouze barvy,outfity,pripadne knihu na dvojnasobny deed..veci ktere hrani neovlivni(jiste rychlost deedu ano ale jinak to bylo trapeni)
  • Ringwraith
    Ok, beru na vědomí.

    V tom případě mám dvě myšlenky, které jsem tu už vyjádřil.
    1. Od vydání GW1 uběhlo hodně vody a praxe v herním průmyslu se změnila - dá se předpokládat, že cash shop v GW2 bude jiný než v GW1. Nebo spíše si nemůžeš být jistý, že bude stejný.

    2. ArenaNet by měl prostě a jasně vyklopit co budou prodávat. Konkrétně. Pak by nevznikali takovéto články a lidi jako já by nebyli na pochybách o slovech jako "Nikdy by se prý ale nemělo stát, že si hráč bude moci koupit předmět či službu, skrze kterou získá nad jinými hráči výhodu. "
  • Marllone
    To jsem nezmínil ani nenaznačil, jen říkám, že ti co nerozumí tomu systému, jak byl nastíněn v GW1, nechť zde prosím přestanou nadávat, neboť tomu špatně rozumí. Vyjde GW2 a zahrát si jej mohou všichni, a Haters gonna hate.
  • Ringwraith
    Jaký flame?

    Já pouze poukázal na to, že ArenaNet tvrdí, že nebude zvýhodňovat, přitom naznačuje, že bude prodávat itemy, co osobně považuju za zvýhodňování. Nic víc jsem nenapsal. A pak jsem i připsal, že to vlastně není jasné, a že má ANet pořádně vysvětlit a ukázat, co budou prodávat.

    Vždyť to ani není kritika samotné hry a vlastně ani ANetu... ale pak naběhli GW2 fandové, kteří všechno už dávno ví a vědí jak to bude, protože od vydání GW1 se přece nic v herním průmyslu nezměnilo a Anet by se tomu přece nesnažil přizpůsobit.

    Ale máš recht, že GW2 hráči se nesnížili k nadávkám, to se cení. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit