-
tu jde spíš o tú "vec" na který se začalo programovat ne o to kdy se ustálil pojem PC *4*
-
Rybka koukám stále umí. Kvalitní článek, děkuji.
-
Koukám, tady zas někdo přečetl jen první odstavec článku, co?
-
První "PC" vzniklo v sedmdesátých letech - nezaměňuj pojem "Personal Computer" a čistě jen "Computer" - za 2.sv války žádné PC nebylo.
-
Samozřejmě, že by počítače, mikrovlnky nebo telefony mohly existovat, neboť "počítač" automaticky nemusí znamenat pouze "PC" - to od IBM.
-
bez PC by jedna hra stala 3000,- *1*
-
Kdo ví co všechno W8 způsobuje při dlouhodobém užívání *1*
-
77? to uz byl na svete druhej apple...
-
podle En Wiki první "počítač" byl postaven v 1872, Moderní "počítač" 1931 což odpovídá tomu co nás učili na základní škole že první PC už byl za 2 světové války. Pokud by tento Počítač nebyl vynalezen tak nejmodernější Hi-tech hry by byli: Člověče nezlob se a Prší.
Tím chci říct že bez počítačů, bychom po sobě ještě házely klacky a kameny. Žádné dálkově naváděné střely a podobné capiny, žádný mobil, komplet elektronika by neexistovala. Ve všem je "Počítač" neboli výpočetní procesor.
Vem te si to takhle První světová válka začala 1914 a skončila 1918, Druhá světová válka začala 1939 a skončila 1945, pokud by nebylo Počítačů které za 2 světové války nebyli tak vyvinuté tak dnes je 4 světová válka.
Díky PC dnes nemají lidi čas na takové Pi*oviny jako je světová válka. Kdo může tak na hodinu dvě si zaválčí a nemusí trčet 3 roky na frontě a modlit se aby válka skončila jen aby se mohl vrátit domů.
Jednoduše bez PC by tu nikdo z nás asi nebyl. -
napsal jsem snad něco co není pravda ? :D ... nebo se to jen někomu "nehodí" :D
-
Přitom je to přesně naopak, že :D ..... Dříve byly konzole, než PC. Například třebas takové NES (Nintendo entertainment system tu byl již v roce 1977 (a to určitě nebyla první z konzolí, spíš už jedna modernější). Kdežto termín PC jako osbní počítač se ustálil jako termínus technicus pro osobní počítače řady Intel x86 až po roce 1980 :).
-
Tak to se trochu pleteš. Air se stále častěji používá jako stroj do terénu. Naprosto perfetkně stíhá Lightroom pro fotografy a pokud s sebou nemáš externí střižnu napojenou na auto, tak i jako rychlá střižna s FCP/Premiere Pro. Proč ho mají študáci je spíš cena. Přece jen je pro ně výhodnější Air cenově než Pro. K té výdrži o které jste se bavili, tak ani jeden nemáte pravdu. Air doopravdy vydrží 12 hodin ale v OSX prostředí. Jakmile přes bootcamp nabootuješ do Win, tak to spadne na nějakých 8-9. Jeden čas jsem raidoval ve WoWku na baterku v OSX a pohoda cca 4 hodiny hraní a odcházel jsem ještě s 40%, ale ve Winech bych ani nedojel raid. Chtělo by to ještě v MS zapracovat ikdyž 8ky se v tomhle docela zlepšily, ale furt to není ono.
-
Gratuluji k další kejdě co jsi vyplivl do diskuze.
-
Bez PC by tu nic nebolo.
-
zatial je jefiny clovek ktory vie ako diskusia funguje. Cudujem da ze pokracoval v rozhovore s Alucardom ked ten blbec nedokaze pochopit ze existuje alternativa k Macu.
-
nuž žiadny herný svet by nebol :) na čom by sa potom tie konzolové hry programovali? :) proste konzoly žijú a sú tu len preto, že existuje PC...bez PC by konzoly neboli :)
-
pane Chocholoušku, máte tady pacienty...
-
Co tak poslat odkaz na AIR 13 mid 2013 or early 2014 za 14,500. hned si ho koupím...
-
Oficiální e-shop? Vážně? Kupuješ i u nás přímo od výrobců nebo od prodejců! To, že jsi nejspíš ichtyl a za každou cenu mě chceš zesměšnit, no tvůj problém. Doporučuji si tam někdy zajet, docela ošklivě by ses divil, jak někteří prodejci jsou levnější než ty oficiální e-shopy. Navíc budeš se divit znova, ale Apple pořádá i takové no, akce, kdy vyprodává staré modely atd. A ano, originální MAC s jednoroční zárukou a 13 displayem seženeš už kolem 14,5! To, že to nechceš chápat nebo to, že mě chceš za každou cenu přesvědčit, že jsem lhář, to už je tvůj problém a tím s tebou končím.
-
Takže si raději vezmeš ašušáka, který má sotva poloviční výdrž a je o tři tisíce levnější a má menší rozlišení displeje a navíc naprosto na prácí nevhodné 16:9. Bravo, bravisimo...