-
Býbrovi se zase zlomila páčka.
-
shitstorm detected
-
Pravý Hledač pravdy detected as Hledac Pravdy
-
jednoducha odpoved:
sebetrapnejsi hra by stala 2000 a jeste byste ji museli po dohrani vratit aneb jak rikaj konzolisti, neni dulezity kolik a za co, ale hlavne PLATIT *6* -
No ty vole ... lidi co vy tu řešíte, mě připadá jak kdyby ste byli nějak mozkově postižení, nebo co. *7*
-
Zkus hadat. Kolik nicku asi ma GGG, jejdasek, Alucard a kolik je to asi lidi... *3*
-
Kolik těch nicku jsi pane Farář nebo pane Dracula vyměnil a kolik hráčů na konzolích jsi dneska urazil ty?
-
Tak opravdu poslední. Toho jsem si prvně nevšim, za to se omlouvám. Ale to nic nemění na tom, že Veskoslav hned začal diskutovat útočným a agresivním stylem a přitom prakticky neměl co říct. A na to už se cejtim trochu starej a nebaví mě to...
-
Zvlastni, ze s nadavkama zacal tvuj kolega applefag, zatimco tys vydatne kritizoval applehatery. Takova ironie osudu. *15*
-
Poslední příspěvěk tu si neodpustim. Tohle je nyní pěkně nepříjemná diskuse a přitom sem tu viděl ty, které zas tak hrozné nebyly a hned byly promazané. Doufám, že redakce jen zrovna něco hraje... *4*
-
Nebylo by herní PC, tak by se našlo něco jiného, tahle mezera na trhu by se nějak zacelila. Pravděpodobně by se prosadil víc Apple, na něj by se začaly víc vyvíjet hry, pak by konzole získaly mnohem více prostoru. Každopádně tahle myšlenka je z celého dlouhého textu rozvinutá jen v posledním odstavci, což mi přijde docela málo.
-
To je teda diskuze. *7* Raději odcházím, moudřejší ustoupí. Nehodlám si kazit krásný nedělní večer s největším odpadem zdejšího webu.
-
Mac právě po HW stránce nepřežil, to na čem máš OSX je Pc. *5*
-
Asi dost nahovno, prtotoze by to nemeli na cem pro ty konzole programovat..
-
Mac je PC. Hezke, nalestene, ale porad jen PC. OSX rozhodne neni napsany na konkretni HW, maximalne je pro nejakou mnozinu HW optimalizovany. I kdyz zase jsem slysel hlasy, ze na starsich mackach se novy OSX plouzi jak lemra. Takze kdybych chtel flamovat, tak napisu, ze je spise optimalizovany pro castou vymenu HW a zisky :)
Ano, lidi jsou paka, ale s tim nic nenadelame. Je lepsi se tomu zasmat, nez se nad tim vztekat :) -
Jo naklikávání, za chvíli obviníš koho, že je Veskoslav? Jak říkám, neboj, určitě tu zase bude nějaké Indie hra, co se ti bude líbit.
-
Na Mallorce a zvládl jsem to. *3*
-
Jo panove a k tomu se presne hodi precist si prvnich 20-30 cisel levelu... dost sem se nasmal nad tehdejsima dobrejma, ale i dosti naivnima recenzema a nazorama na budoucnost hrani :-D Draken s harem v dzisce je da best! :-D (I kdyz dopisy redakce byly jeste nic moc) No, ale co me totalne odrovnalo byla tehdejsi absolutne kruta tristrankova reklama na Playstation, docela slusnej protivnik na urovni "Romero will make you his bitch".
-
Ty jsi humorný. Povídej, přeháněj, co je na MAC Mini tak skvělého že tolik stojí. A prosím bláboly o Think different, ekosystém a podobné srágory si strč někam;)