Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • H4wk
    Ja len poznamenam, ze hrac dostane na vyber, ci hrat 'lahsiu verziu' kde vas hra vedie za rucicku, alebo najtazsiu obtiaznost kde musi hrac aj mysliet ;)
    Takze je na hracovi co si vyberie, a ak planuje hru podla toho hodnotit, tak nech sa preberie.

Osobne som to presiel na najtazsiu obtiaznost, preskumal kazdy kut, presiel kazdu vedlajsiu misiu a VOBEC nelutujem penazi ktore som do tejto hry dal, prave naopak.
  • Možná by ses měl trochu zlepšit v chápání textu... Já totiž nikde nenapsal, že jsem lepší recenzent než Grygar. *7*

Jinak díky za ohodnocení, velmi si jej beru k srdci *5*
  • Tady by si taky měl někdo uvědomit, že dobrou hru nedělá v první řadě grafika... komu jde hlavně o grafiku, ten dobré hry nikdy neocení.
  • miker17
    Lolec: tak jsem si četl tvé přízpěvky a řechtal jsem tak moc že jsem se málem udusil nejlepší bylo to jak si tvrdil že si lepší recenzent než Grygar u toho sem fakt padl BTW jako troll stojíš za prd a lidi ti tu odepisují jen proto že se baví na tvůj účet.
  • Trol.diskuzni
    Co blázníš, když se mi tady snažili dva dny v kuse tvrdit, že jsem ten zlý a oni jen chudáci z toho mají těžké spaní a rozhodně se mě nesnaží přetlačit ani o ničem přesvědčit, tak to jistě bude pravda *5*
  • Na druhou stranu když hraješ vyloženě stealth tak i tvoje taktika se tím mění. Uznávám, že je to o dost těžší, ale já jsem třeba používal hodně ten cloak, aby se do mě míň strefovali.
  • No tady, ale vsugerovávají svoje názory skoro úplně všichni. *1*
  • Mám takový dojem, že tady zase chce být někdo akorát zajímavý!
  • Trol.diskuzni
    Tak jsem to tedy stvrdil *5* *5* *5*
  • Trol.diskuzni
    *a double post
  • Endeavour359: Právě jsi na kápl, gratuluji *3*
  • Endeavour359
    ne to nemá cenu, nepochopil jsi nic. A teĎ neobhajuji hru ani tiscali ale uvažuji čistě nad tvým uvažováním.
  • Endeavour359: Lidé se neustále pozastavují, protože nemají narozdíl ode mě dostatek nadhledu... Já jsem zde vyjádřil svůj názor a pokud byste byli koumáci, tak se na to už dávno vykašlete a akceptujete skutečnost, že ne všichni mají na hru a na praktiky games.cz ohledně této hry stejný názor. *3*
  • Endeavour359
    názory fanatiků? No ty uvažuješ jako pomalu nějaký inqisitor. Fanatici tu jsou, ale když si pročteš všechny příspěvky tak jso utu i lid prostí, co se jim hra líbila a protože momentálně není lepší tak dali 10/10 nebo i 9/10 a 8/10 ale i spousta jak ty říkáš fanboyů co se jim naopak hra moc nelíbila, každý to vidí jinak. Ale ty si tu hru jsi shodil jen proto, že se ti prostě nelíbila(ačkoliv pořád narážíš na to, že hru samotnou nekritizuješ) ale schováváš se zatím, že se ti nelíbí recenze od grygara a to je tvůj jediný důvod proč se tu neustále přeš. Kolega nademnou to napsal zcela přesně. Máš to pomotané. Nediv se, že na tebe lidi neustále útočí vždyť tvé první příspěvky jak tu také někdo psal jsou opúravdu směšné, tím si respekt bohužel nezískáš. A že teď se snažíš působit sériozně to je už pozdě. Lidi by na tebe zkrátka neútočili, kdybys nebyl od začátku takový ignorant a neurážel hru slabostmi jako "je to s*****" pak se do tebe každý rád pustí ať už mluvíš jak koliv vzdělaně. Je to bohužel tvá chyba. Tak se nediv.
  • Samozřejmě pokud je ten jeho názor ultrapozitivní... A jinak dík za tvůj názor, velmi mne obohatil *5*
  • Fanboy je podle mě ten, kdo nedokáže přijmout odlišný názor na hru, kterou hrál, než je ten jeho... *4*
  • Deus ex fanboyů ? Každej kdo má rád nějakou hru je hned fanboy ? Podle mě si funnyboy spíš ty...
  • do detailu vybavené interiéry? to má být vtip? vždyť to místama vypadá jako budžet!
  • Já se poučil... Nechal jsem se vytrolovat, ale vzhledem k tomu že jsem měl včera před opravnou zkouškou tak se na to moc nestydím... Myslím že lolec všem předvedl co je za člověka > Nemá cenu řešit...
  • Endeavour359
    omlouvám se za dvojí příspěvek, bylo to nechtěné

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit