Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty jsi blázen! To co tu předvádíš je jako bys přišel doprostřed Vatikánu a začal kázat, že bůh je černoška .... a všechno je to vlastně nesmysl a církev vodí všechny za nos.....
  • "Ta hra je totální shit! Zorasené AI, podprůměrná grafika, nudný svět... 1/10 "
    "Ale proč mě tedy každý osočuje z úmyslů napadat hru, když má kritika vůbec nebyla na samotnou hru směřována?
    Srovnej si to jak chceš chlapče... Mlžíš... Jestli se pořád cítíš nad věcí je mi tě líto... Tvrzení těchto dvou vět je v naprostým logickým rozporu... Piš dál génie... Já jsem se poučil že z voly se nedá bavit... Naschle....
  • RavenHolm@tiscali.cz: Dík za radu, v porovnání s ostatními sice zní rozumněji, přesto bych řekl, že si poradím sám *3*
  • RavenHolm
    Podle TEBE si to nezaslouží, většinový názor je takový, že si to zaslouží. Pokud se ti hra nelíbí, tak je to v naprostém pořádku, na to máš právo, ale s tím, že ostatním se hra líbí, neuděláš nic. Pokud se ti zdá, že je pro DE:HR vyhrazeno hodně prostoru, tak novinky o DE vynechávej.
  • Všichni tady píšete, jak jste četli mé příspěvky... Ale proč mě tedy každý osočuje z úmyslů napadat hru, když má kritika vůbec nebyla na samotnou hru směřována? Ano, ta hra je podle mě blbá, ale není to důvod, proč jsem zde na TUTO diskuzi začal psát...

Tím důvodem je nespokojenost s recenzí, s hodnocením a s neustálým přísunem oslavných článků a dokonce i vyplňování času podcastů tlacháním o této hře, která si to podle mě nezaslouží.
  • Tak on je stejně bezcennej... Většinový názor je kladný... A pro nákup hry je jedno jestli hra má 85 nebo 100. Obě hodnocení jsou nadprůměrný.... Tvůj názor si přečte pár lidí. Většina ho zavrhne jako trolerství.... Už teď tady má hodnocení 9,5.. Nemyslím že by tvůj "průkopnický" názor něco změnil. Je to takový zoufalý výkřik do tmy... Jak říkal Admirál :-) Běž spát zítra máš školu
  • Ó děkuji, že alespoň někdo se ke mně nechová jak ke svému otrokovi a dává mi DOKONCE možnost projevit svůj názor... *1*
  • Hodnotit smíš ale v svým přístupem ze sebe děláš vola...
  • Počkat... Takže člověk, kterého vůbec neznám, mi bude kázat, co můžu napsat a na co mám právo? *1* Dobrý joke... *5*

Ale jestli si přejete vykání, nemám s tím problém... *3*
  • špatná odpověď. BTW nemáte právo hodnotit už jen z principu. Zkrátka hodnotíte šišku salámu ochutnáním papíru a přečtením etikety. Nic víc. A prosím, netikejte mi. Jsem minimálně o 10 let starší nežli vy. Děkuji.
  • Dokaž mi, že je tady na těchto stránkách někde v podmínkách diskuzí napsáno, že nesmím hodnotit... Případně mi prokaž, že je to nějak legislativně ošetřeno. *3*
  • mě přijdete vtipný vy. A taské mi přijde vtippné to,že by váš názor měl být někomu užitečný. Až se vás někdo zeptá jestli jste hrál tu hru a jestli je dobrá? A vy odpovíte jo hrál ,ale to uplná sr***ka? Budete se pak cítit jako když jste někoho přivedl na správnou cestu? Asi ano. Budete. Jak soudím. Nicméně tak jako tak trvám na tom ,že nemáte žádné právo hodnotit, v tomto případě.
  • Pro tebe možná mé hodnocení význam nemá, pro někoho mít může... Tak mi neber právo na to tu hru hodnotit, na to nemáš nárok zase ty.

Já žádný problém nemám... Pouze s něčím nesouhlasím. Psal jsem to tady několikrát a jelikož jsi to celé četl (podle svých slov), tak sis jistě obrázek udělal. Nevím, co bych dodal.

Nechápu, k čemu má být ta tvá taktika vsugerovávání, připadá mi ale vtipná *15*
  • Grygar je možná novinář, ale také zkušený hráč a hraní ho baví, vás ne, nejste zkušený hráč a už vůbec né novinář. Můžete nesouhlasit ale váš názor zde nemá žádnou hodnotu. Jednak o hrách nic nevíte, jednak jste tu hru ani nedohrál(a je jedno že vás nebavila, pro adekvátní hodnocení je nutné ji dohrát tak jako tak) a koečně nejste novinážř. Tedy nemůžete této diskuzi nijak relevantně přispět a na hodnocení zkrátka nemáte nárok, protože je to jako by jste hodnitl dle demoverze. Je to fakt a vy víte že je. Jestli je váš jediný problém výsledné hodnocení recenze, stejně vám nezbyde nic jiného nežli jej akceptovat. Takovýmto přístupem stejně nic nezměníte. Akorát tu věechny naštvete. Ale jak jsitě všichni vědí, stejně to na nás jen hrajete
  • lord nelson: Já se necítím nad odborníkem... Pokud máš na mysli Grygara, tak to je prostě novinář, který fušuje do her. Má sice určitě schopnost napsat kvalitní text, ale bohužel jeho recenzi na současný Deus Ex jsem shledal velmi nekvalitní a pro obyčejného hráče prakticky zbytečnou. Nebyl jsem sám, kdo nebyl spokojený, klídně si to pročti...

Neřekl jsem nikde, že mé hodnocení hry je správnější než od Grygara. Jen, že s jeho nesouhlasím... Ne že můj názor je ten jediný správný.
  • Ne opět a zase si protiřečíte, vy se cítíte nad odborníkem. To je bohužel jen a jen vaše chyba vycházejícíc z té vaší hry. Tolik se snažíte vypadat nad věcí a že všemu rozumíte, že stále, sic jen nepatrně, ale konstatně pozměńujete názory a reakce aniž by jste si toho sám všiml. Jak prosté. Každý si toho všimne. Nehledě na to, že vaše první příspěvky jsou skutečně opravdu velmi jednoduché, není prostě možné věřit tomu, že tu jen prezentujete svůj názor. Zamotávate se do toho a melete nesmysly. Je to legrační číst zpětně celou tuto doskuzi. Ale věřte mi, není možné přehlédnout, že toto celé hrajete. Běžte spát, zítra je škola.
  • lord nelson: Především si nehraju na odborníka, pouze prezentuju svůj názor... A právo na to jej prezentovat mám, tak se mi jej nesnaž brát, je to marné. *3*

A nesnažím se o to být nad věcí... Já jsem nad věcí. Kdyby na mě pořád Deus Ex fanboyové, co nedokáží strávit odlišný názor, nereagovali, tak bych tady nemusel vůbec psát... Vše, co jsem sdělit chtěl, jsem již dávno sdělil, nyní se jen bráním nechápavým. *3*
  • ale tato hra ho dostala. Ale to ty mravenečku nemůžeš nikdy pochopit, už se ti to tu snažilo vysvětlit mnoho lidí, ale tobě to prostě vysvětlit nejde. Neorientuješ se ve hrách a nemáš dostatečně "odehráno" abys mohl soudit. Pouze flamuješ a libuješ si v tom. Já vím že se z plných sil snažíš vypadat nad věcí a působit sériozně(dospěle), ale neutajíš fakt, že si jen malý parchant co nemá nic lepšího na práci než se tu povalovat(soudě dle tvého nepřetržitého pobytu na této diskuzi). Nelze tě brát vážně, protože prostě nemáš dobré argumenty, oháníš se nesmysly a myslíš, že to zamaskuje tvá "orientovanost", ale to je chyba, kloučku. Hraješ si tu na odborníka, ale tím nejsi. Skutečně ne. Nemáš právo být soudcem po doehrání pokémonů a fify, to se na mě nezlob. Reaguj, vím že si budeš potřebovat ulevit, ale tvá reakce už je jen dalším blytím do temnoty. Až tahle diskuze zítra nebo pozítří přejde v zapomění, tvá chvilka slávy skončí. Tak si ji užij. (vím že tvá reakce bude velmi nadvěcná, prohlédl jsem si všechny tvé příspěvky, ale stejně hloupá, bohužel)
  • *pro tebe
  • Amaroun: Možná proto... Ne každý však musí sdílet tvůj názor. A pro ty je tady mé hodnocením. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit