Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem napadal tvoji oblíbenou hru? Říkal jsem, že je to podle mě blbost, co si nezaslouží takové hodnocení a hype, a řekl jsem taky proč... To já neberu za napadání, pouze vyjádření vlastního názoru. Kdybych snad tvrdil věci typu, že ta hra je "výsměch hernímu průmyslu" či jinou vyloženě hanící věc, kterými bych mohl poškodit její pověst, tak dobře, pak by to napadání bylo...
  • To Amaroun: Gothic ani Risen si na realitu ani vážnost nehraje, za to ta finální videa Deus Ex, to jsem se smál... A ani u jednoho jsem nezažil takovýhle nezasloužený humbuk jako u Deus Ex.

To 5cr3aming: Games.cz měli vydat recenzi, která by byla uvěřitelná, a rozhodně ji nedávat Grygarovi, u kterého bylo předem jasné, že z toho zase vznikne něco desně alternativního... Jak napsal kdosi na diskuzi: Grygar by měl radši psát ódy, ne recenzovat. Také neměli vydávat články o dokonalosti Deus Ex jak na běžícím pásu... A nakonec neměli tak děsně prohlédnutelně chvalozpívat přes hodinu v jednom z podcastů. Zajímavé, že jindy říkají, jak se hrozně musí krotit, aby se nenatáhl čas... A hle, když se jednalo o Deus Ex, klidně ten podcast mohl mít hodinu a půl. Náhoda? Ani omylem. *5*
  • můj slavný deus ex, call of duty strčí v prodejích 5x do kapsy

ale mě nezajímají prodeje ani tohle games.cz ani grygarova nebo jak se jemnuje recenze - ani jsem jí nečetl - já tu hru hrál a dohrál narozdíl od některých a z toho plyne můj konečný názor. Hrál jsem všechny díly a proto mě zajímal tento článek a nadhclo mě, že bych si třeba zahrál původní deus s módem co to upraví do grafiky HR a nakonec tu najdu jen zmateného člověka co si vylývá svou zlost zrovna u diskuze mé oblíbené hry. Promiň ale doslova mě to nakrklo. Mě svými argumenty nepřesvědčíš. Ani tím, že tě trápí přístup tiscali games. Napdal jsi mou oblíbenou hru (i když tvrdíš že ne ale protiřečíš si) a to jen chabými argumenty založennými na nelibosti toho či onoho ztvárnění a to já neberu, navíc nejsi v pozicic jí hodnotit celkově. Takže tohle mi vadí.
  • Jaký přístup? Že celý jeden podcast (a částečně i další tři čtyři) se jen a jen nadávalo na Call of duty, které v prodejích strčí ten tvůj slavný Deus Ex pětkrát nebo i vícekrát do kapsy?

A naopak - že přes hodinu Grygar mlel bláboly o tom, jak je Deus Ex hra jeho snů? A to mu pak mám věřit, že jeho recenze nabídla střízlivý pohled pro nezaujaté hráče? Tomuhle říkáš profi přístup? Já teda ne, sorry.
  • Takže portál games.cz by měl napsat novou recenzi na DXHR a úplně hru strhat, jen proto, že se lolcovi nelíbí. To je objektivní? Boduješ mladej *1* ale stejně jsi tu jen pro srandu *1*
  • Když mě hra dokáže tak unudit, že ji po chvíli radši zruším, tak to není moje věc - ztrácejí tím vývojáři, kteří by ode mě ty peníze mohly případně dostat, kdybych s ní byl spokojený...

Prostě se s tím smiř - ne každý je Deus Ex fanboy. Až bude nový Call of Duty a bude tady stejný humbuk, vsadím se, že z toho taky nebudeš zrovna dojatý ,-) To, že třeba nedáš najevo svůj názor, už je tvoje věc... Já prostě nespokojený s přístupem games.cz jsem a najevo to dám.
  • "Určitě nechci, aby všechny hry měly divně stylizovanou grafiku se slabými texturami
    podivný konspirační příběh bez špetky realismu" - Grafika je stylizovaná tak aby sedla kyberpunku - znovu pokud se ti nelíbí kyberpunk....., textury nechávám stranou. Nevím co je na nich špatného... Slabí AI rozhodně není... rozhodně se nebudu hádat s člověkem o AI, který to hrál hodinu... Jinak O AI si přečti Vávrovy články... Možná tě to probudí do reality...

"podivný konspirační příběh bez špetky realismu... " - Jo jo zato Risen, Gothic má realismu nad hlavu a znovu pokud se ti to nelibí běž od tohohle tématu - kyberpunk, Konspirace...
  • a ještě jedna věc - zaráží tě přístup hames.cz aháááááa a tisíce článků o battlefieldech a call of duty ti nevadí? Aha no... tak nic.

Po dlouhé době vyjde něco super a sejde se tu tolik kritizantů to snad ne....
  • Lolec kdyby všechno na světě záleželo na tobě tak by to bylo docela dost nudné. Já mám rád "divně stylizovanou grafiku" a laciné příběhy jak ty říkáš a spousta lidí také, hry, filmy hudba a vlastně všechno - proč myslíš že je tolik filmlmů, her a hudby? Protože každý má jiný vksu a styl. ŽE se ti nelíbí Deus ex jo chápu, ale proč to pořád a nesutále útočís svými lacinými připomínkami o nereálnosti a divné stylizaci? probooha to je hra a né nějaký svět co tě nutí v něm žít! Nemusíš to hrát nemusíš číst články ale já si je přečtu rád, protože mě to zajímá. Pochop to prosímtě konečně a přestań dál kritizovat hru oc jsi ani nedokázal dohrát přes svoje problémy a o které tedy nevíš vůbec nic. Jak můžeš tvrdit že je tam něco špatně když si se nedostal ani přes první tréninkovou misy, nechápu, jsi troll absolutní troll. Hraj fifu, u deuse a jiných art her je tě škoda
  • Luke: Trochu klidu do tvé duše...

Kolikrát ti mám opakovat, že mi nevadí ta hra? Je to sice kravina, ale pouze IMHO... Jestli tobě připadá boží, tak ať.

Zaráží mě pouze přístup games.cz...
  • S člověkem, který se sám veřejně a dobrovolně prohlašuje za fanouška Deus Ex, bych na téma použitelnosti jeho recenzí mohl diskutovat klidně do skonání světa...

Určitě nechci, aby všechny hry měly divně stylizovanou grafiku se slabými texturami, velmi slabou AI, podivný konspirační příběh bez špetky realismu... a prostě ty věci, které jsem tady mluvil už mnohokrát. Ta hra mi připadá taková nijaká - blbé ovládání (PC), ani pořádné RPG, ani střílečka, ani dialogová hra... Ale o to mi ani tak nejde.

Ať ta hra je třeba úplný šmejd. Jen ať se o ní v tom případě přiměřeně píše... Ale vše už jsem zmiňoval dříve, jen bych se opakoval.
  • Ano je naporsoto mimo mísu a naprosto zbytečně se naváží do témat které jak sám říká nemusí. Hra je prý pseude cosi a nereálná nemožná smyšlená kravina. Protože náš milý pán nemá rád smyšlené věci tak je hned bude kritizovat. Ona je podle něho špatná už jenom tím, že má rpostě nereálný příběh a jsou v ní neexitujícíc věci. To je šílené!!!! Jak může být někdo tak ignorantní a nechápavý? Takhle se přeci hodnotit nedá. To je jako říct, že fantasy je hrozná kravina jenom proto, že její příběhy jsou vymyšlené a mě se to proto nelíbí! Bože můj kluku tyj si naprosté HOVADO!
  • "že se z ní dělá nějaký novodobý mesiáš, který má těm ostatním "cas(h)ual" hrám ukázat, jak se to má dělat... Já nechci, aby byly hry jako Deus Ex." Ukaž mi hru, která by se podobala DE:HR jak tu hru hrát...Bavíme se o akční hře s lehkými rpg prvky (a to především vedlejší úkoly). Ta taková v tomhle žánru není!!!!! Hra, která není koridorová, má spousty možností jak to projít. Obrovské do detailu udělané lokace, velice prvotřídní příběh s mnoha detaily, skvělou hudbu. Atmosféru kyberpunku atd.. Mohl bych pokračovat... Řekni mi jaká akční hra podobného typu má dostat desítku... Seš si vědom že s tímhle přístup se tvé vysněné hry nedočkáš? DE:HR nastavuje laťku, ale ta není uměle vytvořená médii, ale samotná hra jí vytváří... Nemůžeš pochopit dokud tu hru - podle tebe kravinu neokusíš... Nemůžeš se hádat s člověkem (Grygarem), který má nahráno více než ty a může porovnávat... Více méně seš naprosto mimo mísu.
  • Jo, tak to jsem nehrál...

Ale třeba jsem nepochopil, proč všichni tak hrozně chválí Zaklínače 1ku - dvakrát jsem to zkoušel hrát a nikdy nedokončil ani první misi, to ovládání bylo příšerné... *7*
  • Měl by sis zahrát The Cartel lolec, potom pochopíš, jak špatná hra opravdu vypadá,
  • Ar: Jak říkám, motivy mohou mít kořeny v realitě... Celkově je však příběh pro mě naprostým pseudorealistickým splácancem, který má vytahat peníze z těch, co fandí kyberpunku. Pokud jim to však nevadí, no problem...
  • Ano, hra je v pořádku. Je to blbost, paskvil, nuda a vše ostatní, co jsem napsal - IMHO. Přesto je v pořádku - alespoň co se legislativy týče - a tedy s ní nemám problém. Mám však problém s tím, že se z ní dělá nějaký novodobý mesiáš, který má těm ostatním "cas(h)ual" hrám ukázat, jak se to má dělat... Já nechci, aby byly hry jako Deus Ex.
  • Ano, roboti jsou až budocnoust. Nemají nic společného s naší přitomností. Video z roku 2010.
    http://www.youtube.com/watch?v=cFVlzUAZkHY&feature=related
  • Vůbec mě to neovlivňuje... Jen mi příjde, že tohle fakt games.cz nemá zapotřebí. Když už se mu povedlo přilákat i člověka jako jsem já, co hry fakt nemá v podstatě rád, měl by si držet kvalitu a hlavně střízlivost...

Vždyť ta recenze nebyla recenzí, to bylo jen "Osobní okénko Lukáše Grygara". Něco málo o tom vím, recenze není ZCELA volný slohový útvar - to možná redaktoři tvrdí, ale je to nesmysl.
  • záleží tolik na tom, co dělají a co si myslí ostatní? Cožpak tě to snad ovlivnuje? Nikdo ti přeci nic nenutí, i když se tomu hypu co PR poslední dobou kolem her dělá taky jenom směju

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší