Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pozor hra je v pořádku.. Je to pseudorealistický paskvil se špatnou AI, větší a větší nuda, má rádobyvyspělý příběh, její známka je 85% ale je to průměrná hra *1*
  • Motivy můžou mít kořeny v realitě, ale ta hra samotná je pouze pseudorealistický paskvil... Něco jak Andělé a démoni, jak už tady bylo zmiňováno.
  • Je rozdíl "hrát" a "na něco si hrát"...
  • Já ti ten kyberpunkový svět přeju, věř mi... Nekritizuju a nekritizoval jsem hráče, kteří Deus Ex hrají. *4*
  • Ano protože Jenom fotbal je ten opravdový svět který si na nic nehraje(on se jenom sám o sobě hraje):-)
  • Ano po přečtení posledních příspěvků, kde dochází k velmi rychlému poklesu kvality názoru a odpovědi, je mi stále víc a víc jasné, že lolec je pouhým náctiletým, který vůbec nemá zájem o danou hru ale pouze o to, nás všechny naštvat a vyvolat tu tetovou válku. Protože to ho baví. Baví ho sledovat jak se tu hádáme a on nás jakoby z nadhledu jen lehce odpálkovává. Nemá smysl vůbec dále reagovat. Ztráta času. Tak lolče přeji ti hodně zážitků při fotbale, a já zajdu do mého kyberpunkového světa, kam každý večer chodím a užívám si ho spolu s teplým šálkem horké kávy.
  • Aha, roboti, fema, zednáři. všechno jsou to jenom kecy z nějakého pochybného světa.
  • Hra je v pořádku, ale ne její hodnocení na tomto webu a hype, který je tady šířen skrze každodenní masáž článků... Kdyby tohle nebylo, neřeknu ani slovo. Hra je to sice průměrná, ale proč ne - takových je ostatně většina.
  • Ne vznikl údiv nad kombinací ignorance, trolerství a omezenosti... Ono by se dalo pochopit kdyby diskutoval jiným způsobem. Hra je jinak v pořádku... Pro ty co mají rádi Kyberpunk nebo proti němu neprotestují... *3*
  • Baví mě fotbal jako sport a FIFA ho na poměry her (narozdíl od vašeho vymodleného Deus Ex) velmi věrně napodobuje... Je to hra z reálného světa a nehraje si na nic víc, než je, takže mi vyhovuje. Nic víc, nic míň....
  • A co ti na té hře tak vadí? Vůbec nechápu jak takovej masterpiece můžeš takhle odhodit no. Ale tak baví tě Fifa, hodně věcí to vysvětluje.
  • Čtu to a připadám si jak v zábavném pořadu na Nově *1* . To by člověk neřekl, kolik postřelených hus tady zakejhá *5* . Njn, stará přísloví bývaj pravdivá *3* . Proč by vás jinak LOLEC tolik rozčiloval, pokud by nezasáhl, že... což taky něco znamená *5* .
    Přeberte si to jak chcete, případně se pusťte zas do mně *2*
  • Jak jsem již psal dříve (tímto zdravím Cahira): "Hrál jsem to asi hodinu a hned to šlo z disku." *5*
  • Proč teda na games vůbec lezeš, když na hry nemáš čas? Ty nikdy nepochopíš úžasnost té hry dokud si jí sám nezahraješ. To je jak z filmy, andělé a démoni mají 60%, stejně je to jeden z mých nejoblíbenějších filmů.
  • Ať si tu hru recenzent třeba zasklí nebo vystaví na poličku nad postel, je mi to šumafuk... Jeho prací a tudíž povinností však je, aby tu hru hodnotil takovým způsobem, který nebude degradovat kvalitu webu, jenž se chvástá, že "je na Metacritics". Kdo recenzi četl, tak ví, na co narážím... Pro obyčejného člověka, který není ovlivněný předchozími díly, ta recenze nevypovídala absolutně nic. Podle mě velice nepovedené a to hodnocení tomu dodalo korunu. *7*
  • Sorry.. To jenom stále vypovídá o tvé omezenosti a naivitě, jakým způsobem kritizuješ, a to bez nějakého bližšího a delšího seznámení a po přečtení pár vět na wiki.

Získávám pocit, že pouze troluješ potom co jsi nedokázal akceptovat to že si recenzent dokázal hru vychutnat na 100%... I kdyby je to pořád číslo a hra má průměrně hodnocení 85 (users)- což je pořád velice slušná známka - a zase jenom vypovídá jak neadekvátní přístup k tomu máš.
  • je to super vtipne:D
  • nepochopil jsi, že průměrem je myšleno průměrnné hodnocení na základě všech hodnocení? o tom tu je řeč a na metacritic je průměr DE HR u hráčů 84/85/87
  • Objektivita neexistuje, smiř se s tím...

Já nemám čas na to hrát přiblblé hry jen proto, abych mohl "objektivně" říct, že je to kravina, i když je mi to jasné už odzačátku. *3*
  • aha - dovol abych se zasmál - to je jako přečíst si na wikipedii obsah episody Star trek Voyager - Kapitán Janevayová a její posádka čelí neustálým útokům borgských plavidel a ocitá na hranici svých sil, naštěstí jí rasa totémů nabízí výměnou za záchranu svých lidí z poškozeného plavidla uvízlého v mlhovině výbavu tritinových torpéd. S těmito torpédy pak již cesta nepřátelským uzemím není problém. - tak pokud takovýmto podobným výtažkem považuješ 100% seznámení s příběhem tak já skutečně pochybuji o tvém právu něco hodnotit. Na filmy se už nemusíme dívat, hry už nemusíme hrát, přečteme si jejich příběhy na wikipedii a dáme hodnocení. Aby nám nikdo nemohl vyčíst že o tom ale nic nevíme, zahrajeme si chvíli nebo se podíváme na trailer. No tak to opravdu ne. Te´d už vidím, že ty skutečně nemůže hru objektivně hodnotiti. Jsou to jen plky kterými se oháníš na svou obranu ale tebe to baví. Pokud tvrdíš, že rozumíš hudbě a dokážeš jí hodnotit, tak asi bude lepší když se vrátíš tam a bude to v pořádku.

Uvedu příklad - po přečtení takovýchle diskuzí a pár recenzí o Splinter Cell conviction jsem nabyl dojmu, že to už nebude dobrá hra, ale nedávno jsem si jí koupil, zahrál a světe div se - je to hra velice dobrá a hraju jí každý večer na odreagování v deniable ops režimu a neskutečně mě baví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší