Přejít na výpis diskuzí
Jak by vypadal první Deus Ex s "vychytávkami" třetího dílu
5.9.2011 | Petr Poláček
239 příspěvků
-
Again:Tvoje hodnocení DE maj nulovou hodnotu...
-
Amaroun: Hrál jsem tu hru tak dlouho, jak si svými nedostatky zasloužila. *3*
-
Znovu říká člověk, který DE nehrál.... Tvoje hodnocení DE maj nulovou hodnotu...
-
COD je aspoň vcelku slušná střílečka a dostala adekvátní hodnocení ve vztahu ke své kvalitě... Tato hra nikoliv.
-
U člověka co nutně potřebuje v recenzi vyjádřit svou deprivaci nejmíň 2x *11* .... srovnávat to s Codkem... Fakt ne... Seš už jen k smíchu... Aspoň něco co? *11*
-
Pro mě to druhé, v porovnání s ostatním to první... Kdyby tě to náhodou trápilo. *3*
-
O tom že je to pouhý troler snad už nikdo ani nepochybuje... Ono přeskakovat od pojmů průměrná hra a totální s...čka je docela zajímavý....
-
Dík za uznání, to nemuselo být *5* Jejda, s těma fanboyema je fakt sranda... Pořád z toho mají komplexy, že někdo jejich hru neuznává *7*
-
A dobrou noc pane LOLEC ač věřím, že vašim odpovědím stále není KONEC.... neb mě zvoní zvonec...
-
bravo skutečně bravo! Právě se to podařilo. Tak jste se na tuto chvíli těšil! Jste pánem diskuze pane lolec. To na co jste se dlouho připravoval se podařilo. Díval sjem se do předchozích diskuzích o Deus Ex - všude jste se snažil utrousit nějaký ten blábol. Vedl jste si vskutku mizerně jako příklad uvedu váš na jedničku povedený příspěvěk hodný uznání - "Je to totální s...čka co chcete vědět víc?" ano jak hodnotný příspěvěk, děkujeme za něj. Následovaly další, ale skutečného vrcholu sjte dosáhl až zde, klobouk dolů, musel jste dokonce obětovat hodin usvého života, aby jste si zahrál Deus Ex a nabyl tak důvěryhodnosti v příštích diskuzích a aby Vám něco neuniklo dokonce jste si přečetl příběh na wikipedii, jak chytré skutečně se klaním Vaší inteligenci. Všem jste to tady nandal, nikdo nečekal takového protivníka. Opravdu myslím to vážně, sám bych na to neměl odvahu....takhle statečně prezentovat svoji absolutní a bezmeznou....ehm....mentální opožděnost....
-
Příště nesuď příliš rychle, tentokrát ti to nevyšlo... *3*
-
Ty to prostě pořád nemůžeš pochopit a navíc musíš mít vždy poslední slovo - vražedná kombinace. Soudě podle tvých příspěvků si v dobách kdy vyšel první Deus Ex za sebou asi ještě tahal kačera, tak nemůžeš pochopit co se na tom nám hráčům tak líbí. A na tom to stojí i padá...
A co se týče recenze, tak každá je svým způsobem subjektivní, rozdíl je v tom když ji píše profesionál a znalec her (v tomhle případě Lukáš Grygar) nebo když hru kritizuje někdo jako ty. Vlastně si vůbec nejsem jistý, zda-li mám použít slovo kritika, protože ty jsi zatím žádnou konstruktivní kritiku nenapsal, v té je totiž zapotřebí argumentace, kterou ty naprosto postrádáš. Tvé hodnocení se skládá z diskutabilních záporů, které jsi objevil za hodinu hraní(což je směšné), a akorát je naházel na kupu.
Je mi naprosto jasné že na příspěvek budeš za chvíli reagovat (poslední slovo) a budeš stále dokola trapně omílat to, co už jsi tu dnes několikrát řekl, ale já už to nebudu číst. Tímto jsem diskusi s tebou ohledně téma Deus Ex skončil. -
Hele, proč bych neměl mít nárok je hodnotit? Na to jsi jako přišel kde - je tady někde nějaký zákaz snad?
Existují lepší střílečky, lepší RPGčka a lepší dialogové hry + možná tam jsou ještě další žánry, zas tak do detailu tu hru neznám vzhledem k tomu, že mě naprosto neoslovila... To, jestli existuje nějaký vyvedenější žánrový mutant než Deus Ex, netuším. A i kdyby neexistoval - to pro tebe znamená, že má ta hra dostat 10/10? To je jak kdyby existoval jediný simulátor venčení psa a ty bys řekl, že ve své kategorii je to špička, takže tedy 10/10 a tedy tu hru zařadíš po bok jiných, skutečných herních legend. To by bylo trochu divné, nemyslíš? -
Jen tak mimochodem. Globalni hodnoceni (z metacritic) je 9/10. Kdyby bylo toto hodnoceni nekde u 7/10, dalo by se rict, ze byl recenzent silne subjektivni, ale jednobodovy rozdil?!
A kdyz uz jsme u toho, jake jine hre v tomto zanru bys chtel dat 10/10? Pokud te podobne hry nebavi, nehraj je a v zadnem pripade nemas ani narok je hodnotit (resp. je pak Tve hodnoceni naprosto nerelevantni). -
Nemám výtek, kromě posledního souvětí - pan recenzent nepíše pro své soukromé potěšení, ani není redaktorem webu DeusEx.cz... Tedy nulovou dávku střízlivosti jeho díla nelze nechat bez negativní reakce. V tomhle jediném se neshodnem... *4*
-
tak a můj poslední příspěvěk do tohoto debaklu -
netvrdím, že Deus Ex je dokonalý to vůbec ne, pro mě je totiž důležité to prostředí ve kterém se odehrává a ten příběh, který se mi líbí. To vše podtrhuje příjemná grafika temného kyberpunkového světa. Tohle já oceňuji. Ano jsem Fanboy, ale žádný Deus Ex fanboy ale spíše looking Glass & Ion storm fanboy a naprostý obdivovatel Warrena Spectora a jeho dítek(předpokládám že nevíš kdo to je, takže užij wikipedii pokud tě to zajímá) a to že se následovník starého dobrého Deus Ex takto povede jsem nečekal, ale stalo se a on tak zapadne do mé sbírky srdcovek. Tak jest.
Čili jestli to má bez zaslepených očí dostat 8/10 to mě skutečně netrápí. Sle pokud se to panu recenzentovi opravdu také líbilo a dokázal tam nalézt něco pro sebe tak proč ne 10/10.... -
Já se nikomu nesnažím vnutit svůj názor... Napsal jsem ho tady jednou, dvakrát a došlo k tomu, že na to až dosud někteří reagujou a nemůžou to přenést přes srdce.
Deus Ex fanboyové se prostě nemůžou smířit s tím, že jejich hra není dokonalá (přestože moje původní a majoritní kritika vůbec na samotnou hru NENÍ směřována, klidně si to pročti a uvidíš...), na každé diskuzi se to potvrzuje... *7* To už ale není moje věc. -
Já jim to neberu, ať jsou spokojení, to je fajn. Ale rozhodně si nemyslím, že by byli všichni spokojeni s recenzí a hodnocením, např... Viz příslušná diskuze.
-
ale ano je to napadání protože svůj názor se snažíš vnutit prakticky všem co napíší opak viz poslední debakl zpátky. Je to tak
-
Hele nemá cenu to probírat... Seš mimo mísu.... DE:HR si na realitu ani vážnost taky nehrají... Pouze chytře využívají réalie
Naštěstí seš mizivá menšina... Většina lidí je spokojena *4*