Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mně Human Revolution připadá spíše jako důstojný nástupce Metal Gear Solid řízlý se Splinter Cell. Tím nechci hru hanit, baví mě (ač jsem jí šance nedával), ale Deus Ex už to zkrátka není, hraje se to jinak.
  • hlavne nechapem,preco niekto vobec striela *2*
    kto chce strielat,ma na trhu 253685412036882 strielaciek.

ja som to presiel bez jedineho zabitia (okrem "bossov").
  • senza video jinak DE 3 stale hraju (jednicku mam schovanou na tajnem miste :D) zesvetlovani cest se hodi ale jen nekdy ja jsem ho zatim pouzil za 20 hodin jen dvakrat autoheal je samozrejme divny oproti jednicce ale jsme v budoucnosti rozhodne je to verohodnejsi nez v CoD :) treba se dockame autohealu i v realu (hodilo by se to ted tomu hraci baseballu co narazil do zdi kdyz chytal mic a schytal to do kolena zapesti predlokti a zeber :S)
  • ucho
    princip je vcelku jednoduchý:
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Warp_pohon
  • Hodně, hodně špatné video, které si ze hry bere to nejhorší (probíhat na nejlehčí obtížnost s bouhačkou a zapnutou nano-vizí). DLC vyšlo pouze jedno (ta mise není zrovna extra podstatná).
  • miker17
    mě se DX:HR moc degenerovaný nezdá jediné co mě sere je Atomatické doplnování života ale to nějaký šikovný moder brzo odstraní
  • JC byl taky nanoagent za nekolik bilionu, ,,vyhozenych do kanalu" *1*
  • Taky nechápu jak funguje Warp pohon mistře Spocku... Ale moc mne to nesere *1*
  • Však navigace k cíli jde vypnout, kompletně pro celou hru v nastavení. To samé ono AR. A spousta dalších "zjednodušovátek". Rozhovory jsou kvalitní, slovní konfrontace fenomenální. A že střílí od začátku jako machr? Není to náhodou bývalý člen SWATu? :)
  • Na to není potřeba znát budoucnost :)
    http://www.ikem.cz/www?docid=1004024
  • Aha, ty jsi student se zamerenim: augumentace z budoucnosti :)
  • Tak, oramovalo se to pri zamereni kurzorem, na dosah ruky, takze to nebyl takovy napomocny element. Hru bez toho jsem si uzil, jen ma mrzi absence zbrani na blizku, at jsou ty chvaty jakkoli cool, vylepsovani dovednosti (uz ze startu strilite jak machr), a tak nejak celkove mensi objem a strasne malo side questu. Jejich pocet jsem si odvodil uz podle achievementu na steamu, coz me zarazilo. Anglictina je bezproblemova, uz jen diky tomu, ze tech textu tu zdaleka neni tolik, co v originalu.
    Ja osobne bych vypnul i tu navigaci k cili na mape, bylo-li by to mozno.
  • Pořád mi v novém Deus Ex nesedí doplňování zdraví, i když je to vysvětleno augmentací. Už samotný princip, že se tak děje pomocí implatabilního kardioverteru-defibrilátoru je naprosto nesmyslný. Ve skutečnosti by se hlavní hrdina jen neustále válel po zemi, jak by dostával výboje... *4*
  • Nastastie jednotka vyzera ako jednotka a preto sa mi paci.
  • Hráči degenerují, tak musí degenerovat i hry, zdá se mi to celkem logické. Ale i tak působí Deus Ex: HR v záplavě stupidních stříleček a komerčních sraček jako dar z nebe.
  • SA-reg
    To bylo už v prvním Deus Exu. Ale bacha, pouze když jsi přišel hodně blížko k předmětu.

V HR to vidíš už z dálky... a je to tam protože dnešní hráči jsou zvyklí bežet jenom dopředu a nevšimli by si různých možných cest a věcí mimo hlavní trasu...
    To máš jako v Crysis 2 ti to ukáže a označí místa, kde můžeš skákat a lozit po budovách...
    Tvůrci prostě nepočítají, že hráči mají mozek na to něco hledat sami...

Naštěstí v DEHR se to dá vypnout...
  • Tezko rict, ale dle mne se jedna o velice stupidni napad. Leda jsem teda nevedel, kde prorazit zed, ale s touhle debilitou jsem si ulehcovat hru rozhodne nehodlal ")
  • A proč vůbec vznikl nápad,orámovat ty věci..?
  • Inu, ta pitoma zluta napomocna ramovani som si vypnul, obtiznost Give me Deus Ex, a i jsem si docela zavzpominal na Deus Ex, takze spokojen :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit