Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zas ten Deus Ex? Že jim to už není trapné...
  • Podle me se jedna uzitecny napad v pripade hry, kde jen nektere objekty jsou aktivni. Zabavnost hry nevidim v tom, ze budu zkoumat, s kterou z 5 beden se da pohnout a s kterou ne.
  • ne, jen nez jsem k nemu dosel :), co mam zatim nahrano
  • Hanzales
    no vsimnul jsem si jiz rano na Eidos foru, a tady dvakrat, ale stejne dik :)
  • Cahir
    Místní scéna je zvyklá pindat proti úplně všemu, takže si z toho nic nedělej. Kritice se vyhnul jedině Zaklínač, který asi zahrál na "slovanskou" notu. Pokud tu bandu trotlů baví nadávat na každou hru (často tu narazím na opravdové "argumentační" perly - osobně mám nejradši: "Hrál jsem to asi hodinu a hned to šlo z disku.") , je to jejich věc, horší to začíná být ve chvíli, kdy si někdo nechá místními prudiči zkazit pohled na hru, a tak ji nedá ani šanci.

Diskuzí zde bych se tedy téměř neřídil. Zde na Games platí, že recenzenti patří stále mezi ty moudřejší, takže je lepší se skutečně řídit jejich recenzemi.
  • Nechápu ten hate na DX:HR: Hrál jsem jak DX1, tak DX2 (obojí dobré v příběhu, dvojka bohužel ne v hratelnosti), společně s velkou škálou RPG (od BioWare) a několik stříleček (Crysis, HL2, atd), čili opravdu mám s čím porovnávat.

Sám jsem měl aug. edici, čili hate okolo DLC mě úplně minul (zbraně nic moc, sniperka už není tak OP jako v DX1, AUD pro mě jako master hackera zbytečné, čili akorát dálkové výbušniny).

Skoro celou hru jsem dohrál pomocí plížení a non-lethal, i když jsem párkrát podlehl "temné straně" a pár nepřátel postřílel (hlavně při záchraně VTOLu Malikové).

AR mi vůbec nevadila. Ano, zjednodušuje to trochu hru, ale vůbec mi to nevadilo, hlavně při probourávání zdí (které skoro nejdou poznat, protože ty praskliny nejsou skoro vůbec vidět). Kdyby to byla součást nějaké augmentace (třeba X-Ray vidění), tak by to asi umlčelo všechny.
    Regenerace zdraví mi taky nevadila, protože Jensen na rozdíl od JC/Alexe nevydrží skoro vůbec nic (obtížnost Give me Challenge, nechtěl jsem hned hrát na nejtěžší).

Jediná trošku vada bylo, že bossové se museli postřílet vždycky, a když s tím člověk nepočítal a neměl Dermal Armor, tak dovedli pořádně zatopit (hlavně boss v Montrealu).
  • 20 hod k zabiti Barreta? Panejo, tobe tohle vydrzi fakt dlouho :D
  • A nemůže to být i obráceně ?
  • video me pobavilo :) super
    a kdyz srovnam to moje hrani s hranim prvniho deus ex, tak v nem asi nemam moc rozdilu ::) bavi me to a zase na tu nejvyssi obtiznost, augmentace volim takove, ktere chci a po 20hodinach jsem dosel k zabiti Barreta a docela si to uzivam , zase me ceka celorocni hrani :)
  • autoheal jde vypnout MODem viz odkaz níže ...
  • i v boji se regeneruje, staci tomu dat tak 3 sekundy bez utoku. S autohealem zadny problem nemam, na nejtezsi obtiznost vas stejne sundaji na 2-3 rany, takze mi to pripada celkem fer
  • Hanzales
    Mně osobně to zvýrazňování strašně irituje :) Ten autoheal by se dal ustát, po odstranění by to chtělo zase asi rozsét více medkitů, nebo nějaké ty mediboty, osobně bych uvítal i více lokací za zamčenýma dveřma a lockpiky, ale to zvýrazňování všeho je taková pěst do oka, mi to přijde. K čemu je pak hledání předmětů různě v poličkách a radost z jejich nalezení, když na vás všechno z dálky svítí jako Las Vegas. No a žebříky, dveře a bedny (ty objekty jdou bezpečně poznat i bez zvýraznění) to už je na mně osobně moc. Ale hlavní důvod, proč jsem to vypnul, než jsem vůbec vlezl do hry je ten, že mi to strašně kazilo celkově vjem z prostředí. Pak ty výtky na "přežloutlý" nádech hry už i začínám pomalu chápat :)
  • Kardioverter-defiblirátor je jenom jedna z částí Ochránce. V detailním popisku je tam toho víc, ale z hlavy ted nevzpomenu, stačilo mi to překládat. Pro nemedika docela sranda.
    Btw: v originále tady mají chybku - kardiovertor
  • mourasek: No právě. Na to, že měl být JC agent po výcviku netrefí na začátku z pistole na 10 metrů stodolu.
  • Hanzales
    ...něco na tom bude, ale vodsamcaď pocamsaď ;o)
    My zrovna nějak moc sociálně silní nebyli, PC domů přišlo tak nějak před HL1 a Unrealem (dalo by se říci darem z nebe) , ale jak mně všechny ty hry v té době nejen svou obtížností a výzvou bavily *14*
    Spíše byla jiná doba. Takový Another World také vyšel na amize, PC, později i na konzoli a procházka růžovým sadem to zrovna nebyla :) Tehdy jely papírové časáky jako nadračku a v nich se řešilo mnohem více zákysů a záseků.
    Na druhou stranu člověk v té době (mnohem mladší) vnímal všechno trochu jinak, než to vidí s odstupem dnes, mozek si pamatuje jen ty dobré hry a braku tehdy bývalo taky dost.
    Pravdou ale je, že zásadní citelný zlom jsem pocítil právě po spuštění DeusEX2, kde byly hlavní příčinou ústupků a zjednodušení konzole. Myslím ale, že dnes má na náročnost her vliv více faktorů. Jak říkáš, konzole, nebo průměrné PC je již dnes mnohem mnohem dostupnější pro masy a trh se tomu prostě přizpůsobuje náročností her. Mnohdy se tomuto přisuzuje právě "zkonzolovatělost", ale myslím, že je to spíše masovým rozšířením hraní her jako takových.
    Inu kéž bychom se někdy dočkali podpory rozvoje herního odvětví. Něco jako (zkráceně) fond pro rozvoj kinematografie. Komerční větev, tak jak ji známe dnes (sázka na jistotu a recyklace pouze s obměnou grafiky a postupnou degradací pro masy) a druhá větev podporující nejisté projekty pro menší skupiny lidí, kde by ale rozvoj her netrpěl právě oním faktem, že se dnes málokdo odváží pustit se do něčeho odlišného, inovativního, náročnějšího atd. Bohužel budoucnost už moc růžově nevidím. Komerční hry budou stále více a více mířeny na co neširší spektrum lidí a nezbývá než doufat, že těch nadšeneckých projektů trochu přibyde. S uvolněním UDK nebo Crysis2SDK snad nebude tak zle a dočkáme se i "trochu jiných her" většího formátu.
  • DLC jsou dvě (Augmented edition obsahuje obě). Viz https://s-hphotos-snc7.fbcdn.net/288532_252595801425875_251161864902602_986019_2034898_o.jpg
  • Nevim co mate proti zvyraznovani veci, ja myslim ze Windows Augmented Experience jsou schopny odhadnout ktere itemy Adam unese a s kteryma muze manipulovat :-D

A co se tyce autohealu, zacelou hru jsem zabil jen bosse, a v boji se HP neregeneruje, jinde jsem ho nepotřeboval, je tam vlastne zbytečné ;-)

Ale to s tema DLCckama je smutna pravda. :-(
  • Souhlasím s názorem paní Roberty Williams. Počítače si dříve mohl dovolit málokdo a tito lidé byli převážně na vyšší úrovni jak ekonomicky, tak i sociálně. Tudíž i hry byly navrhovány převážně pro toto publikum, to znamenalo skutečné výzvy a žádné zjednodušování.

Dnes se k počítači dostane každý trouba a tomu odpovídá i degenerace her.
  • ohledne autoheal ... http://www.strategyinformer.com/pc/deusex3/mod/39536.html
  • Vždyť si to z HR dělá srandu. Jistě není účelem hanit třetí díl série. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit