Přejít na výpis diskuzí
Jak by vypadal první Deus Ex s "vychytávkami" třetího dílu
5.9.2011 | Petr Poláček
239 příspěvků
-
Mohu potvrdit, ze Deus Ex 3 ma jednu z nejotresnejsich AI vubec a sami vyvojari to potvrdili.
Opravdu mi trochu kazi zazitek ze hry, kdy dostane jeden vojak vcelicku do hlavy a po chvili dobehne dalsi rozhlizi se nad mrtvolou partaka a pak prohlasi, ze se mu jen neco zdalo a v klidu odchazi *8* . Ze nejsou schopni opustit mistnost je dalsi vec.
Dale je Jensen totalni ostrostrelec a pistolkou s tlumicem sundam snipera, pres pul mapy *3* .
Ale az na par techto "drobnosti" si hru vychutnavam. Verim, ze par modifikaci upravi nektere aspekty hry a bude se to dat srovnat s jednickou. -
moze byt, som to len skusal, cca polhodka alebo tak, a ma to kus znechutilo, uvidim, vyskusam este raz :)
-
Naprostý souhlas - hlavně v té TV stanici. Tam jsem měl ukrutný problém to vůbec rozdejchat. Samý granát a šílená střelba.
-
No tak to máš asi nějak jinak.-) jáý zkoušel přesně to samé co ty - uspávací puškou sem vystřelil na jednoho týpka co se hrabe u krabic a zaručeněn nikdo ho v tu chvíli nemohl vidět - paf - on po asi 2 sekundách leží na zemi a v tu chvíli se na mě vrhají zbylí týpci - ne v mém připadě se nejdou podívat co se stalo - rovnou vědí kde jsem a začínají střílet(i když jsem byl v tmavší části za bednami) a po krátké přestřelce jsem mrtev. No a tak jsem příště používal už jen pěsti a ten paralizér na blízko. Čili co si budem povídat, když jsem v té hře podělal svůj skrytý psotup okamžitě mě AI nemilosrdně zastřelila. Nevidím v tom tedy problém. Asi je to kus od kusu:-)
-
Pojezdím hodinu v autě a vím... Poslechnu si hodinu nějaké ukázky alb kapely... Podívám se na půlku dvouhodinového filmu... Během hodiny si pročtu 20 - 30 stran porůznu, abych vyzkoumal styl psaní a jestli to má smysl (případně přečtu hlavní námět knihy zezadu či z internetu).
Ale ne, u her musím trčet 30 hodin a nakonec sprásknout ruce, že vlastně ta animačka na konci byla boží, takže ta hra je ultraboží, přestože má hnusnou grafiku, deb*lní AI a ukazuje nějaký nudný pseudosvět... Ach jo. *7* -
beriem ta za slovo :D
inac, k tomu clanku od Vavry.. od toho su stupne obtiaznosti nie? nielen nahodit rezistancie na protivnikov ;) -
První mise není moc těžká.. Je to spíše tutoriál... Později jsou mise, kdy se na nejtěžší úroveň bojíš vystrčit hlavu a nepřítel se tě snaží obklíčit a vykouřit granáty *1* (pokud o tobě samozřejmě ví)
-
To cahir: A to mám jako hrát každou hru na světě, co existuje, hodiny v kuse, abych si ověřil, že jsem se skutečně nesekl a neurazil její "noblesnost", když jsem tvrdil, že je to sr*čka? A nebo snad navrhuješ, abych věřil recenzentům typu Grygara (radši nebudu rozvádět dál, aby se tady zase milovníci alternativních alternativců nezbláznili)? Či snad dát na názory fanatiků na diskuzi, co by si za jejich milovanou hru nechali urvat hlavu, než aby zkousli, že některým se ta hra prostě OPRAVDU nelíbí a připadá jim o ničem v porovnání se zbytkem?
-
ako, len davam svoje poznatky, zatial ma velmi neocarovala, ale budem skusat dalej :)
uspavacka je slyset: mozne to je ale som cca 30m vzdialeny, takze velmi pocut nemaju co, je viditelne ze AI je nastavena tak, ze hoci co urobis s 1 NPC v miestnosti, ostatne to zareaguju aj ked su chrbtom otoceni..neskusal som ale uspanie na blizko, ako je to nastavene tam -
na najtazsej pristupnej:).. mam pocit ze obtiaznosti sa lisia hlavne v pocte ran ktore jansen prezije
-
Proč většina diskutujících absolutně neví, která bije, dostane-li se na analogie? Mohl bys mi prosím tě vysvětlit, jak přesně tenhle pofidérní vztah auto/hra funguje? Myslel jsi to snad tak, že i když je hra opravdu kvalitní, hluboká, komplexní atd., nelíbí-li se mi grafika/grafická stylizace, nemůže se mi hra líbit (podobně jako se mi nelíbí design u auta)? Pro tvé dobro doufám, žes to tak nemyslel, protože jestli jo, tak jsi držitelem minimálně jedné nezáviděníhodné vlastnosti: povrchnosti.
-
AI není skvělá, ale taky to není propadák...
1. hra je nastavená tak aby tě moc nebylo vidět... I když se někde krčíš za krabicí, tak pod některýma úhly by tě už strážný musel vidět. Stejně tak je to se vzdáleností...
2. Uspávačka je slyšet. S tím se musíš smířit...
3. Ano všichni by jsme rádi, aby se začali krýt a investigativně postupovat... Doporučuji si přečíst články o AI, co tu jsou od Vávry.... -
na nejlehčí obtížnost viď?.-) Bylo to v shipping and receiving že? Ve skladu. Zkus to na nejtěžžší obtížnost a nadělají z tebe cáry. Věř mi:-)
-
..jj mne sa to tiez "nelibi" ale je to fakt *4*
-
Human Revolution ma otrasnu AI, priklad: zobral som tranqulizer gun, skryl som sa za zabradlie(ja som cez zabradlie videl NPC's oni mna nie(1.)) vo velkej miestnosti boli 4. protivnici. vybral som si jedneho, na kt. ostatni nepozerali, uspal som ho, ostatni 3ja asi bozskymi zmyslami ale zistili ze po nom strielam (2.) vsetci vytasili pistolky a rozbehli sa k tomu uspatemu, a ja ako kravy na jatkach jedneho po 2hom som uspal (3.)*9*
-
jo XP bonusy jsem myslel, je to enkde napsany za co jsou presne? Achievementy jsem nasel an wiki normalne ale tamto ne
-
Ty si koupíš auto, které se ti nelíbí? I když má dost možná vyvážené těžiště, kvalitní podvozek a nadprůměrné brzdy...zkousneš, že když se na něj jen podíváš, je ježdění pouhou nutností?
sto jídel a tisíc chutí -
http://www.ign.com/wikis/deus-ex-human-revolution/Achievements_/_Trophies
-
Google. A mas to nejake popletene, marksman a traveler su iba XP bonusy, za headshot a objavenie skrytej lokacie.
-
díky *4*