Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Celý děj si lze přečíst na en.wikipedia.org - je tam docela zevrubně popsán a myslím si, že jsem z něj pochopil více než dostatečně, že dojmy ze hry byly oprávněné a že by to byla stále větší a větší nuda...
  • JJ oproti Pokemonům je příběh DE:HR Perversität... Je zajímavý že mluvíš o příběhu o kterým po hodině hraní víš prd... Nemá cenu se dál hádat... Smysl hodnocení ti zřejmě uniká. Tímto se připojuji ke Cahirovy a končím diskuzi za sebe....
  • No vidíš to... Nezažil. Ale jedno vím jistě - kdybych byl herní vývojář, nikdy bych nechtěl, aby lidé o mé hře říkali, že je 10ková jenom proto, že je "jednookým mezi slepými". Tahle hra má prostě tolik markantních nedostatků, že si to hodnocení ani trochu nezaslouží... Sama o sobě.

Grygar se podle mě nechal omámit rádobyvyspělým příběhem (podcasty to podle mě ukazují dostatečně) a i kdyby si to snad posléze uvědomil, už z principu nemůže hodnocení hry měnit, že.
  • Všimni si že reaguji na Lolce, který mluví o známce webů. To jenom aby někteří zmatenější pochopili.... Users score mne vzhledem k lidem, kteří dokážou dát 0;1;2 body doopravdy nezajímá...
  • To lolec

Z toho co píšeš usuzuji že:
    ty jsi skutečně člověk bez opravdového vztahu k videohrám a navíc jsi zjevně ani nezažil ten vývoj her od raných začátků a neprošel tím vším zjednodušováním, které dnes vrcholí a tak nemůže ocenit nebo zpíše pochopit proč tu hru(deus ex) vesměs tak dobře hodnotíme. Zkrátka je to malý diamant mezi hromadou prachu. Kolik let už čekám na takovouto hru? Možná že si 10/10 nezaslouží a na ign by měla mít třeba 8/10 ale pro mě to bude 10/10. Že má nějaké chybky ve zpracování...no a co. Hlavně že mě zatraceně bavila jako tehdy jednička. A o to jde. Vývojáři nepošpinili její honosné jméno a to je důležité.

Ale to ty zřejmě nepochopíš, promiň. Nesnaž se mě přesvědčit o opaku.
  • 8 = průměr, 9 = dobrá hra, 10 = cash... *3*
  • Teď si ale trochu protiřečíš, pokud průměr začíná 8 tak by měla být 10(tedy nadprůměr) u DXHR podle tebe adekvátní známka ne? *3*
  • Dík za tip *3*
  • No je pravda, že než diskutovat s tebou, je možná lepší rozjet to i po dvacáté... a ty si mezitím skoč zahrát svou vyspělou FIFU ať dáš na chvilku pokoj *3*
  • Tak nějak *5*
  • jasně většina známek je nad 9, ale průměr začíná 8 *1*
  • Luke: A hádá se snad někdo?

Já prostě říkám, že Deus Ex: Human Revolution si absolutně nezaslouží hodnocení, které dostalo, a tím, že tady redaktoři trapně nadhazují článek za článkem, aby se prodeje udržely nad hranicí propadáku (můj odhad), si sami říkají o to, aby to lidem připadalo prapodivné... Nikoho nebaví číst pořád o té stejné hře, navíc když je naprosto tuctová a průměrná.

Ostatní ať si myslí, co se jim zlíbí, mně to nezajímá a jejich názor jim neberu, pokud se ovšem do mě nezačnou navážet s tím, že se mnou nesouhlasí... Pak nastává diskuze a padají argumenty, normální věc podle mě.
  • Neříkal bych tomu kuráž... Jednoduše se nenechám odradit od svých záměrů někým, koho zaprvé neznám a za druhé se mnou diskutuje na téma hry, kterou ani nehrál. Navíc on sám tu diskuzi ukončil a já si myslím, že ve správnou chvíli. Takže se vyjadřuji v jiných vláknech *3*

A vůbec - nechápu, co Vás to tak všechny hrozně nadnáší, že na mě musíte reagovat... Nemáte všichni náhodou právě teď začínat 4. či 5. rundu vaší oblíbené "hry pro vyspělé publikum", Deus Ex: Human Revolution? *5*
  • Aha takže nemáš hry v lásce. No tak to se nedivým že jen kritizuješ. Já se za Deus Ex postavím a postavím se i za System Shock 2, Thief 1 a 2, Fallout 1 až Vegas, Hidden & Dangerous 1 a 2, Medal of Honor Allied Assault, Might and Magic VI, Icewind Dale... A u těchto her s klidem a čistým svědomím mohu říci, že jsou to opravdu kvalitní hry, které je prostě lahůdka hrát a NIKDO mi to nevymluví. Deus Ex HR hraji již po druhé a stejně jako tehdy u prvního dílu Thiefa mám prsotě ten "skvělý" pociot z hraní a vím, že mě to nehorázně baví.
    A jak píšeš - sedly mi tématikou a zpracováním - no tak to vidíš, mě zase sedlo to výše uvedené včetně HR. Třeba Fifu bych nevystál a takový Fellowship of the ring je zpracováním a kvalitou uplně moc špatně jinde než třeba Fable 1, které je o mnoho zajímavější. Takž tady pozor! Nenadávejme na "lepší" hry dnešní doby, mezi které Deus Ex určitě patří, že vám nesedl, když jinak dokážete vychválit sic starší ale už tehdy špatně hodnocenou mlátičku. Chci tím říct - je to o vkusu.
  • Však to o tobě lecos říká. Máš ale docela kuráž zase tu pindat hovadiny, když tě tu Cahir před chvílí tak brutálně utřel *5*
  • Předem bych chtěl říct, že jsou velký fanda původního Deus Exu, který jsem několikrát dohrál *3*
    Video vtipné, ale zdá se mi neobjektivní. Kritiku namířenou proti druhému dílu Dragon Age nebo třetímu dílu Fallouta chápu, ale u DXHR je to trochu nefér. Lidem vadí autoheal ale kdo se snaží hru projít stealth/hack (což je myslím většina lidí) téměř žádný úbytek zdraví stejně nepocítí. AI není dokonalá, ale rozhodně to zase není tragédie a grafika je průměrná, přesto dle mého velice zajímavá, ale kdo pamatuje, tak Deus Ex o grafice přeci nikdy nebyl.
    Líbilo se mi, kdy tu jeden diskutér vypíchl jako zápor nudný a nezajímavý svět. Neřesím to, že je to velice subjektivní, ale pokud někdo nazve svět DX nezajímavým, viděl hru pouze z rychlíku (jestli vúbec).
    Jako fanouška mě pokračování velice potěšilo a dokazuje, že když se chce, dá se udělat parádní pokračování jedné staré klasiky.
  • To ani ne, svoje peníze dávám za věci, které za to stojí = hudba. *3*
  • Hairy_Ass
    To jsi asi dost bohatej, když si můžeš dovolit koupit hru, jen proto abys za hodinu zjistil, že to je blbost. *14*
  • "Jestli tě nebaví svět, potom ho nehraj..."

Tady bych dodal jediné: "Hrál jsem to asi hodinu a hned to šlo z disku." *5*
  • Vy jste ještě větší konspirátoři než v samotným DE:HR*11* .... Na metacritics je většina známek nad 90 :-D nevím co je za problém ...

Pokud nemáš rád většinu her proč lezeš na web o hrách? ano mne taky chybí hry s nějakým neepickým prostředím. To ale ještě neznamená, že DE:HR není kvalitní a to říkám jako člověk co tu hru po druhé dohrává a co si pečlivě vybírá tituly co kupuje... Rozhodně tvoje argumentace ( nudný svět, stupidní AI, naprosto udivující úroveň grafiky, autoheal, divný systém augmentací už z principu ) je naprosto mimo. Jestli tě nebaví svět, potom ho nehraj.... Někoho nebaví svět Risenu a Pokemonu. Ale o tom doopravdy hodnocení není. BTW ač mám Risen a G sérii moc rád, tak tam že by se dalo mluvit o AI *1* .A grafika? Mně vyhovuje.... A už tu několikrát padlo že hra není o dokonalosti technické grafiky...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší