Jak hodnotí ve světě: Dragon Age: The Veilguard
-
Klidně si tu masáž užívej, ale mě se to nelíbí. To je snad ještě povolený.
-
Můžeme děkovat bohům že neurčuješ limity lidské fantazie.
-
Prosim konkretni priklad, zaber primo ze hry. "Je o tom X videi..." neni zrovna moc dobry argument. Nemyslim to konfrontacne, jen bych si rad poopravil nazor, ktery jsem doposud nacerpal, pokud tomu tak skutecne je, zalozeno na necem hmatatelnem a ne co se nejaky youtuber domniva, protoze to nekde slysel. :)
-
Je o tom x videí na youtube. Ne moje vytvořená, ale ostatní postavy tam mluví o tom, že se necítí být mužem nebo ženou a máte je oslovovat to.
-
Nevím... jsem jeden z nemnoha kterého kcd nezajímá. Ale nemyslím si že by tam šlo vymlatit mapu čistě náběhem do davu a umlatit je pěstmi.
-
Klidně ať na pilu tlačí, ale ať to zakomponují tak aby to nepůsobilo rušivě. S odstupem času si začínám uvědomovat že zapracování sociální politiky bylo v TLoU2 nakonec hodně dobře provedeno, když vidím útržky z toho co nejspíš bude v DA:V.
-
Nic takoveho jsem nikde nezaznamenal (krome dialogu, co souvisely prave s tvorbou postavy), ale samozrejme neprojel jsem absolutne vse a mohl jsem neco minout. Muzu poprosit o nejake priklady?
-
No to právě není pravda. V dialozích to cpou kde můžou.
-
Jo to je úplně to stejný.
-
Pokud je mi znamo, vse zminovane souvisi jen s tvorbou vlastni postavy, potazmo jak ji pak NPC oslovuji. Takze pokud se ti to nelibi, proste si postavu udelej ciste "v tradicnim duchu" a hotovka, nic z toho tam pak dal zrejme vubec neuvidis.
-
Celkem dobré shrnutí kde je uvedeno vše co by mělo být uvedeno: https://youtu.be/nwGK1Wrkatk?si=wpCxEVfhV-Wwh2WT
Mrzí mě že nikde v uvedených recenzích (např. od IGN) nezaznělo to co je zmíněno ve videu - např. některé podivné dialogy.
Vidím zatím celkem zajímavý rozpor mezi herními weby a tvůrci obsahu pro YT platformu, vyjma např. Mortismal Gaming většina YT content tvůrců Veilguard spíše kritizuje. Osobně se několik posledních let přikláním k názorům spíše od tvůrců na YT, než webům jako IGN - na nich si až dodatečně přečtu jejich názory a recenze.
-
Tlačí na sílu - obsahují jejich existenci. Jasné. Amazonky si prsa nikdy v příbězích neodstraňovali, žádné genderswitch lektvar nikdy ve fantasy nebyl a holky co se prevlikaj za kluky už vůbec ne...
-
Obhajoba špatné předobjednávky 😀
-
Tlačí to hodně na sílu. Jizvy po odstranění prsou? Moderní woke slovník ve fantasy hře jako nebinární, trans gender apod.? Ne díky.
-
Se vší úctou k němu, Pavel Dobrovský je dost nekritický fanda SW. Když jsem viděl, jak chválil Epizodu 9...
Na druhou stranu, Outlaws se mi z různých videí vlastně docela líbilo (samozřejmě je otázkou, jestli by mě to bavilo celou dobu). Ubisoftí openworldy nehraju, ale kdybych neměl nakoupenou zásobu jiných her, tak koupi zvažuju.
-
Jj hry jsou buď o bílých nebo jsou propaganda, heterosexuálních nebo propaganda a mužích nebo jsou propaganda. Známe.
-
To není hra, ale propaganda.
-
Tu "inteligenci" v závěru toho videa jsem si "užíval" i v KC:D (bohužel to nemám natočené). Takže je to podle tebe taky odpad?
-
Och ne, další spiknutí novinářů snažících se zničit západní civilizaci propagaci dekadentního úpadku kultury!!!
-
Souhlas, ale značně zjednoudušené/zrychlené souboje proti Origins měl už Inquisiton a nikdo to předem neodepisoval.
Hodnocení dobrá - hrál jsem to 60h?
Pokud prostě někdo chce Origins a naopak mu už zase nevoní BG3, tak to je pak fakt těžký se zavděčit. Asi počkat na remake Origins.. - o který se obávám stojí minimum lidí.