Jak hodnotí ve světě: Dragon Age: The Veilguard
-
Poslední odstavec mi mluví z duše. Pěkně napsáno a popsáno, mám to stejně.
-
každý by se měl řídit podle svého vkusu, pokud jsi fanda SW, hra ti navodí imerzi ze SW, tak pak věřím, že hráč je schopen odpustit určité věci.
Já jsem třeba fanda SW, miluji KOTOR a KOTOR2, Jedi Knight, ale poslední Jedi od EA mi nikdy nenavodil atmosféru SW, takže jsem se většinu času nudil a hře nejsem schopen odpustit nic. Já si Outlaws někdy zahraji za rok, až to patchnou, od Ubi jsem nehrál v rámci otevřených světu nic 10 let, takže si myslím, že by to na mě mohlo fungovat už kvůli atmosféře. Já třeba x let hrál SWTOR, platil předplatné, protože mi to navodilo alespoň částečně atmosféru KOTOR, byl jsem schopen těch x nedostatkú odpsutit.
Já jsem třeba nedávno viděl Level TV a Dobrovský tam popisoval, jak si Outlaws užívá jako fanda SW. Takže 100 lidí 100 chutí.
Osobně si myslím ,že je toxicita na obou stranách jak u vývojářů za nerespektovaní kupujících a i na druhé straně.
Letos bylo několik review bombingů úplně směšných.
Je to škoda, Dragon Age mám rád, rád bych si zahrál něco ve stylu Origins, kde je taktický combat spolu s Real-time, přitom řešíš partu a máš dost náročnou obtížnost na souboje. BG3 combat mě třeba nebavil a po čase už to bylo nudné a zdlouhavé. Ale fakt nechci u Dragon Age hrát combat ve stylu God of War, to fakt nepotřebuji.
-
Jsem zvědavej za jak dlouho tentokrát vyjdou články jak tenhle veleúspěch ve skutečnosti nesplnil finanční očekávání.
-
Star Wars Outlaws je otřesná hra, když tam je validní gameplay ve stylu vymlátím mapu yolo stylem na pěsti.
https://www.youtube.com/watch?v=eSoHdzKBVZ8
Viz. výše, vrchol AI protivníků AAAA hry na Hard. Tohle je prostě neobhajitelné.
Hele, mě taky občas baví bizarní hry, ale ani ve snu by mě nenapadlo rozporovat, že je to prostě odpad.
-
Atmosféra? Souhlasím, ta je skvělá. Ale ten zbytek je otřesný. Kdyby to nebylo tak, tak ta hra prodá miliony kopií, ne milion:)
A co si budeme, hráči jsou prostě paka, sám to vidíš na nás dvou, přesto v posledních letech mám já recenzenty a recenze jako doplněk, podle kterého se bohužel moc řídit nedá.
-
Ale já jsem Outlaws hrál a je to otřesná hra. Přitom recenzenti jí dávali i 100% hodnocení. Hra byla zabugovaná, stealth otřesný, AI nepřátel jak od gumové kačenky atd. Navíc vyplouvá najevo, že EA zasílala kopie recenzentům, kde byla větší pravděpodobnost toho, že dají kladné hodnocení....
-
Není to tak černobíle, frank.horigan má v určitých věcech pravdu, třeba proti Outlaws byl brutální hate před vydáním jen kvůli Ubi, přitom jsem slyšel z více stran, že Outlaws opravdu věrně napodobuje atmošku původních SW. Hru jsem nehrál, ale tam se najelo na hate train.
Je tady spousty případu, kdy hra dostala hate za úplné malichernosti.
-
""""Star Wars Outlaws má 7,5 v průměru od 91 recenzentů, přitom je to otřesná hra.""""
Už tady není o čem se bavit, umí š rozlišit jen "1" a "0" nic mezi..
""""Vydal už Alyx ze světa HL, jednu z nejlépe hodnocených her v historii na Steamu""""
Ano souhlasím je to bezpochyby nej hra na VR a proto byla pro změnu vyhejtěná všemi, kdo hráli HL a nemají VR helmu. Taky se nezavděčíš :))
-
To ano:) Tohle jim za zlé mít nemůžu, že nemuseli hrát ani předchozí díly nebo BG atd. Ale prostě dávat to autorům, co prostě nemají napsáno je prostě kravina.
Frostpunk je pořád RTS žánr, byť můj nejoblíběnější, tak co si budeme, na příběh atd. to prostě Indie titul je, byť rozpočtem, marketingem a rozsahem hry to už spíše bude A/AA titul:)
-
Pro mě osobně jediné názory, které mě jako fanouška Dragon Age vlastně zajímají je trojice Caitie aka Ghil Dirthalen, Ashe aka Lady Insanity, a Kala Elizabeth. První dvě zmíněné mají jen těžko, co se znalostí lore a světa týká sobě rovných na YouTube, obě jsou kovaní fanoušci světa Thedas.
Takže po shlédnutí jejich videí, jsem s klidným svědomím hru zaplatil a jen už čekám na spuštění.
-
tak oni ti recenzenti začínají být mladší než my. Oni začínali např. na Dragon Age: I, já začínal na KOTOR a pak zpětně BG2. Dost veteránů už nepíše pro herní weby, krize herních webu tu prostě je. Navíc ty velké weby mají x recezentů a x externistů, takže k těm velkým hrám se opravdu nemusí dostat.
Jinak ta recenze na EG je vtipná, ale Frostpunk 2 bych neoznačil za malý indie titul.
-
Jo a málem bych zapomněl....Indian a jeho info:
Právě vyšlo najevo, že EA pravděpodobně úmyslně vybírala redakce, nebo přímo recenzenty, kteří statisticky mohou dát Dragon Age: Veilguard pozitivnější hodnocení. -
Tak trochu si zapomněl ale sdělit i tu druhou stranu mince.
Star Wars Outlaws má 7,5 v průměru od 91 recenzentů, přitom je to otřesná hra. PC Gamer dal naprosto tragické hře jako Glum lepší hodnocení než Space Marine 2. Stačí si vzpomenou dnes už legendární recenzi od IGN na Aliena...A dalo by se takto pokračovat donekonečna.Zbytek už jsou jenom alibistické bláboly toho, že pod článku o dané hře budou diskutovat pouze lidé, kteří ji mají rádi. Takový hezký sluníčkový svět.
Vydal už Alyx ze světa HL, jednu z nejlépe hodnocených her v historii na Steamu a to nejenom v rámci VR. Je zvláštní, že tyhle bláboly nikdo nemlel u článků s BG3 například. Čím to asi bude. Zkus přemýšlet... -
Byly doby kdy sem se na pokracovani hrozne tesil, a byly doby kdy jsem Inkvizici predobjednaval, ale... to uz je deset let. Temer presne.
Za tu dobu jsem se nezmenil ani tak nutne ja (vzhledem k tomu jak moc sem si uzil BG3 a jak dodnes hraju RPG) ale myslim si ze BioWare urcite.
Tohle je tak o Vanocich se slevou, ale popravde i do toho se mi nafusovaly hry s vyssi prioritou.
-
Když se člověk podívá, kdo ty hry recenzoval:
PC Gamer - borka naposledy psala recenzi v roce 2023 a to na STORY OF SEASONS: A Wonderful Life, Xboxera - autor dal poslednímu DLC k Starfieldu 9/10 nebo Avatarovi 8,8/10:, Eurogamer - autor se snad poprvé v životě dostal k velké hře, jinak většinou malé indie tituly, GamesRadar+ - opět autor prakticky nepíše recenze a pokud už ano, tak letos to byl pouze 1 indie titul.
Ironicky nejlépe vychází z recenzí IGN (obsahově atd.) a autorka je zároveň i autorkou recenze na BG3. Co mi přijde divné, že hru na recenzi dostali recenzenti, kteří buď nepíšou nebo věnují se Indie scéně, U takového titulu, možná to bude znít blbě, bych spíše očekával veterány než někoho, kdo píše 1 nebo 2 recenze za rok. To je pak nejspíš nadšený i z loupání brambor:)
-
No...mozna je to tim, ze herni prumysl se za 20 let posunul od BG2 k BG3 a od LoD k D4.
-
No ty výseky konverzací, co SkillUp ve videu ukazoval byly skutečně strašidelné. Jak s děckama ve školce.
Mě i dost zklamal downgrade Morrigan. Z charismatické ženy se sexapealem, která muže přitahovala a zároveň z ní čišelo takové to ženské nebezpečí alá Mylady je taková nemastná neslaná komiksová postava.
Pro mě to určitě není. Nelíbí se mi grafika ani combat system. A jelikož dialogy jsou zjevně taky mimo můj vkus, zklamaný dávám pass.
-
Taskoo - a to je celý ten problém dnešní doby. Herní průmysl je regulérně v krizi, ale ne proto, že by vycházely vyloženě špatné hry.
Ale jsou hry, kderé budou sebelepší a dokonalejší a 35recenzentů ze všech koutů světa bude říkat jó 9/10 - tak NE..
Komunita vzpomíná na "staré dobré" Origins, které v jejích očích už stejně nic nepřekoná bude logicky z principu hejtit a hejtit a hejtit.
Pokud se ti hra nelíbí, tak si ji nekupuj (pokud rovnou hry nekradeš), nehrej to a nelez na fóra pod články k těm hrám.
To samé platí pro jinak naprosto v pohodě Outlaws (pokud nehrajete všechno od UBI) a podobně. Očekávání jsou zkrátka nerealistická a lidi čekají, asi budou pořád zažívat takové okouzlení jako před 20-30lety.
PS: proč si myslíš, že Newell nikdy nevydal HL3 - popřemýšlej.. Protože proč za těžké prachy vyvíjet něco, co v očích ultraortodoxních nerdů stejně nikdy nepřekonáš.. A budeš akorát řešit "review bomby" pitomců co nemají stejně nic jiného na práci.
-
go woke, no joke, leave slowpoke in grown oak, blow coke and soak. :D
-
Taky díky za obohacení! Nevím jak bych se obešel bez informace, že jiná informace je pro jednoho člověka z tisíce bezcená... Jen tak dál!