Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frank.horigan

Taskoo - a to je celý ten problém dnešní doby. Herní průmysl je regulérně v krizi, ale ne proto, že by vycházely vyloženě špatné hry.

Ale jsou hry, kderé budou sebelepší a dokonalejší a 35recenzentů ze všech koutů světa bude říkat jó 9/10 - tak NE..  

Komunita vzpomíná na "staré dobré" Origins, které v jejích očích už stejně nic nepřekoná bude logicky z principu hejtit a hejtit a hejtit.

Pokud se ti hra nelíbí, tak si ji nekupuj (pokud rovnou hry nekradeš), nehrej to a nelez na fóra pod články k těm hrám.

To samé platí pro jinak naprosto v pohodě Outlaws (pokud nehrajete všechno od UBI) a podobně. Očekávání jsou zkrátka nerealistická a lidi čekají, asi budou pořád zažívat takové okouzlení jako před 20-30lety.  

PS: proč si myslíš, že Newell nikdy nevydal HL3 - popřemýšlej..   Protože proč za těžké prachy vyvíjet něco, co v očích ultraortodoxních nerdů stejně nikdy nepřekonáš.. A budeš akorát řešit "review bomby" pitomců co nemají stejně nic jiného na práci. 

• KronosDeret

go woke, no joke, leave slowpoke in grown oak, blow coke and soak. :D

• Taky díky za obohacení! Nevím jak bych se obešel bez informace, že jiná informace je pro jednoho člověka z tisíce bezcená... Jen tak dál!

• Tenurri

Já právě koukla i na kladnou recenzi od Mortismala a ten příběh, dialogy, hádanky a tak nějak celkový dojem neřešil skoro vůbec. Naopak řešil spíš technický stav, schopnosti, leveling postav, soubojový systém a tyhle aspekty se mu líbily. Do mínusů zmiňoval snad jen, že mu vadí pouze "good guy" dialogové možnosti a že rozhodnutí z předchozích her nemá prakticky na nic vliv.

Pro mě je ale příběh, atmosféra a pocit z dialogů pomalu to nejdůležitější a mám pocit že tady ta hra dost pokulhává.

• Super informace, díky za sdílení, nevím, jak bych se bez ní dneska obešel.

• Jaká čest pro pana Zavřela ze Zingu, že byl vybrán jako vhodné médium 😀

• Mel jsem v planu zahrat. Hral jsem nedavno (ale stale nedohral) Final Fantasy 16 a Dragon Age Veilguard vypada herne dost podobne, ale trochu vic RPG (FF16 neni RPG vubec). Par dni zpatky jsem ale (konecne) rozehral Rogue Tradera a chut na DA me uplne presla. :D

• Hidden

Na SkillUp jsem vcera tez narazil a ma tam docela dobre postrehy. Celkove mam pocit, ze novy Dragon Age proste neni delany pro kovane RPG hrace, ale pro nenarocnejsi publikum a podle toho je take nastaven (dialogy, "obtiznost" hadanek, styl boju a tak dale). Coz samozrejme neni samo o sobe chyba, ale je otazka jestli neco takoveho lidi ocekavaji prave od Bioware (me rozhodne prilis nepotesili, cimz ale nerikam, ze Veilguard musi byt jinak spatna hra).

• I kdyby to byla 10/10 hra, tak moje peníze určitě neuvidí :) 

• Tenurri

Doporučuju se podívat/poslechnout si jak kladné, tak negativní recenze. Třeba (některé) body, které konkrétně detailně zmínil SkillUp ve svém videu jsou pro mě mnohem důležitější, než vyzvednuté aspekty v kladných recenzích. Dost záleží, co kdo od hry očekává a co je pro něj důležité. Zatím to vypadá, že to nebude úplně špatná hra, ale ani to nebude dobrý Dragon age.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit