Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • exmaxx
    Sosnout hru z torrentu, zahrát si ji jako demo - s tím souhlasím. A pokud se líbí, tak koupit! *5*
  • „kraviny, na které se práší, ale musím je mít - musím říct, že takhle pěkné summary CE jsem dlouho neviděl - naprostej souhlas.
  • z tebe jde az starch :D
  • take it easy :)
  • dira
    To sprajerství taky, a raději budu, když děcka budou pirátit, než čmárat po barácích :D Jde jen o úhel pohledu a menší zlo :o) pirátství v dnešním světě je myslím jedno z nejmenších :o)

Navíc pirátění hrám dříve pomáhalo k vylepšení její úrovně, než se proti nim začali firmy bránit a tak vlastně podkopávat sami sobě nohy :o) ale to už jsem zde psal dříve :D

Kéž by se vrátili časy, kdy hráči stáhli hru a mohli hrát i multiplayer bez problémů :o)
  • Chceš říct budižkničemové a nemakačenka, ne? Protože já vídám v hypermarketech lidi jak tlačej plný vozejky žrádla. Takže tak špatně na tom tady asi ještě nejsme ;) Kdybys jen nemlel srajdy a výmluvy proč kradeš, tak si hry kupuješ ve slevách, za těch tvých 1500 třeba 10-15 her s přehledem. Nemusíš je mít hned v den vydání, víme?
  • Tady je to takřka samá zlodějská socka, co si myslí, že hraní her je snad součást ústavního práva. Je mi z vás blivno. Kdybyste aspoň slušně drželi ústa, když už kradete. Když na to nemáte, tak nehrajte. Zbývá jen doufat, že většina z Vás z toho po dosažení plnoletosti vyroste.
  • ale vysvetli to tupcum, kteri to musi mit hned a jeste nedavaji, ze je to drahe :D
  • "nevíš jestly ti pojede" - to si delas pr*el ne? to neumis najit minimalni/doporucene systemove pozadavky? takove duchaplne proslovy tady mas a tak trivialni vec nezvladnes?
  • tak si nesmis vsechno predobjednavat :) ja nedal 1500 ani za vsechny dosud vysle dily AC dohromady :)
  • nepamatuju si, ze by nejaky dil AC sel dohrat za 4h, asi mas nejaky ultraspeed hack
  • MrSanta
    Nemyslím to nijak ve zlém, ale to fakt stahuješ a pak hraješ hry o kterých si předem myslíš, že jsou to recyklované hlouposti nuda nuda šeď? Nepřijde ti jako ztráta času takové hry vůbec hrát?
  • MidnighT91
    Přesně tak, pokud hru nestáhneš a neskusíš tak nevíš jaká je, nevíš jestly ti pojede, nevíš nic a prostě pokud nejde o indie tak vždy kupuješ zajíce v pytli... Btw Stahuju jen oblíbené hry a série, ty nemusíš ubisoft s jejich prasáckou obchodní politikou podporovat aby tě některá z jejich her zaujala a chtěl sis ji vyzkoušet na vlastní kůži... Představ si že by assassins creed vycházel jednou za tři roky místo toho aby tu byla každej rok kopie předchozího dílu, ta hra by byla kvalitativně někde úplně jinde...
  • Amylee.Anderson
    Ale jak zjistíš, že je to blbá hra?
  • A ty si vazne myslis,ze stazenim nejake hry das vydavatelum najevo,ze chces kvalitu?
    Nebud naivni.Jedine ceho tim docilis je to,ze se podivaji na pocet prodanych kusu a pocet stazeni a reknou si,ze o hru bylo zajem(tudiz je kvalitni),ale vetsina lidi jsou sprosti pirati a hodi vse na PC hrace.
    Kdyz chces vydavatelum ukazat ,ze nesouhlasis s kvalitou her,nebo jejich pristupem,tak tu hru prece nekoupim a ani nestahnu.
  • No ja nevim,ale hrat piratske verze her od EA,UBI atd a pak se tady vychvalovat jakej sem to frajer,ze ja tyhle spolecnosti nepodporuju me prijde docela usmevne *1* .
  • MidnighT91
    Hrál bych hry co za to stojí a tudíž je lidi koupí, studia co si to zaslouží (cd project) Kdyby takové EA nebo Activision zkrachovali, veř tomu že by mě to vůůůůůbec nes*alo, nejspíš bych jim dokonce poslal děkovnej dopis s tím že konečne přestaly kur*it herní scénu a moje oblíbený tituly... Takže pořád trvám na tom že ubožák jsi ty protože podporuješ nenažranost těch studií a tedy hnůj co vydávají za AAA hry, Příkladem budiž CoD... Kdyby tedy nebylo lidí jako jsi ty (chápej, dutejch ovcí co koupí battlefield 523 protože se to jmenuje Battlefield, přičemž je to stejné jako battlefield 513 akorát s novejma mapama) tak by dnes kvalita herního průmyslu a jeho produktů byla daleko za hranicema sluneční soustavy... Že tebe baví hrát to co dnes vychází je tvůj problém, ale necpi to lidem co chtějí kvalitu a ne kvantitu...
  • MidnighT91
    Jabka a hrušky kamarade, meleš ho*na...
  • Kdyz ti to vadi...nehraj, co vic na to rict ? Takze kdyz se ti bude libit napr. GTr tak ho pujdes ukrast ? Protoze chtit za auto takove penize je pro tebe urcite take hrozna zlodejna ze ? A ze to podporuji ? No samozrejme ! Me hrani bavi a tudiz nechci aby se hry prestaly vytvaret...takze si laskave uvedom kdo je ubozak...jestli ten co hraje a tudiz hrani logicky podporuje, nebo socka co by hrat chtela,nema na to a tak okrada herni studia, ktera kdyby nebyla podporovana lidmi jako jsem ja tak zanikla. Co by si pak hral chytraku ?
  • walltar
    Pirátství je taky forma zábavy ... Ten příval adrenalinu když dám stahovat program aspoň za 100K nic nenahradí. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit