Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • h0p3
    Mně se teda nejvíc líbí stahovatelná, deluxe edition. Ve které je všechen in game content a nějaký serepetičky v podobě sošek, přívěsků apod. mě stejně nevytrhnou. Až teda na tu encyklopedii ta by mi asi nevadila. Ale ještě se budu hodně rozmejšlet o koupi..

EDIT: tím stahovatelná, jsem myslel, digitál, normál z ubishopu.. né torrentů *1*
  • Taky to tak z 95% dělám, nebo se takhle dá sehnat i sběratelka (hlavně na konzole) za legrační peníze :)
  • Ja udelam to, co delam vzdycky - koupim zakladni verzi hry za polovicni cenu pul roku po vydani. *5*
  • Třeba Borderlands 2 to má taky ještě udělaný správně :) Takže aspoň že ten :)
  • Je to tak, všude nechutnej byznys :( Mě se třeba líbil koncept edic Deus Exu. Normální klasická, drahá sběratelská, a (můj případ) zlatej střed augmentovaná - ne o moc dražší než normální, obsahovala bonusovou misi a CD + artbook. A že tam nebyla soška na kterou by se akorát prášilo mi fakt neva :)
  • Malleth
    Ta soška je beztak hnusná
  • N7N7
    Naprosto souhlasím s článkem - když nemůžu mít všechno, tak nechci nic a spokojím se s tou nejobyčejnější verzí.
  • Ale... jakpak jsi přišel na to že Blizzard dělá 4 hodinový kampaně?
  • Chleba a rohlíky taky nejsou součástí lidských práv. Hezkou zábavu přeji, až podobné myšlení uplatní pekaři, řezníci a prodejci potravin.
  • davidBray
    Hraní je forma zábavy, ne součást lidských práv
  • ani jedno, oni ho zbožnují a jsou jím posedlí
  • Meiton
    Promiň, ale v dnešní době, když má pomalu málokdo na slušné oblečení, žrádlo a já nevím co ještě, dávat 1500 za takovou hru vážně nebudu (a upřímně říkám, že bych to nedal za žádnou hru). To bych musel být vážně tupec (a nebo nejspíš stejně dobře zajištěný jako ty) ... (a nebo politik)
  • Chceme Drakena do podcastu:)..
  • MidnighT91
    EA, Ubisoft, Activision, Blizzard se tím veřejně chlubí neustále, dělají hry se 4 hodinovou kampaní které polovině lidí nejedou chcou za ně 1500 i víc a jako bonus k nim pak ještě vydávají předražené dlc což je vlasně jen to co už je dávno ve hře kterou sis koupil, jen to nemůžeš používat dokud si za to nepřiplatíš... mizerná podpora, nulová znovuhratelnost nuda, nuda, šeď a reciklace... Mě to přijde jako ultimátní zlodějina... Když to můžou dělat superkorporace tak proč ne já... Ubožák jsi ty když za takovej hnůj platíš čimž to podporuješ... Možná že jsem socanskej zloděj ale z nás dvou jsi ubožák ty...
  • vysazení jako že maj AC rádi nebo že ho nesnášej
  • Koupit ? Chces rict ukrast...jen v dnesni dobe se nekdo muze pysnit tim ze je socansky zlodej a ubozak
  • walltar
    Podle mě hra která je hodná pirátění je hra kterou si zahraju jednou a potom smažu z disku a už se na to nikdy nepodívám. Což pro mě AC rozhodně je. A taky taková která nemá demo. A pokud nemám rád firmu která ji vyrábí. A samozřejmě pokud se nějaký programátor co na ní pracuje menuje Jack, Dave a nebo Bob .... a pokud nekdo z nich má kočku nebo psa.
  • walltar
    Já nemám DVD mechaniku v PC takže pro mě krabička na nic moc není. *1* A poličku vlastně taky nemám .... jenom velký stůl, postel a hodně repráků.
  • MidnighT91
    No tak to už záleží jen na tom jestly jsi fanoušek hry a chceš jí mít v obalu na poličce spolu s celou sérií (můj případ)...
  • MidnighT91
    Tejden po vydání tu sošku koupíš na eBay dvakrát levněji než když bys ji koupil s hrou...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit