Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PC verzia aspon neobsahuje kopu ludi s "professional russian sword" :)
  • GR je endgame..tam mas obtiznosti vic nez dost..muzes progresovat do zblbnuti
  • a naco jine vybaveni,kdyz tam neni obtiznost????
    pred tim ty geary,zmeny talentu a taktik(co nejmensi pohyby od Butchera,tak aby narazel do zdi co nejbliz kvuli enragi, upravovani taktiky na hady v 1.fazi Beliala,i tohle se progresovvalo !!!!) byly nutne k dohrani hry, ted je to o nejrychlejsim expeni *16*
  • Zkoušel jsem konzolovou verzi a ta mi přišla zábavná, změnila se PC verze tímto směrem nebo je to stále jiná (imho horší) verze?
  • alfa verze nikoho nezajimaji..az to bude hotove tak mozna..
  • Veskoslav
    Tak to mi ukaž někoho, kdo má paragon 500+ a nemá na hlavní postavě to, co by potřeboval. Mimochodem v DII mi trvalo půl roku než jsem našel to, co jsem potřeboval a chtěl.
  • a proc používáš jeden typ vybaveni..jo..protoze to delaji ostatní a je to tak nejsnazsi..to je bezva zabava:)

PS: trochu vlastní invence a iniciativy u tehle hry neskodi, hned se to pak hraje jinak
  • Taky tam bylo potreba co nejvic ruznych gearu:pouzival jsem ruzne resist geary(poison,fire,..),dodge gear,dps gear,loh gear,.... a taky kazdou chvili menil talenty.

Ted se pouziva 1druh gearu a talentu a nejde tam o nic jineho nez o velikosti Paragonu *10*
    Driv slo o to pokorit to na inferno.
  • i ty progresore *7*
  • Jeste aby tu hru dodelali *1* .
    Obtiznost tam uz neni , krome vyssich GR , ale stejne je nemozne dat 100 GR.
    Pro me to bylo nejlepsi za dob Vanilly jeste pred 1.patchem, tam byl aspon progress,dalo se umirat uz na hellu o infernu nemluve.
    Byla tam dobra krivka progressu:normal,nightmare,hell,inferno 1.akt bez elit,elity se zabijeli ve 4.aktu hellu,progress elit na infernu,progress SK bosse,az po butchera kde se progresoval enrage!!!!
    Stravil jsem nad nim dost dlouhou dobu a zmenil talenty dostkrat,nez pad a i tak padl v enragi,
    dps 8k u monka *1* ,shaneni resist gearu podle toho co boss za spelly mel.
    Porgressovalo se tam vse a dalo se zaseknou na Belialovi na infernu i mesic!!!!!
    Pred 1patchem jsem se dostal az k diablovi na infernu,ten pak pad na 1.pokus po patchi,kde ho hodne nerfli a pak nasledovali dalsi a dalsi nerfy *13*
  • Na diablo se*e pes, Grim Dawn vládne.
  • Co se týče lootu, tak zásadní problém je, že zamezili jakýkoliv způsob obchodování(kromě výměny věcí v rámci party, ve které se momentálně nacházíte).
    Výsledkem je, že i přesto, že do hry vkládáte veškerý volný čas a máte paragon 50 000, je tu veliká šance, že vám nikdy nepadne to, co jste si pro svoji postavu vysnili. Zatímco váš kamarád, kterému padly už 3 vámi vytoužené kousky je může akorát tak rozložit na craft materiál, jelikož není způsob, jak by vám je mohl předat.
    Jen tato drobnost je tak zásadní rozdíl(k horšímu) oproti Diablu 2, kdy vám po týdnu farmení bosů sice nepadl tolik chtěný item, ale zato vám padly itemy jiné, za které jste si svůj vysněný kousek mohli vyměnit. To je to, co hnalo hráče kupředu i přesto, že na vysněný loot neměly štěstí. Holt něco padlo a to něco se dalo směnit za něco jiného a to něco jiného za vytoužený štít/brnění/helmu/atd.
  • Jak sám přiznává, mohl za to hlavně velký strach celé firmy ze změny věcí, které podle nich fungovaly v Diablu II.

Jen dodám, že tento strach byl oprávněný a nezabránil vydání tohoto rádoby akční RPG, které si název Diablo vůbec nezaslouží.
  • Veskoslav
    Ten nadpis je poněkud zavádějící. Hlavním důvodem změn byla nasranost hráčů. Konzole to možná tak uspíšily....A odvaha vývojářů? To byla, aby tam strčili aukci.
  • bylo by dobry prestat bejt zaujatej proti tomuhle stylu grafiky a vypoustet zavery jakoze se tento styl musi libit jenom detem. Kresleny/stylizovany/whatever se NEROVNA "atraktivni JENOM pro dite". Ucelem, ani obecne, neni aby byla fotorealisticka. Takovyhle kecy muze mit akorat naprostej ignorant.
  • Diablo 3 od vydání ušlo pěknej kus cesty.
    Těm co se to stále nelíbí doporučuji Path of Exile.
  • jsou to bridilove, blizzard uz davno nedela dokonaly hry, neschopnost po tolika letech poznat, co vlastne hrace bavi na jejich vlastni hre to jen dokazuje, at radeji delaji dal peetchovinky pro casualy jako overwatch nebo hearthstone a poradny hry prenechaji lepsim...
  • Diablo 3 ušlo od doby vydání obrovskou cestu díky které si získalo spoustu fanoušků. Bohužel každý není stejný tak někomu se to líbí a někomu ne..to je normální :)
  • Dogkiller
    Konzole nic nevylepšily, naopak. Kvůli konzolím se z Diabla 3 stala taková ošklivá omalovánka, aby se to dětem z gauče víc líbilo. Zlaté Diablo 2.
  • No jo, a přitom se stacilo zeptat jakéhokoliv hrace co třeba hral Diablo 2 par let, zadna veda ..vždycky me dojme když někdo objevi ameriku v uplne jednoduche zalezitosti:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit