-
Jojo droprate unikátek. Po deváté v řadě už mi stejná unikátka padnout nemůže, že jo? že jo!?
-
Drop věcí které jsou klidně o 20lvl níž, to je fakt čisté zoufalství, našel jsem si vtom asi to jediné pozitivum kdy tyhle předměty nemusím aspoň dokola pročítat při hledání kusu s affixy, které nejsou úplný odpad.
Nemluvě o zjištění kdy si konečně najdeš něco co má skoro max rolly, jen abys to vylepšil, přesunul se přes 725 power level a zjistil, že tvé max rolly jsou v polovině aktulizovaného rozmezí hodnot.
-
Rozumím, na itemizaci se určitě bude muset zapracovat, stejně tak na dalších věcech, o tom žádná.
Těším se na sety :-)
-
Což je úplně to samé, jako když člověk s novým levelem jde do nové zóny se silnějšími nepřáteli, jen bez toho pohybového mezistupně. Takhle člověk může jít kam chce a ví, že tam budou přiměřeně silní protivníci...
-
Nulová hratelnost? Come on... Jako chápu lehkou hyperbolu pro podtržení argumentu, ale tohle je hodně mimo :-)
-
Tak svým způsobem by to ani tak nevadilo. Kdyby si trochu pohráli s itemizací, nastavili třeba po deseti levelech treshold a věci by padaly vždy s minimálním item levelem. A člověk by se měl za čím hnát. Když ale na levelu 85 náháním zbraně 800+ a stále dostávám 740-760 od přechodu na T4 na cca 63 levelu, tak to brečím.
-
Je to prostě hodně nevyvážené, co se týče density. Ale tohle se v minulosti řešilo už u třetího Diabla a já prostě nechápu, že polovinu podobných prvotních problémů D3 tu musíme absolvovat znova. Už jsem si začal na papírek psát seznam instancí, které prostě přeskakuju a sigily hned rozkládám na prach. Každopádně pro srovnání, Ruins of Eridu v podstatě každý run téměř 3 plné inventáře, když jsem sbíral bílé i modré (těch je ale minimum ) na prodej a cca 1,2M expů. V nightmare dungu dost často nezaplním ani první řadu, expy ani nebudu komentovat, to je sakra rozdíl. A momentálně je prodej lootu jediný rozumný zdroj goldů, kterých potřebuješ opravdu hodně, pokud měníš byť i jednu statistiku na equipu a nedaří se ti, aspekty, upgrady ani nemluvě.
-
Ale to je přesně ono, zaremcáme si nad endgame, ale pak stejně máme radost z dropu - třeba z těch Temerity =D.
Když už jsme u toho, docela bych rád, kdyby se hra uvolila mi navalit harlequin's crest, hodila by se.
-
Ano, taky mám helltides.com permanentně otevřenou na druhým monitoru. Dík za připomenutí, rovnou to dopíšu do článku =).
-
Nejsem harcovník co běhal v d3 GR100, ale když si pustím záznamy z great riftu a z nightmare dungeonu, zas tolik rozdílu vtom teda nevidím. :)
-
Jo, stím se nedá nesouhlasit. I proto se tam snaží přidat alespoň meření pindíků v podobě sezón a žebříčků těch nejlepších.
Ale jinak bych nepodceňoval počty asociálních občasných hráčů, kterým podobný pseudo online bude vyhovovat. :)
-
Jo, jo. Typická 9/10 hra...
Ale ono to zase takový překvapení nebude, když tu má Ubisoft a jeho copy-paste přístup většinou rezervovaný 8/10...
-
Blizz to vi a tak chtel z D4 udelat online hru na dalsich 10let, ale udelal spis novy datadisk do WoW, ktery lidi za mesic prestane bavit.
-
No bohužel z D4 se stalo přesně to, co jsem si nejméně přál, nepodařený mmo paskvil s inovačními prvky novodobých her, jako je Lost Arc a k tomu ještě špatně, po dohrání hlavní kampaně se ze hry stane tupý grind, který v dlouhodobém měřítku nemůže, až na výjimky většinu hráčů bavit. Co z toho že hra audiovizuálně pěkná s obrovkým světem, když hratelnost je prakticky nulová. PS Až hype opadne, snese se vlna kritiky na end game, ale to již bude pozdě.
-
No ja v endgame jeste nejsem, ale i zakladni hra mi prijde z hlediska hratelnosti ne uplne domyslena.
Ten pocit masakrovani vln nepratel a upgr. postavy tady proste neni.
Ve chvili, kdy mate zakladni body v dmg abilitach, tak s kazdym dalsim lvlem jste slabsi a musite to dohanet lepsi zbrani, ktera vam nekdy padne a nekdy ne. Takze dostanete vyssi lvl a monstra kolem vas dostanou vyssi lvl a vy si date bodik do pasivky na rychlejsi pohyb a zacnete delat mensi dmg a dostavat vetsi dmg...
-
IMHO chtějí prodloužit cestu na lvl 100, mám pocit, že ho hráči dosahují rychleji, než jim přijde žádoucí s ohledem na trvanlivost hry.
-
No zrovna u Diabla je to dost relevantní.
-
Problém celého endgame je, že tam vlastně žádný pořádný zábavný není. Helltide nepočítám, to je vlastně nutnost, bez toho si žádnou část equipu nevylepšíte. Protože jinde materiál na upgrady nepadá. Tree of Whispers vypadalo na začátku fajn, bohužel odměny z bedny za odevzdání 10 grimů jsou neskutečně tragické. To samé loot z world bossů. To je snad lepší dělat eventy a gamblit za oboly. A nightmare dungeony, to je čirá nuda. Pamatuji si rifty z D3, kde se běhalo od elity k elitě a to byla zábava. Nightmare dungeony jsou tady neskutečně prázdné, samý trash, elite packů málo tzn. málo lootu, do toho ty zbytečné úkoly, expy taky zrovna nerostou . Místo toho, aby Blizzard navýšil počty elitních mobů v nightmare, tak raději nerfuje obyčejné dungy, kde se elity spawnují v nadměrném množství a lidi se to naučili farmit. (Sbohem Ruins of Eridu po včerejším hotfixu.) Polovinu herního času strávím jízdou na koni.
BTW konečně mi dropnul treasure goblin Temerity.
-
S rozdilem tim, ze obrovskym tahakem tech her co jsi zminil je multiplayer, ktery v sobe ma (casto opomijeny) socialni rozmer a ktery, dle meho, vetsinu lidi u tech her drzi vic nez zminene mechaniky. Lidi se chteji sdruzovat a interagovat, je to jejich prirozenost. Driv to bylo na hristi ci v klubovne a dnes je to online.
Takze bych v podstate souhlasil s kirr vyse. Krome hardcore fanousku zanru a tech kterym ten socialni rozmer v podobe kooperativniho hrani vyhovuje je blahove od single player her ocekavat dlouhovekost a masovost. Blizz to dobre vi, tak si na tom efektu prvotniho hrani dali zalezet.
-
Jako to, jaka je hra POTOM, co ji dohrajete? LOL, asi ne.