Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • twicer

Musí tě bavit ta základní formule hratelnosti, stejně tak jako chození stále větších mythiců ve wow, letité hraní moba her jako dota, či lol nebo 20let hraní counter striku.  

Když si vzpomenu na D3, kde si to musel 3x dohrát tu stejnou kampaň, aby ses dostal nakonec, kde si to jen dohrál znovu, tak mi ten end game rozdělený do tří různých částí nezní už tak hrozně. :)

Pocit radosti z legendárního dropu jsem měl naposled u D2 a kdoví jestli to nebylo spíš tím věkem, když jsem hrál nedávno Ressurected edici tak těch odpadních legendárek tam byla taky valná většina.

• Narážka na nolifery je naopak zcela na místě, k čemu mi bude to, že si občas zahrají o víkendu  více a posun postavy v před bude skoro nulový, slavný paragon to nezachrání a neustále se opakující vybavení několika legendarek, které je skoro stejné také ne, úplně zmizel ten pocit toho, když zabijete bose a padne vám opravdový legendární item a při hraní sólo expy také jdou pomalu, ono vůbec celý model ala Lost arc je nedoreseny , ne ne D4 zatím nemá kvalitní end game to už i rifty v D3 jsou zábavnější. Ale věřím že časem se hra vyvine a bude kvalitní zábava. 

• twicer

Nevím hele, grindfest je to od druhého dílu, současný blizzard jede na jistotu a mají bobky si rozhněvat nejtvrdší jádro které o velké inovace nemá zájem.

A on bude problém i vtom, že se zachováním základní formule a nastavováním herní doby se nic moc jiného vymyslet nedá, prostě zkombinovali prvky, které se v žánru za poslední desetiletí osvědčili nejvíce.

Sám problém vidím hlavně vté malé variaci jak si hrát s postavou, že je to grindfest mi nevadí, kdo o tohle nemá zájem, dá si jen příběhovou část, nebo by měl rovnou zaměřit svůj zájem na poutavější titul.

Narážku na nolifer streamery a podobně hráče, kteří mají čas se hře věnovat 24/7 jsem zcela nepochopil, jako naprostý casual si můžeš zahrát pár hodin za týden a v jádru hratelnosti je člověk do pár minut.

• twicer

Dobře sesumarizováno. To zklamání z finálni verze Lilith zcela chápu, ale potom, kolikrát člověk zabíjel Eliáše s minimálni invencí mechanik se tomu vlastně ani moc nedivím.

Vté variabilitě zatím vidím velkou bolístku, unikátních legendárek má každá třída maximálně 8, jaké bylo moje zklamání při zjištění, že ten pár zajímavých předmětů vhodných pro můj build již mám a do 100.levelu už to jinam nerozkvete.

Glyphy vidím zatím jako možnost kde utopit největší množství času, ale jsme zase u toho že se jedná o posílení o pár procent.

BTW: Kdo honí helltides a chce maximalizovat získávání výbavy, na netu už komunita vytvořila web Helltides.com, kde lidé mohou vyznačovat současnou pozici Mystery truhly za 175 Aberrant Cinders, která ráda vyhazuje 4-6 legendárek.

• Pěkný a pravdivý článek, celé D4 je bohužel stavěno jako uaaa efekt prvotního hraní, ale když se hráč dostane přes 50 lvl. a dokončí hlavní kampaň, tak se ze hry stane jen tupý grind, popsány ve třech aktivitách výše a když to umocnite neustále se opakujícím vybavením, které Vás bustne opravdu minimálně, tak ten radostný pocit z toho, že s lvlem a výbavou jste stále silnější, tak tento pocit je v prrr... End game D4 je stavěny jen pro noliferu streamery a podobně hráče, kteří mají čas se hře věnovat 24/7, pro ostatní jakoby hra skončila s hlavním příběhem a musíte si počkat na pokračování, které si samozřejmě zaplatíte. Je to fakt škoda a promrhany potenciál, které hra měla, bohužel za 10 let nebyli schopni nic jiného, než okopírovat několik mechanismů  z jiných her vyslmyslet a nedokončit. 

• jack

Tohle mělo být součástí recenze a mělo to ovlivňovat výsledné hodnocení hry. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit