Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kennyB
    Přivydělávat prodejem starších her??? Asi nechápeš, že starší hry se prodají za menší peníz, než jsi je koupil. Jinak s tím dřepěním na zadku při nakupování nesouhlasím. Nejlepší si je zajít do kamenného obchodu a tam si novou hru koupit. Ale asi jsem stará škola a určitě tomu nebudu rozumět...
  • Stolní počítač s windows doma nemám už 4 roky, na AAA mam konzoli, jedine co hraju na notasu je wowko, diablo 3 a starcraft 2, všechny tyto hry na integroavné HD 5000 (2 roky starý notas) rozjedu na High 40-50 fps, wowko to i 60 na ultra ale to je nenáročná hra...

to mi stačí a nemam duvod mít deskop s dedikovanou kartou
  • Tak na poštu, ale to máš fuk, toto jde zcela mimo mě, protože nejsem socka nebo děcko, abych si musel přivydělávat prodejem starých her, nebo jiných věcí, nějak to neni třeba
  • O stále trvajícím marketingovém omylu AMD jménem APU bychom mohli proklábosit celý den.
  • APU AMD jsou v mnoha aspektech marketingově nedomyšlené a až na vyjímky nezajímavé (v poměru cena výkon ti v 90% vychází lépe laciný intel cpu + laciná grafika amd/nvidia, teprve až pokud bereš v úvahu např. velikost case dostávají APU AMD větší smysl)...

ale článek je hloupě pomíjí přičemž vynáší soudy...
  • Ivy Bridge bylo přelomové co se týče igp. Do té doby měly grafiky intel potíže i s akcelerací videa. (historické okénko)
  • Mňa by osobne zaujimalo aky ma vykon graficky chip v mojom procesore Intel i5 3570K IVI BRIDGE ani neviem ako ho zapojiť na monitor, lebo mam celkom slušnu AMD Radeon HD 7970 a tej sa asi nevyrovna
  • Myslím že to začalo tím, že si tu někdo povzdechnul nad tím, že hrát na integrovaný grafice je jako hrát na konzoli nejnovější generace. A pak už to frčelo samo.
  • No timhle jsi to tu moc nevylepsil :D
  • Nevim, jestli vytukani "www.aukro.cz" do prohlizece se da nazvat "behanim po bazarech" :) Na PSN jsou taky brutalni slevy.
  • Zbytečný článek o "problematice", kterou každý zná a s obrázkem Zaklínače 3 v úvodu? Z toho smrdí PR na sto honů..
  • kdyby ty hry na konzole nestály jednou tolik, nemluvě o čase, který pracující člověk stráví běhaním o bazarech, nemluvě o tom, že ve steam slevách člověk ty hry koupí za 3 Eura.. bohužel, PC se vyplatí víc než konzole, jak kratkodobě, tak dlouhodobě. hezký den
  • Clanok v jednej vete.....na peachu...kupte si radsej konzolu. Setri to cas i nervy a i brutalne peniaze ked maju aspon dvaja kamosi tiez konzolu. Lebo hry sa neviazu na DRM sluzbu tlstocha a mozte s nimi robit co chcete. Kludne Wicera zicat na 3 mesiace a potom ho predat vymenit za ine. Hawgh.
  • JezboX
    Intelácká nejvyšší grafika je už občas použitelná pro hraní her. Kdybych chtěl ale dnes integrovanou grafiku tak půjdu do APU od AMD. Ten výkon grafiky je u AMD někde jinde než u Intelu. Je pravda, že AMD nedosahuje výkonu Intelových procesorů a i spotřeba je jinde (ovšem o větší odběr se dost stará právě lepší grafika), ale na co mi bude u her nabušenej procesor když to pak nedá grafika? Pokud by se AMD podařilo dostat HBM paměti k procesoru aby grafika nemusela být tak závislá výkonem na frekvenci RAM tak by to byla bomba. Pod televizí mám teď poskládanej stařičkej počítač z komponentů co se mi doma časem sešly. Hraní to nezvládá a tak jen občas streamuju z herního PC po Steamu což u některejch her jde v pohodě ale u jiných jen s obtížemi. S APU by to v klidu stačilo na LEGO hry, Raymana a myslím že jsem viděl že i X-COM na tom běhal obstojně.
  • jen pokud to ale chladis dusikem
  • Wtf...mam presne ten testovany ntb s i7 a vysiel ma kedysi skoro 800 eur. Kedze ho vyuzivam nonstop i na pracu a zabavu tak hry mi tam v podstate nebezia. Akurat prehistoriny ako HoMaM atd a Pillars s Divinity co ma grafiku z roku 2. V podstate take PC tazko zvlada i ultrahdvideo dokonca i 3D HD filmy obcas seknu. Pri pouzivani sa PC i ntb s Windowdom totalne zase..e harddisk prd vydrzi a vsetko sa spomali tak ze Zaklinac 2 ide v total.low na 5 fps pri fungl novom.stroji a pri roky pouzivanom ten ntb vybuchne. Tak PS4 za 200 eur z bazosu..cize za 1/4 ceny rozbeha i po 2 rokoch nonstop zapnutia vsetko v kvalite high na ultra PC strojoch za 2000 ojri a pri FullHD a solid rock lockutych 30 fps co oko viacej ani nevnima. Pre odporcov hravam i v 60fps a rozdiel nevidim.veru. Idealne je kupit na pracu Maca na hry PS4 a nemusi clovek 6 rokov nic riesit. Za to tieto stroje s Windowsom a PC herne masiny houno vydrzia a i stroj za par tisic treba po 3 rokoch vyrazne upgrejdnut.
  • Falesny True Jejdasek.
  • homeles8
    Heh, realita je taková, že takovýhle komenty a prohlášení jsou úplně na nic a zejtra se beztak stane několik vražd, znásilnění, mnoho ponížení, zastrašování a vydírání.... a veškerý diskuze tady budou úplně stejně blbý, jako vždycky. *16* †
  • To tě musí zklamat že takhle to opravdu nefunguje *4* za snahu o zlepšení vztahů i když pomyslných aspon + si zasloužíš.
  • homeles8
    Tady bych skoro moh slíbit, že až tu bude mír a láska, tak si ostříhám vlasy. Ale já to neudělám, protože si je nechci ostříhat a za to mi to nestojí. To by jedině museli být mír s láskou po celým světě. Pak bych si klidně vlasy ostříhal. Nemusel bych pít alkohol a měl bych se dobře a nakonec bych se ani nemusel stříhat, protože už by to nikomu nevadilo. A tady by byly diskuze:

Veskoslav
    ''Tak jsem si od The GGG půjčil konzoli a ty hry co nevychází jsou některý fakt parádní, díky moc!''
    -Draken69CZ: ''to jsem rád že jsi se zabavil. Moc ti to přeju. A pro ostatní tu mám nějaký klíče na hry, a když se na někoho nedostane, tak vám jí koupím i víckrát, aby došlo na všechny.''
    -The GGG: ''jo, není zač Veskoslave, vždyť tě mám rád a těší mě, že sis to užil. Jinak jestli máš ještě co hrát, tak si tu konzoli ještě chvilku nech, my teď stejně s LV426 sestavujem můj novej počítač. On se v tom vyzná tak mi pomáhá vybrat HW.''
    --LV426: ''To je jasný, vždyť tě mám rád, stejně jako vás všechny tady :-* . Jinak právě hraju Skyrim a už mám level 33 a dělám Cech zlodějů''
    ---The GGG: ''Jo, mě ve Skyrimu moc nenadchly souboje, ale když tebe to tak baví, tak si hezky uží hru a klidně dej pro zajímavost vědět, jak si vedeš dál.''

*14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit