Přejít na výpis diskuzí
Jak se hraje na integrovaných grafických kartách
25.10.2015 | Jan Olejník
194 příspěvků
-
tuna jednostrannych, slepych argumentu
-
jojo a ted tu o mamince...
-
X-Com Enemy Within *7* ..?
-
Táta dělal nedávno upgrade tak mi dal svuj starší PC. Mám AMD Radeon R9290X, 8 GB RAM, AMD FX 9590 (osmijádro 4,7 GHz), SSD 1TB. Za mně zatím spokojenost, možná ješte rozšířím paměť.
Witcher se na tom docela škubal ale je to náročná hra, která nejede dobře asi na ničem. *2* -
:-DD
-
hlavne ze to autocenzuruje i slovo jako pen1s, proste kvalita
-
a ještě he/he který by tu lidem zase začal krást nicky a bylo by to dokonalé *4*
-
provokovat to muze tak mozna mistni sedlaky, kazdej s pulkou mozku to chape, udelej neco pro sebe a precti si o tom neco https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/wiki/guide
-
nerouhej se
-
Kdybych si tak vzpomněl, kterej to byl Fight Club, kde se holedbali jak outsourcujou Tiscali a že se to projeví na kvalitě diskuzí. Hned bych jim to vomlátil o hlavy.
Neuvěřitelný, že nejnaklikanější příspěvek je po (v tuhle chvíli) dvou hodinách stále tu a tudíž je vidět i na hlavní stránce, když jednoho uživatele označuje volem a dále obsahuje výraz pro exkrement na pět. A je úplně jedno, že s hvězdičkou. Hlavně že když napíšeš slovo v - ů - l v prvním pádě a ani ho na nikoho necílíš, filtr tě dál nepustí.
Opravdu kvalitní outsourcing. *11* -
píše někdo s provokativním avatarem *7*
-
koukam diskuze opet klasika, nablito, naklikano... kde jsou sakra moderatori?
-
Blbost. Kdybych sečetl kolik mě stála tv + notas + ps4 tak jsme na dosti slušném pc. Ale proč když mám radši konzole.
-
Mam MBP s Intel Iris 5200 a hraju na tom Diablo 3 ve full HD kolem 30-40fps, dokonce jsem si pohraval pres BOOTCAMP s X-Rebirth, která je spatne optimalizovana a v 720p to slo také kolem 25-30fps hrat.
Nedavno jsem zrovna studoval, ze si je potreba dat pozor pri upgradu z Broadwellu na Skylake, protoze je mnoho Skylake CPU, které maji slabší GPU než Broadwell.
Tesim se na podrobne testy Skylake s GT4e *5* -
ale prd rozdil je že CDP makají a nezakrývaj to že to jede blbě.
měl jsi vidět fora. Ano víme o tom makámé PC má radu konfiguraci a na všech to otestovat nemužem.
pošlete reporty atd a my se na to podíváme. -
meleš nesmysly. Vydělávám dost na to, abych si mohl koupit jakýkoliv počítač. přesto nemám potřebu si každý rok kupovat nový. Počítač kupuju tak 1x za 5-7 let.
Pokud něco nespustím, tak si to zahraju až později po letech. Je to tím, že nemám vůbec žádnou potřebu jít s modou a hrát to co je právě in a co je nové. Některé hry tak hraju s několikaletým zpožděním. Výhoda je, že už jsou doladěné.
Já pořád nechápu, odkud se bere to přesvědčení, že kvalita hry závisí od grafiky. -
A proč to tak asi je? Každý chce hrát na co nejlepším stroji, jenže ne každý to dokáže přiznat a místo toho tu brečí a ospravedlňuje si svoji horší grafiku a plynulost, jak to vlastně stačí. To je směšné.
Mně sestava poslední rok nestíhala. Nedávno jsem si koupil za 40 klacků novou a jsem teď happy.Ale během toho minulého roku jsem ani jednou neměl potřebu řvát do světa, jak je to v pohodě, a že to není o grafice a že 30fps stačí a podobné hovadiny *3* -
Sranda je, že než aby v tom podobný člověk udělal hlouběji jasno, tak je to zobecnělé, plné polopravd a někdy vyloženě iracionálního despektu.
Kupte si mašinku s igp intelu na linux a nebudete mít nikdy problém. Zkuste to s vednorlocked grafikami rivalů AMD/nVidia a budete potřebovat kýbl na nervy. -
Jakmile jde o hardware je tu nablito během par desitek minut stovky prispevku. Paralela s muzskym prirozenim je vic nez napadna. Ve skutecnosti jde jen o to zahrat si svoji oblíbenou hru, a je uplne jedno na cem když me to bavi a bezi to. Ale tyhle diskuze jsou stare jak herni svet, a asi to jinak uz nikdy nebude.
-
Ale jde hlavně o podporu ani AMD ani nVidia nemá tak dobré (otevřené) linuxové ovladače...