Přejít na výpis diskuzí
Jak se hraje na integrovaných grafických kartách
25.10.2015 | Jan Olejník
194 příspěvků
-
A já myslel, že chceš tím avatarem provokovat PC-hráče, vždyť to koneckonců je jejich parodie.
Ale pak mi došlo, že tady to většina lidí, včetně tebe, asi neví :-) -
Mně jede witcher 3 na 45-50fps fullhd vše na max (+hairworks atd.) - xeon 1231 v3 / gtx970
-
Nerikej. Myslim ze jsem to psal v druhy vete. *15*
-
Jde spíš o to, že když někdo má 10000 na procesor, tak má i na grafickou kartu. Takže nemá smysl měřit výkon té karty s procesorem, s kterým v reálu nebude nikdy použitá. Pro hráče není zajímavý papírový výkon karty, ale reálný výkon celé sestavy.
-
Tak problem je v tom, jestli chces merit vykon jedne komponenty a timpadem musis zajistit, aby ji nebrzdily jiny komponenty, proto potrebujes co nejlepsi cpu. A nebo chces merit vykon sestavy jako celku a pak je lepsi dat k tomu lowend cpu, at mas predstavu jak pc takove cenove kategorie pojede. To je cely.
-
Teď koukám, že i levnější procesory od intelu mají grafické karty. Mě by zajímal test procesoru od AMD a Intelu za cca. 2000. Intel má sice vyšší hrubý výkon, ale má ořezané moderní instrukce, což by ho v mnoha úlohách dost podstatně zpomalilo, ale netuším jak by se to projevilo ve hrách.
-
Nechápu trochu proč testovat s desktopovým i7. Když někdo chce vyhazovat tolik peněz, tak si nejspíš může dovolit i grafickou kartu. Mnohem zajímavější by takový test byl na i3 nebo ještě líp na levných AMD.
-
Osobně když už tedy hraju na PC, jedu právě na integrované grafice ve svém notebooku (i5 4200U s HD4400), která samozřejmě už na graficky náročné tituly nestačí. I tak ale, jen pro PC zase tolik graficky náročných her nevychází, takže tento notebook na pár her + konzole na vše ostatní je pro mne ideální sestava.
Já sleduji z YT kanálů pouze tento ( https://www.youtube.com/user/microsoftsurfaceproG ), protože tam dává videa z Surface Pro, který obsahuje ten samý HW, jako můj notebook a mohu tak mít představu, co a jak na mém notebooku pojede. -
Tak rodice ti dali konzoli a ty jsi se s nima kvůli tomu nebavil? Ty budes poradnej fracek vid?
-
Ty mas otce? Tezko uveritelne...
-
Pro me otec stvoril vesmir, a je plny dementu jako jsi ty. *9*
-
Třeba super duper herní sestavu z Tesca s integrovaným Intelem ;)
-
To znam, me koupili Porsche 911 GT3 RS v cerne barve, dovedes si predstavit jak jsem byl nastvany? Chtel jsem oranzove.
-
HD; MHD;IRis ; eDRAM .... a stále to nedokáže dnešní lowend (Nv 920M) vytlačit , aneb proč si nehnout žlučí , když už tu má většina nějaký ten Intel v procesoru .
Ale LoTek optimalizace se mi líbí .... svého času jsem tak odehrál celého Q4 na 9600Pro ;) na druhou stranu mám starý notebook s Ati9100 (kam bych došel s tehdejším Intelem :DDD) a Morrowind na něm rozjedu , Panzer Generala jsem rozjel i na 286 a Battle Isle 2200 hraju dodnes .... -
Lakatos je butthurt, protoze nema na poradny pc.
-
To amd je dobry, aspon v zime nezmrzne. Na jare to muze prodat a koupit si neco kvalitniho.
-
ten pocit znám. Mně minulé Vánoce rodiče koupili PS 4 aniž by se mně zeptali *7* Jsem jim řekl že to nechci ať to jdou vyměnit za novou grafiku. Celé svátky jsem se s nima nebavil protože nebylo na čem hrát. Njn rodiče si človek nevybere ale alespoň mají body za snahu.
Ty buď rád že ti dali alespoň AMD a ne konzoli, co bybyl ten horší pŕípad. -
Kdyz tenhle nebo kterykoliv jiny pomateny nazor (jako treba ze amd je lepsi nez intel a nvidia) nebudes nutit ostatnim, nikdo ti nerekne ani slovo. Ja si koupil 980tku, muzu hrat vsechno co me napadne, ale nemam na to cas ani naladu a vlastne jsem na ni nakonec nic nehral. Ale jednak nikomu necpu ze hiend hw je v zivote vlastne zbytecny a druhak netvrdim, ze 20 fps z konzole je vic nez 60 z myho kompu, protoze je to nesmysl.
-
Mel bys zajit urychlene na oftalmologii, protoze mas pravdepodobne nejakou vadu zraku.
-
Jo a i vag1na, to je vrchol. Co proti nim mají?