Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si asi koupim nějaký takový ovladač abych mohl hrát z postele :-D
  • To je problému...mám pár let bezdrátového Wingmana a nestěžuji si *1*
  • no...osobně jsem vždycky ten směrověj kříž nesnášel a zásadně ho nepoužívám (mám PC, takže se bez něj obejdu, maximálně na změnu kamery v nějakých autech...). Ale jelikož ho používám nárazově a málokdy, odstranění barev z tlačítek pro mě bude mít fatální následky... mnohem větší, než špatný směrový kříž... takže asi je to opravdu jen pro někoho. Já bych se na tomhle ovladači neorientoval, a když bych začal, zase bych ho už odkládal a za týden se to učil znovu... přitom byl ten ovladač designově velmi povedený, i díky barevnosti, díky které byl docela veselý... škoda
  • nejsem sice zrovna zacatecnik, ale zrusit zrovana ty barevny tlacitka je nesmysl. Jako stylovka fajn, ale stejne ten xbox neni stribrny... a nejak me pak unikla informace, proc ten krizovej cudlik vlastne neni vystrcenej defaultne, kdyz to ma vlastne sama pozitiva.. Je fakt, ze stejne slouzi jen pro prepinani zbrani apod... Ale jasny, nekdo si to urcite koupi, o tom zadna...
    • Spades
      protoze pokud chces vsech 8 smeru, tak se ti bude blbe mackat sikmo.
      kdyz mas disk, tak i tak budes mit 8 smeru lepsi jak u stareho ovladace, a pokud chces jen 4 smery, tak si vyndas kriz.
      • ja to chapu, ale prave ze vetsina her nevyuziva na tom krizovym 8 smeru-uz to mohlo byt pred peti lety (pominu, ze na puvodnim ovladaci na psx jsem problem s osmi smery nemel at to couhalo jakkoliv ;) Ale jo, je to hezky.. ale az na to zruseni barev. Kvuli tomu nemam zajem..
  • no ja som sa hral na PS3 Killzone 3 hra paradná ale na tom gamepade strašné dačo analogy šmikľavé prst som musel v kuse nadvihovať a pokladať na vrh analogu to sa v prípade xbox nemá povedať prsť sa nepohne z miesta aj cely den a to je to hlavné čo sa týka pohohy na gamepade u mna je xbox je najlepší PS3 ovladač bol dobrý ale ked sa hravalo iba na gombiky a na šipky analogy boli na nič ako nahle sony odkukala od xbox 1 že analogy su najdôležitejšia časť na hry sony presedlala na analogy a zadné pačky ,ale si neuvedomuju že ruky su krčovito na analogoch a na zadu časť su problemovy dosah ak by som mal takto hrať cely den tak neviem ,asi maju vietnamci malé ruky a inak ohnute ale mne tie bočné zarašky brania k zadnym gombikom ked chcem sať všetky po ruke a to pri hrach terba sekundu na stlačanie ,,, Xbox 360 dakujem konečne niečo dobré na PC i konzolu,,,
    • Spades
      navic PS3 ovladac je stavenej tak, ze musis mit na zadnich tlacitkach jak ukazovacky, tak prostrednicky
      + ty R2 vypada, jak kdyby je tam nekdo primontoval nasilim, aby byly analogove :D
      u xboxu to vypada daleko lepe jako celek, krasne padne do ruky a nepripada mi to jako levnej krap co delaji vietnamci na trzisti s vyrobni cenou 10 korun :D
  • Ja sem preferoval taky pouze klavesnici a mys. Jenze pak sem zacal uvazovat o koupi ovladace kvuly Burnoutu Paradise UB a Flatout UC a sel sem do X360 gamepadu. A na to ze sem nikdy predti gamepad ani nedrzel *1* , tak na zavody u PC je to naprosta parada a vsem ho doporucuju. Pripojit gamepad, propojit PC s FullHD TV a lehnout do postele(neni co resit) *2*
  • Xbox 360 ovladač má jedno velké plus a to že jde na PC
    • Aj sixaxis funguje na PC a netreba nič dokupovať, stačí ho pichnuť do usb cez ten dobíjatelný kábel a spustiť istý program.
      • *10* Jistě s permanentně připojeným USB kabelem využiješ vlastností SIXAXIS naplno .... Nebo už funguje jako bezdrát ?
    • Beefcake
      Jo? Ale co je k tomu potřeba?
      Já bych ho k PC právě moc rád používal, ale co jsem vyčetl, tak bych musel koupit cca za 1000kč USB udělátko, zajišťující ten wifi přenos.. (?)
      Nebo jak to teda je?
      • Je to rádiový přenos a to tvoje udělátko jde v ČR koupit za 500kč.
      • Jen si stasi vybrat ovladac *1*
        Bezdrat:
        http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105145006000000LSZ&Search=gamepad&SearchType=1

Drat:
        http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105145006000000O67&Search=gamepad&SearchType=1

Ja mam ten dratovy a 100% spokojenost.
        • Beefcake
          Tak drát je jasnej, ale jak teda připojim ten bezdrátovej? K tomu určitě potřebuju nějakej přijímač k PC, ne?
          • emvee81
            Ohledně hraní PC her přes gamepad.. jak ses ptal na Mass Effect a Dragon Age, tak tam máš smůlu. PC verze gamepad nepodporuje. Naštěstí jsou Bioware spíš výjimka a ještě jsem se nesetkal se hrou, která by gamepad nepodporovala. Bioware holt PC verze dělají na myš a klávesku, i interface je v těchhle hrách překopanej. Ale jinak valím na gamepadu úplně všechno. Namátkou co si vzpomenu: Assassin's Creed 1+2, Fallout 3, Saboteour, Dead Space 1+2, Wolfenstein, Call of Juarez, Singularity, GTA 4, Dirt 2, Braid, ... Na myši jsem za poslední půlrok hrál jen Starcraft II a Bad Company 2 (kvůli mulťáku).
            Hraní na gamepadu na PC vřele doporučuji. A kdo tvrdí, že to je blbost a že myš nic nenahradí, ten pořadnej gamepad ještě prostě nevyzkoušel.
          • http://www.dealextreme.com/p/designer-s-xbox-360-wireless-controller-gaming-receiver-for-pc-white-grey-47380

je tam aj cierny, posta je odtial zadarmo, do 2 tyzdnov to mas doma, a funguje to na 100%, jediny konflikt je s ovladacmi, ale ked to nainstaluje cez vybratie zo zoznamu zariadeni, tak win 7/vista ma v sebe ovladace na to, takze to zobere hned.
            • :) Za podobnou cenu mám ze stejného zdroje ověřený bezdrátový Dualshock už se na něj těším ...
            • Deal Extreme je provereny obchod, muzu doporucit
            • Beefcake
              Jo? I když ze zahraničí objednávám jen po důkladným proklepnutí, tak těch dvanáct babek na tvý slovo asi risknu ; )

Tak dík moc.
          • Kdys si otevres ten odkaz na bezdrat tak tam mas vse potrebne napsane+foto (ano v baleni je i prijimac) *3*
            • Beefcake
              Aha, sorry - jsem to nezkoumal. Tenhle klasickej ovladač totiž mam.
              Ideální by pro mě teda byl samozřejmě samostatnej přijímač signálu, ale možná to nakonec vezmu i takhle. Druhej gamepad se na leccos bude hodit...

A může někdo ze zkušenosti říct, jak pak ten ovladač u PC her chodí?
              Třeba na hry jako Mass Effect, a další ThirdPersonShootery? Hlavně nadcházející Dragon Age 2 bych chtěl hrát xboxovym ovládáním. Tam se to hraje vlastně jako každá TPS. U PC mě ten pohyb myší a kurzor smrdící v obraze dost vadí. Teda víc než dost. MNOHEM víc... : )
              Masterům ostrostřelcům to asi přijde divný, ale TPS všeobecně radši hraju na gamepadu, a na ně bych ho asi využil nejvíc. GTA, ME, atd.
              Prostě... Je to ovládání u podobnejch her stejný jako na xboxu?
  • Xbox gamepad je daleko lepší než pro PS3 .hlavně na auta
  • Drom
    myš, klávesnice, volant, joystick ano. Gamepad ne. *5*
    • VOLANT - NE . Prostě jsem jeden dostal a po zkoušce v Colinovi letěl i s pedály do kouta . Nenašel jsem v protáčení volantu zálibu .
    • proc je v hlavnim prehledu clanku uveden temer vzdy nejdebilnejsi prispevek z diskuze nekoho kdo je zaregistrovan na tiscali? proc to neni podle oblibenosti prispevku? to tam snad hodi jako reprezentativni ukazku diskuze kohokoliv kdo ma email na tiscali ikdyz jeho nazor je v diskuzi ostatnimy odsouzen, jen kvuli propagaci nazoru lidi co podporuji tiscali? podle me hodne spatnej pristup. panove z games zamyslete se nad tim.
    • mmrrxx
      na sportove hry a hopsacky je gamepad najlepsi, aj na PC
      • Ale střílečky se s tím ve srovnání s klávesnicí a myší ovládají tragicky. Jde to sice hrát, ale působí to hrozně retardovaně.
        • Kua, je tak strašně těžký pochopoit, že jde o zvyk? Já hraju na gamepadu střílečky úplně v pohodě a nereptám u toho. A když hraju oproti hráčům stejným způsobem hrajícím, tak vo co go? Stejné ovládání, stejná HW platforma, kvalitní multiplayerové prostředí, nemožnost cheatování - nic mi nechybí (konkrétně myslím XBox360). Kapišto?
        • http://www.youtube.com/watch?v=qv27WVCItZA
          :)
          • Tohle jsou jedny z nejlepších her na konzolích, jaké jsem viděl, ale přesto to dosahuje sotva průměru na PC. Já chápu, že hodně her se líp hraje s gamepadem, ale proč nedají rovnou možnost připojit ke konzoli myš a klávesnici (a nemyslím ty 3rd party udělátka s vteřinovými lagy a špatnou kompatibilitou)??? Řekl bych, že by tím získali hodně nových zákazníků, včetně mě.
            • *hry ve smyslu gameplaye
      • a co teprve bojovky... njn, ale ty na pc vlastne nejsou.... proto jsem si tehdy musel koupit psx+tekken3
        • máme Mortal Combat IV, ten se se všemi dnešnímí bojovkami vytře poudel *12*
        • Fight Night Champion je teď u mě bezkonkurenční .. jen v Re-Play říkaly že v kariéře ( Legacy ) Můžu vylepšovat svojí tělocvičnu, ale nikde jsem to tam nenašel :(
          Jinak k Gamepadu .. mě ten který jsem k Xboxu koupil vyhovuje a tak není zapotřebí kupovat jiný .. pro rejpaly samosebou se dá na Xbox používat i myš a klávesnice, vypojim z PC zapojim do Snipera a jedu, na FPS dobrý.
  • zirafcatko
    Kdyby to udělali jako SONY- hned napoprvé pořádně.Nemuseli by dělat x dalších verzi toho x krámu:-D
    • Spades
      sony ma dualshock 1 2 a 3 a jeste sixaxis (ten krap co ani nema vibrace :D)
      navic je vetsina jejich ovladacu dratova

to jsou 4 JIZ UDELANE

xbox mel 2 ovladace: duke a new
      xbox 360 ma jen jeden typ ovladace v dratove a bezdratove verzi - ted prichazi novej

to jsou 3 jiz udelane (z toho jen 1 pouzitelny na x360) a 1 na ceste
      do the math!
      • zirafcatko
        sixaxis má vibrace:) jojo
        • Spades
          vibrace ma dualshock 3

pokud mas na ovladaci napsane dualshock 3 sixaxis, tk to je proste DS 3
          sixaxis tam ma napsane jen sixaxis
        • Tak to mám asi nějakej vadnej už od výroby :)))) První verze nevibruje...
    • Mám zkušenosti jak s PS a dualshockem (u PSX, PS2 i PS3),tak s ovladačem od X360 a nedá mi to nereagovat. PS3 je v lecčem lepší, ale ovladač to rozhodně není. Na ten od Xka zdaleka nemá. Ergonomie a to jak padne do ruky je u Xka mnohonásobně lepší. Proti tomu je dualshock jak držet kus klacku. Xkový ovladač padne krásně do ruky. A to "nesymetrické" umístění analogů, jak tu někdo píše, je pro ovladatelnost také daleko pohodlnější. Nejdřív všechno pořádně vyzkoušej a pak měj rádoby vtipný komentáře.
    • zato sony má milion let jeden ovladač s houbama vedle sebe :-/ hnus... jak se na tom dají ovládat třeba auta? palec skrčenej někde dole... hrál sem na něm a hrůza děs.
    • druhá verze ovladače... no co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit