Přejít na výpis diskuzí
Jak se hraje s novým Xbox 360 ovladačem
6.3.2011 | Petr Poláček
75 příspěvků
-
dokud to nebude mit analogove ovladace umistene symetricky (jako napriklad dualshock) tak dekuji nechci...
-
-
Cyborg od Saiteku má vyměnitelný pad šipky/analog nahoru/dolu jak chceš, takže je možnost, aby byl analog umístěn symetricky.. funkčností je totožný a designově se mi i líbí víc než originál od Microsoftu.. pogumovaný příjemný material.. já dřív hrával na dualshocku dost, ale co jsem si pořídil tohle, tak už bych neměnil..
-
mozna by se to vyplatilo vyzkouset, nez mit tady ty reci..
osobne jsem k tomu byl taky skepticky (ze zacatku) ovsem ted.. kam se hrabe dualshock... (mel jsem jak xko tak psko asi rok) a muzu rict ze mnohem lip se hraje na xkovem ovladaci...
(a to jsem vyrustal na psx), ovsem je to otazka nazoru... kazdopadne nez rict o necem ze to nechci (popr. ze je to picovina) tak to aspon vyzkousim (pokud mozno vic jak na 2 hodiny) -
-
ja dohral x her na obou ovladacich a osobne mi proste prijde dualshock mnohonasobne lepsi, ale chapu ze kazdy ma jine ergonomicke chute...
-
-
asi, kazdopadne to neni duvod rikat o tom druhym ze je to spatne :)
me napr. vadilo na dualshocku par veci tigery (ty zadni jsou hrozny), to ze kdyz jsem neco vic zmacknul mel jsem pocit ze se rozpadne, a neprehlednost... (cislo ovladace vzadu atd.)
nadruhou stranu mi vic vyhovovalo ze uz ma v sobe baterky a nemusi nikdo resit zadnej play a charge kit :)
ale je to proste otazka toho cloveka co mu sedi vic .. :) jak uz jste rekl :) -
me na dualshoku vadi to, ze nesedi do ruky. a taky si na tech analogovych packach lamu prsty :D
-
-
mam taky oboje, dualshock jsem pouzival sice deset let, ale kdyz to srovnam ted, tak vubec nevnimam, co mam v ruce. Hraju hru a neresim...
-
-
-
-
-
musim říct, že pro příležitostné hráče a začátečníky ty tlačítka bez barev budou asi trochu stěžovat ovládání. Když Vám hra ukazuje v tutoriálu co zrovna mačkat tak se budete muset víc věnovat tomu, jaké písmeno tam na tom barevném kolečku je, takhle stačilo jen pohledem přejet obrazovku a zmáčknout příslušnou barvu na ovladači.
A k té hraně, pokud je to stejný materiál jako původní ovladače, tak se časem ošoupe stoprocentně... -
Me ta absence barevnych tlacitek nejak vadi no... a celkove stribrnou moc nemusim, hlavne proto, ze mi neladi k xboxu, ale co - jestli se zacne prodavat za tech 800 is play n charge, tk to bude lepsi jak ty co jsou na trhu ted.
Spis doufam, ze az vyjde DNF, tak tam prihodej specializovanej duke ovladac, jako byl na tom traileru, a doufam ze uz to bude tenhle novej s d-padem :D
BTW: ty cerne LB a RB tlacitka se mi naprosto hnusi :/