Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už někdo zkoušel demo Crusader Kings 2 ?
    http://www.fileplanet.com/224596/download/Crusader-Kings-II-Demo
  • Jsem zvědav, jak budou vyvážené jednotky
  • a jak dlouho jsi na ten pc šetřil a kolik te stál? *1*
    • pro Zdenyho
      • Daval jsem to dohromady asi rok, grafiku jsem nadelil k vanocum a procak z unorove vyplaty, je pravdou ze na pivko moc nechodim ale to je taky tim ze 2X v mesici jdu v patek vecer do prace a pracovni tyden zacinam uz v Nedeli od pul 7 vecer tak ani neni moc chut a je fakt ze Pc je muj jedinej konicek hehe tak proc do to neinvestovat, s kourenim jsem prestal priblizne taky pred rokem jinak bych na to v zivote nenasetril :-)
  • Do tohodle jdu, i core 7 2600k se mi tu vali na stole a ceka na poradnej vykonnostni test(krome teda zakladni desky :) rekl bych ze spolu s moji gtx 590 to bude celkem slusna podivana muhahahaha Tome Cruisi priprav se na smrt banzai !!!
    • PreidaQ
      Přestaňte se už tady konečně ukájet nad svými konfiguracemi PC *7*.
      • Ty si na to nejaký citlivý. Čím to asi bude...

Smutné je, že na nejakom "západnom" fóre, by tam mal komentáre ako "nice rig you have there buddy" etc. a tu má už 6 mínusiek a jeden závistlivý komentár.
        *11*
        • Nice ... a s tím , že při hře bude mít na sobě červené spoďáry a krajkovou podprsenku se nám nepochlubí ?
          • Ty si asi ke hrani her zavadis analni kolik ale to je tvoje vec, kdyz ti to dela dobre, ja bych docela rad slysel na cem to tady mistni strategove hrajou, protoze se jedna o jednu z nejnarocnejsich her a zajimalo by me zda to nekdo hral v plnym poctu armad 4X4 a na jakej sestave to se nikde nedoctu, zrejme tady vetsina hraje na 486 tak to chapu tu negaci :-)
            • PreidaQ
              Ale je v pohodě, když se tu někdo zeptá, jestli mu to pojede na 'tom a tom' a někdo mu odpoví, že má 'to a to' a že by mu to jet mělo. Jenže lidé, kteří sem píšou, jen aby se pochlubili tím, že mají 'tohle a tohle' a nemůžou se dočkat, jak si budou pařit, to mě opravdu vytáčí. *7*
    • Socky ťa tu zmínuskujú jak hada. *3*
  • Škoda že demíčko mi jelo na mém počítači s Q6600 hooodně blbě. Ani OC 3.6GHz nestačil. Tahle hra holt chce Sandy Bridge (a tu mám pro změnu v notebooku ale tam je zase blbá karta)...Tohle by se mi mohlo hooodně líbit :)
    • No, já mám Intel Core i7 2,8 Ghz a k tomu Radeon HD 5870 1GB... demo na plné detaily jede celkem v pohodě, jen při větším množství vojáků a velkém oddálení se trochu zadýchá... na plnou se chystám a AA, které v demu není, ale je silně potřeba... z něj mám trochu obavy o framerate *1*
  • kdyz je tenhle datadisk standalone jak se to bude chovat kdyz budu mit nainstalovanou i puvodni hru zakomponuje se to do ni jako predchozi datadisk a kdyz ne bude fungovat aspon blood pack DLC ?
    • dobrá otázka *4*
  • Veskoslav
    Nejkrutějš období japonské historie (nepočítáme-li II. světovou). Poprvé se setkali střelné zbraně proti "rytířům" Japonska. První bitvy dopadly naprostým masakrem samurajů.
  • ALIENVIK
    Já už chci ww2 i když je to nerálný.
    • Hairy_Ass
      Na WW2 by museli komplet překopat herní systém (na formace se tam moc nehrálo a navíc tam jsou letadýlka a ponorky). Ze stejného důvodu je hodně nereálná i WW1.
      • ALIENVIK
        Říkám nereálnýý *7*
      • kdyžtak si zahraj ruse ale total war chci, aby byl z dávnější historie v ověřeném pěkném provedení
        • Hairy_Ass
          To neříkej mě, ale ALIENVIKovi. *3*
  • To se zvecil poct jednotek ktere je mozne mit v hracem ovladane armade? Posily nepocitam, coz je dalsi vec, kera by me zajmala, zda sou posily porad resene "nahrazovanim" padlych jednotek?
    • PreidaQ
      Odpověď na druhou otázku:

"a z Shogun 2 zůstala většina základních věcí jako třeba doléčování jednotek na základně", takže tohle zachová princip z Napoleona a Shoguna 2. Tam mě občas štvalo, že člověk nemůže určitou jenotku doplnit skoro okamžitě za určitý obnos, ale musí čekat, až se mu pomalu doplní zadarmo. *7*
      • spatne sem se vyjadril - myslel sem posily v bitve, i kdyz clovek poslal do boje dve armady, vzdy mel jen maximalni pocet jednotek na mape a dokud mu naka neumrela tak nova neprisla, tudiz v pozdejisch vazich hry proti sobe castonevyhnutelne staly 2 temer vyrovnane full stacky (zvlaste kdyz vsecky frakce maj stejne jednotky) a posily do bitvy nakonec vyrazne nezasahly
      • Hairy_Ass
        Zase to dávalo prvek reality - ve skutečnosti taky nešlo zdecimované armádě okamžitě doplnit stavy a obratem ji poslat zase do boje...dává to výhodu vítězné straně.
  • nádherná hra, tolik novinek
    A dotaz pro redakci mluvili jste o moderních puškách na 6 nábojů? Nebo o nějakých starých
    Taky jste se mohli rozepsat o faktoru železnice
    • ales.smutny
      V té době to byly ještě klasické jednoranné (je to začátek celé války), francouzské Minié apod. Nicméně ve hře je tohle u jednotky představováno skillem na rychlost nabíjení. Dá se říct, že to dobře reflektuje fakt, že se tam v tu dobu vyváželo všechno, co šlo a o co byl zájem :)
      Čo se týče železnice, už tak ten článek přetéká a hlavně je to preview, ne recenze ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit