Přejít na výpis diskuzí
Jak se hraje Shogun 2: Pád samurajů - první dojmy z datadisku
1.2.2012 | Aleš Smutný
78 příspěvků
-
Říkám nereálnýý *7*
-
To neříkej mě, ale ALIENVIKovi. *3*
-
Už někdo zkoušel demo Crusader Kings 2 ?
http://www.fileplanet.com/224596/download/Crusader-Kings-II-Demo -
kdyžtak si zahraj ruse ale total war chci, aby byl z dávnější historie v ověřeném pěkném provedení
-
Na WW2 by museli komplet překopat herní systém (na formace se tam moc nehrálo a navíc tam jsou letadýlka a ponorky). Ze stejného důvodu je hodně nereálná i WW1.
-
Já už chci ww2 i když je to nerálný.
-
Na VH je pravda, že AI cheatuje dost festově (ve všech TW hrách) - například hrát za klan Hattori v Shogun 2 je na VH prakticky nehratelné. *1*
-
No jo, cheatování AI je jednou z domén série TW. Tam, kde pořádná umělá inteligance schází, se to musí dohánět jinak... *3*
-
Daval jsem to dohromady asi rok, grafiku jsem nadelil k vanocum a procak z unorove vyplaty, je pravdou ze na pivko moc nechodim ale to je taky tim ze 2X v mesici jdu v patek vecer do prace a pracovni tyden zacinam uz v Nedeli od pul 7 vecer tak ani neni moc chut a je fakt ze Pc je muj jedinej konicek hehe tak proc do to neinvestovat, s kourenim jsem prestal priblizne taky pred rokem jinak bych na to v zivote nenasetril :-)
-
a to im este obsadim 2 mesta, uplne vyplienim, predam vsetky budovy a odidem, o par tahov dalej, zase veselo produkuju jednotky, akokeby sa nic nestalo.
-
Zapol som si znova Medieval 2 a mam chut s celou seriou skoncit. Hram za Nemecko, na zaciatku rychlo obsadim par miest a zacnem rozvijat risu s priblizne 13 provinciami. Z juhu na mna stale utocia Milancania a Venicania a nemozem si s nimi poradit. Mam 3x take velke teritorium ako oni, 4x vacsie produkcne kapacity a oni stale posielaju jednotky takym tempom ako ja, a to mam 13 miest, oni asi 3. Medzi sebou sa Milano, Benatky, Madari ani Francuzi nebiju, vsetci utocia iba na mna. A obcas aby toho nebolo dost, tak na mna zautoci spojenec Polsko ci Francuzsko prave ked bojujem na vsetkych frontach. Mam taky pocit ze AI podvadza s tou vyrobou jednotiek.
-
Poziční válka je úplně stejně "neslučitelná" jako Empire a tenhle Shogun- je si třeba uvědomit že za první války se používala v zásadě stejná taktika a nevidím rozdíl jestli posílám proti pevnosti/okopu jednotku s křesadlovkou/perkuskou/jehlovkou/opakovačkou. Jediná věc která by byla třeba dořešit, by bylo remizování bitvy (=potřeba udělat rozumnou AI, která nebude útočit když zrovna s 50% ztrátama odrazil 60% nepřátelských sil) a možnost útoku z fortu na fort.
Ano, 20. století je už mimo TW mechaniky, ale ne nadarmo končí dlouhé 19. století rokem 1918 ;) (Osobně by se mi v tom případě líbilo zasazení od roku 48 do roku 18) -
pro Zdenyho
-
a jak dlouho jsi na ten pc šetřil a kolik te stál? *1*
-
Ale je v pohodě, když se tu někdo zeptá, jestli mu to pojede na 'tom a tom' a někdo mu odpoví, že má 'to a to' a že by mu to jet mělo. Jenže lidé, kteří sem píšou, jen aby se pochlubili tím, že mají 'tohle a tohle' a nemůžou se dočkat, jak si budou pařit, to mě opravdu vytáčí. *7*
-
Ty si asi ke hrani her zavadis analni kolik ale to je tvoje vec, kdyz ti to dela dobre, ja bych docela rad slysel na cem to tady mistni strategove hrajou, protoze se jedna o jednu z nejnarocnejsich her a zajimalo by me zda to nekdo hral v plnym poctu armad 4X4 a na jakej sestave to se nikde nedoctu, zrejme tady vetsina hraje na 486 tak to chapu tu negaci :-)
-
Nice ... a s tím , že při hře bude mít na sobě červené spoďáry a krajkovou podprsenku se nám nepochlubí ?
-
spatne sem se vyjadril - myslel sem posily v bitve, i kdyz clovek poslal do boje dve armady, vzdy mel jen maximalni pocet jednotek na mape a dokud mu naka neumrela tak nova neprisla, tudiz v pozdejisch vazich hry proti sobe castonevyhnutelne staly 2 temer vyrovnane full stacky (zvlaste kdyz vsecky frakce maj stejne jednotky) a posily do bitvy nakonec vyrazne nezasahly
-
Paráda....
-
Zase to dávalo prvek reality - ve skutečnosti taky nešlo zdecimované armádě okamžitě doplnit stavy a obratem ji poslat zase do boje...dává to výhodu vítězné straně.