Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prvá svetová nebola o zákopovej vojne. Na východnej fronte, v afrike, blízkom východe a na mori sa bojovala normálna mobilná vojna. Dokonca aj na západe sa malo bojovať mobílne, ale bohužial uviazli na mŕtvom bode, keď zásobovanie nestíhalo s armádami + kvôli ďaľším nedotiahnutým problémom.
  • Jo sorry... Já jsem nějak nečetl to obchodní. Já myslel že mluvíš o těch krabičkách s děli na moři *1*
  • Hairy_Ass
    Vždyť to v podstatě evropské lodě byly (jediná lepší loď ve hře byla ta Černá loď, ale ta byla jenom jedna). *4*
  • A co teprve Evropské galeony *1*
  • Tydle tvůrce mám moc rád umí udělat pořádnou hru za normální peníz... hodně lidí (tvůrcu) bych si znich mělo vzít příklad!! Jen tak dál.
  • me napoleon bavil , jen tomu dost ubírala pomalost odehrani tahu to bylo naprosto ukrutny
  • Hairy_Ass
    Jo, 16. a 17. století by bylo fajn - mohlo by se to jmenovat The Fall of the Renaissance: Total War (asi moc dlouhé, ale nic výstižnějšího mě nenapadlo *15* ). Ale Rome2 nebo Medieval 3 bych taky bral (vlastně bych bral cokoliv s čím CA přijdou *1*).
  • Hairy_Ass
    Empire má desítky civilizací a zahrnuje velkou část světa (kvalit EU sice nedosahuje, ale Darth mod mu hodně pomáha), jen nemá to rozpětí několika staletí, no. *4*
  • Hairy_Ass
    "Nudné námořní bitvy z Shoguna 2 jsou pryč a vrací se ty v duchu Empire."

- Tak já jsem si v Shogunovi 2 postavil loďstvo z nanbanských obchodních lodí a hrál jsem v duchu Empire (ke smůle samurajských kocábek) - stal jsem se absolutním pánem na mořích. *15*
  • Jj souhlas, Shogun2 je vazne pecka, starsi TW gamesi ok, ale treba napoleon me moc neuchvatil, mam rad kontaktni boj, uvidime co se vyvrbi z tohoto ;-)
  • Noo kdyz bude mit shoguna, a parit campane, ci avatar conquest, tak pak mozna nebude mit potrebu chodit, max do obchodu pro rohliky ;-D
  • Do tohodle jdu, i core 7 2600k se mi tu vali na stole a ceka na poradnej vykonnostni test(krome teda zakladni desky :) rekl bych ze spolu s moji gtx 590 to bude celkem slusna podivana muhahahaha Tome Cruisi priprav se na smrt banzai !!!
  • Inquisitor
    Tak to si nedovedu představit, jak zpracují zákopovou válku. Já si nemyslim že by se přehoupli do moderního věku, ale nechme se překvapit no.
  • Podle me a dalsich bude pristi total war z ww1, ale nechme se prekvapit :)
  • Doporučil bych se kouknout na dokument Samurai o Miyamoto Musashim *3* Ale taky bych bral novej Medieval.
  • Jsem zvědav, jak budou vyvážené jednotky
  • podle predposledniho screenu... to muzu v bitve ovladat az 50 jednotek?
  • Inquisitor
    Jo Medieval bych bral taky. Ostatně Medieval 2 je můj nejoblíbenější díl.
  • Inquisitor
    Jasně, sto lidí, sto chutí. Ale radši si oprav to auto, nebo budeš chodit pěšky:)
  • Inquisitor
    Přesně to je můj sen:). Ekonomiku, diplomacii z Europy Universalis a soubojový systém z Total War. Teď jsem si koupil Europa Universalis 3 Ultimate Edition, obsahující i Universalis Rome za dvě stovky a je to paráda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit