Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby bylo nebylo... Pravda je taková, že se na západní frontě vedla poziční válka a jako taková je se způsobem bojů v hrách Total War neslučitelná. Je nepředstavitelné, že by jako místo hlavních bojů ve hře nebyla. Total War prostě ve 20. století být nemůže, protože taková hra by se hratelností naprosto odlišovala od svých předchůdců.
  • Tak vypadá to moc pěkně, ale mě na Total warech od Empire něco chybí. Empire byl poslední díl, co jsem koupil, další jsem pirátsky vyzkoušel a moc mě to nezaujalo....
    Myslím, že CA udělalo troško chybu, že od empire nepodporuje modování. Např. na medieval II existuje ohromná spousta modů, které tvoří úplně jinou hru ... (SS, Third Age, Call of Warhammer, aj...)
  • PreidaQ
    Odpověď na druhou otázku:

"a z Shogun 2 zůstala většina základních věcí jako třeba doléčování jednotek na základně", takže tohle zachová princip z Napoleona a Shoguna 2. Tam mě občas štvalo, že člověk nemůže určitou jenotku doplnit skoro okamžitě za určitý obnos, ale musí čekat, až se mu pomalu doplní zadarmo. *7*
  • To se zvecil poct jednotek ktere je mozne mit v hracem ovladane armade? Posily nepocitam, coz je dalsi vec, kera by me zajmala, zda sou posily porad resene "nahrazovanim" padlych jednotek?
  • Presne.
  • Hairy_Ass
    No, já do křesťanství rovnou plánovaně šel, takže jsem byl připraven na menší problémy. *3*
  • PreidaQ
    Mě se naopak na Shogunovi 2 nelíbila strašná omezenost jednotek. Každý klan měl stejné, akorát s jinými bonusy. V téhle oblasti na tom podle mě byli všechny ostatní TW lépe *3*.
  • PreidaQ
    Já je používal také. Akorát jsem později příšerně litoval toho, že jsem stavěl ten evropský přístav, protože se mi začalo kvůli tomu bouřit asi 5 provincií a armády nebylo nazbyt *3*.
  • Hairy_Ass
    Empire byl komplikovaný jen v okamžiku, kdy se tvoje území začalo rozlézat i do dalších kontinentů (Ameriky a Asie, resp. Indie), jinak to je v pohodě. A Shogun 2 je dobře vybalancovaný, taky tam máš silné i slabé "národy" - Evropa je mi taky bližší, ale to není důvod proč si nechat ujít zatím nejlepší díl série.
  • Hairy_Ass
    No a? Proto je taky používám. *3*
  • Shogun 2 som neskusal, nemam na to stroj, najviac sa mi pacilo Medieval 2. Europa, nam znamy kontinent, a vela narodov - to je to prave orechove. Ci hrat na istotu a vybrat si silny narod, alebo skusit maly slaby stat v strednej Europe a snazit sa ovladnut kontinent.

Neviem, aky je Shogun 2, ale uz Empire sa mi zdalo prekombinovane, prilis komplikovane, niekedy zbytocne do hlbky.
  • PreidaQ
    Právě, že tohle by měl být první TW, kde už to konečně půjde *3*.
  • Ty si na to nejaký citlivý. Čím to asi bude...

Smutné je, že na nejakom "západnom" fóre, by tam mal komentáre ako "nice rig you have there buddy" etc. a tu má už 6 mínusiek a jeden závistlivý komentár.
    *11*
  • PreidaQ
    "Nanban trade ship" právě nebyly vůbec obchodní lodě, ale byly to prostě evropské lodě s 12 děly na palubě a 300 muži posádky. A i když ten duch Empireu navozovali, tak ale byly hrozně overpowered. *7*
  • PreidaQ
    Přestaňte se už tady konečně ukájet nad svými konfiguracemi PC *7*.
  • Socky ťa tu zmínuskujú jak hada. *3*
  • Masa-san
    Taky bych radši Japonsko, nějak jsem už přehlcen evropskými dějinami a zatím jsem hrál snad jen jednu hru ,Shoguna 2, který je situován v Japonsku. Ale radši opravdu oprav to auto, jestli ho potřebuješ. *3*
  • Něco takového tam je *3*
  • Zajimavé by bylo, pokud by se jim podařilo do budoucna propojit námořní s pozemními bitvami tak aby jste mohli z moře ostřelovat pobřežní základny a postavení (nebo to půjde???). Asi masakr na ovládání, ale... Jinak ze Shoguna jsem byl nadšen, ale na rozdíl od předchozích dílů série mi nějak nepřirostl k srdci. Možná se to brzo změní...Hezký den

JP
  • Veskoslav
    Nejkrutějš období japonské historie (nepočítáme-li II. světovou). Poprvé se setkali střelné zbraně proti "rytířům" Japonska. První bitvy dopadly naprostým masakrem samurajů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit