Přejít na výpis diskuzí
Jak se hraje Shogun 2: Pád samurajů - první dojmy z datadisku
1.2.2012 | Aleš Smutný
78 příspěvků
-
V té době to byly ještě klasické jednoranné (je to začátek celé války), francouzské Minié apod. Nicméně ve hře je tohle u jednotky představováno skillem na rychlost nabíjení. Dá se říct, že to dobře reflektuje fakt, že se tam v tu dobu vyváželo všechno, co šlo a o co byl zájem :)
Čo se týče železnice, už tak ten článek přetéká a hlavně je to preview, ne recenze ;) -
Jj taky dobrá myšlenka.. Například SŘŘ je v podání Creative Assembly dost ubohá oproti EUIII
-
a já chci kombinaci TW a Europy Universalis, hru, kde budou desítky civilizací, bude zahrnovat většinu světa, bude mít soubojový systém TW a bude mít rozpětí přes několik století. ^_^
-
Ta kampaň pro dva hráče tam je už od napoleona *3*
-
nádherná hra, tolik novinek
A dotaz pro redakci mluvili jste o moderních puškách na 6 nábojů? Nebo o nějakých starých
Taky jste se mohli rozepsat o faktoru železnice -
A vidíte... ty rozdíly mezi hráči... já zase nemám zájem o Evropu, potažmo Řím, ale mám rád staré Japonsko... mě druhým Shogunem udělali radost... ale pořád jsem si ho ještě nekoupil... sakra musím na něj našetřit... je to boj, opravit auto, ši koupit Shogun 2? *1*
-
A hlavne plnohodnotnou kampan online ve vice hracich.
Sice by to bylo na dlouho,ale urcite bychom to s kamosem rozjeli a ovladli evropu & svatou zemi (japonsko neni nas salek kavy i kdyz nic proti). -
dobrá otázka *4*
-
No, já mám Intel Core i7 2,8 Ghz a k tomu Radeon HD 5870 1GB... demo na plné detaily jede celkem v pohodě, jen při větším množství vojáků a velkém oddálení se trochu zadýchá... na plnou se chystám a AA, které v demu není, ale je silně potřeba... z něj mám trochu obavy o framerate *1*
-
Osobně bych si dal Evropu v letech 1530-1650. Ale pokud to nebude Rome, tak mi je celkem jedno s čím přijdou
-
Ja bych si dal klidne dalsi Medieval *3*
Je porad co zlepsovat. -
Já ne... A docela mně leze krkem, že každý druhý chce Rome *1*
-
Tohle je jediný díl série který jsem si nekoupil (teda kromě ještě prvního Shoguna), protože mě japonsko absolutně nepřitahuje. Doufám že další díl bude Rome.
-
myslím že 600K kusů za první 2 týdny není málo :-) (zdroj: http://www.segasammy.co.jp/english/p...re_e_final.pdf strana 24 -je to zhodnocení období končící 31.3.2011)
-
kdyz je tenhle datadisk standalone jak se to bude chovat kdyz budu mit nainstalovanou i puvodni hru zakomponuje se to do ni jako predchozi datadisk a kdyz ne bude fungovat aspon blood pack DLC ?
-
Škoda že demíčko mi jelo na mém počítači s Q6600 hooodně blbě. Ani OC 3.6GHz nestačil. Tahle hra holt chce Sandy Bridge (a tu mám pro změnu v notebooku ale tam je zase blbá karta)...Tohle by se mi mohlo hooodně líbit :)
-
Shogun 2 je perla pc her, nejlepsi lonska pc exkluzivita. Skoda zese tak malo prodava, ale o to vetsi dik za toto rozsireni.
-
Vypada to moc pekne.