Přejít na výpis diskuzí
Jak se vraždí králové - parádní trailer na Zaklínač 2 pro X360
26.1.2012 | Petr Poláček
228 příspěvků
-
Je to moc pěkný, zvlášť ten závěr.
Jen jsem tedy do poslední chvíle doufal, že ten vrahoun schytá od toho ostrostřelce alespoň "an arrow in the knee". Mírný humor by tomu videu jedině prospěl. -
-
Prdící šašci ti nestačili? *1*
-
-
Jako filmeček je to úžasný, precizní práce.. Ale nějak se mi to k zaklínačský tématice nehodí :( Ale jinak pěkná práce !:)
-
akurat tam posobilo trosku rusivo ked sa taka masa svalov baletacky vyhne sipu :D to uz mohol na anime styl deflectnut dykou
-
-
nepočul si nikdy o zaklínačovi? tak na čo sa tu vyjadruješ??
-
no ani nie ale radsej nebudem spoilovat
-
-
Nové obrázky su tiež nadherné.
-
Nevim jak vy ,ale já se těším na duben jak si to zahraji se všemi těmito parádními animacemi...
-
Fakt nádherný... Ale jak tu někdo psal, zaklínač ne-e :/
-
Líbí se mi lučíšníkův počáteční um, proměna lodi v zmrzlou tříštivou kostku a ohnivé ochranné kouzlo, nelíbí, že lučišník čtyřmi šípy bleskurychle a mistrovsky trefí a dvěma pak ne (poprvé mine horu svalů z několika metrů, podruhé se jeho šíp plíží, když hora svalů se mu dokáže vyhnout), navíc onen královrah doplave k lodi hnané větrem a to ještě ve zbroji, z moře vyskočí až na palubu (nebo tam vyleze?), je imunní vůči ledové proměně, neboří se při běhu po zmrzlé palubě a rozpůlená loď se střídavě naklání, napřimuje, aby po useknutí hlavy vmžiku zmizela pod vodou.
-
-
pekny, vrah sice porez, ale ja na dva razy jednou rukou nozikem usekne hlavu, to je vic hruby nez realny, bych rek
-
-
ne, to je v pohodě. Předevčírem se mi to konečně povedlo...
-
-
A až to zvládneš přiborovým nožem tak budeš stejně dobrej jako já :-D
-
-
-
jak psal kolega nahoře a proti ledovýmu kouzlu se bránil znamením quen...
-
Poprvé ho minul, protože se zmrzla loď zatřásla, a na další je jediná odpověď = zaklínač. *3*
-
-
Zaklínač se neutopí obtěžkán výstrojí a výzbrojí? Svede plavat rychlostí vyšší, než loď ve videu? Zvládne vyskočit z hladiny na palubu? (či umí lézt po lodním boku?). Při úprku palubou ji nezatěžuje váhou svého těla a výstroje? A při vyhýbání se šípu svede rotovat rychlostí, která by člověka odstředivou silou roztrhala? Lučišník šíp vystřelil až poté, co se vrátil do svého postoje (ne při otřesu), že královrah na sebe aplikoval kouzlo proti mrazu, OK. Nepřirozené naklánění, potápění lodi - já to myslel ve vztahu k času, během kterého se bojová scéna odehrává (nesouvisí to se schopnostmi zaklínače).
-
-
lod plula pomalu kral si tam pořadal zabavu takže to tězko mohlo prout rychleji ohledně vyzbroje predstav si zaklinace jako spartana ze recka ti dokazila fakt hodně behat klidně v plné zbroji oni to bylo v podstatě NADLIDI navic to neni rotace ale otocka na dalsí nocomment
-
-
Na videu v 0:52 loď pluje s napnutými plachtami - její rychlost je dle mého příliš velká k tomu, aby scéna kraulujícího zaklínače dostihávajícího loď působila už jen v rámci tohoto videa přirozeně. Zaklínači jistě svedou běhat se značnou zátěží, ale to neznamená, že by je neměla stáhnout ke dnu, k čemuž by podle mě v případě dotyčného královraha, byť zaklínače, došlo. Rotace nebo otočka - já popisuji, co se děje s tělem a ty uvádíš název, kterým se tento druh pohybu označuje v bojové hantýrce.
-
-
Moc to řešíš, tohle je video k fantasy rpg, ne k vojenskému simulátoru... *7*
-
-
Já si jen na rozdíl od tebe myslím, že Sapkowski by nesouhlasil s tím, že zaklínači se takto vymykají fyzikálním zákonům.
-
-
vlastik.plaminek, na tvém místě bych ke každému tvrzení, se kterým nesouhlasíš, vypsal knihu a stránku, na které je tvrzení vyvráceno. Začal bych tedy číslem stránky potvrzující, že zaklínače na rozdíl od běžných smrtelníků nestáhne ke dnu koženo-kovová zbroj... neb místo rozumných argumentů tady podobně jako Hairy_Ass jen píšeš, jaký že údajně jsem (toto že jsem nečetl, támhleto zase moc řeším).
-
V tom případě jsi asi nečetl zaklínače
-
-
-
-
-
-
Celkem sem tu vyvolal bouřlivou diskuzi na téma Mágové vs Zaklínači. Nejlepší volba je fakt udělat nějakou anketu, kde si každý zahlasuje. Dohadovat se o tom mužem do nekonečna.
-
-
V souboji Mágové vs Zaklínači by vyhrál Chuck Norris nevím co řešíš.
-
To už bychom se mohli dohadovat, jak by dopadl souboj Batman vs asteroid z filmu Armageddon. *2*
-
-
To nevím jak by dopadl souboj, ale vím že asteroid by určitě dopadl. :-D
-
-
Já myslím že Geralt se s jedním mágem už utkal. A to nebyl žádnej sr*č jako Ti z moderních her kteří jsou závislí jen na destruktivní magii. Jsem si docela jistej že mu ten mág nakopal zadek dřevěnou holí a to byl Geralt v plné fyzičce. ;-)
-
-
rozhodně to nebyla dřevěná hůl, byla magická a navíc si myslim že ten čaroděj určitě nehrál zrovna fér když měl reflexy ještě rychlejší než Geralt což může znamenat nějaký kouzlo.
-
To ved takovou debatu s Istredem, když se dohadovali o Yennefer o tom proč čarodějové namají rádi zaklínače a geralt musel naonec sám uznat, že proti nim jsou jejich zaklíání jenom pouťový triky :)
-
-
Však jo, Zaklínačská znamení jsou jen prskavky....každopádně zabít mága může téměř každý, záleží na podmínkách, ve spánku...ze zadu, atd. Zatímco zabít zaklínače nemůže opravdu každý. :-D
-
-
jasný, já tim chtěl jenom říct, že sou v tomhle světě mágové fakt mocný, alze zaklínači zase rychlý a vychcaný xD
vidle +2 si mě dosal xd -
Pokud to není sedlák s Vidle +2 ....
-
-
+2 Vidle teda abych byl korektní :)
-
-
-
-
-
Ja bych udelal anketu na tema, jestli je normalni, aby se dospeli lide hadali o tom, jestli by zvitezil zaklinac nebo kouzelni...
-
-
A do to by mohla padnout anketa, zda souhlasíme s tím, aby se vždy obevil nějaký mudrc, který tu začne moralizovat v souvislosti s normálností a smyslem daných debat.
-
-
" objevil " samozřejmě. Jen abych někoho nepohoršil. :)
-
-
jo kamaráde, to je vliv émerické kultůry, nechci bejt tendenční a jenom na ně nadávat, za plno věcí si jich vážim,ale tohle je prostě fakt. Doteď si pamatuju, jak v jednom díle brothers in arms si před misí vojáci vášnivě rozebírali kdo by vyhrál, jestli spiderman nebo batman a já jenom čuměl z otevřenou papulou :)
-
-
Nechápu co tě tak udivylo.
-
-
-
Hlavně si uvědom, že co fantasy to jiná zákonitost.... Těžko můžeš integrovat Ušmudlaného nosa do Zaklínačské ságy a naopak
Připomínáš mi bratra, jenž se v dětství pořád ptal kdo by vyhrál kdyby se potkali -Velryba či Slon. -
-
Ale ho*no integrovat. fanboyi ušmudléného bělovlase.
A s tím bratem si taky mimo. Versus ankety ti asi neříkají co? Tam hlasujou lidi.. ať už to jsou herní,komiksový nebo filmový hrdinové. -
-
versus ankety jsou tak gayné, že ani nemá cenu zdravit Königa.
-
Ale mně jsou nějaké tvoje ankety dost u mého ctěného pozadí... To vůbec není směrodatný.
S tebou diskuze nemá cenu - stejně máš jen tendenci vyvolat flame o ničem. Bez jakékoliv rozumné argumentace. BB -
-
Za prvé nejsou moje.. ja nedělám. A ty tvoje kecy mají k rozumné argumentaci daleko. viz ušmudleného a další sra*ky co vyplodíš.
-
-
-
-
-
Grafika není na nejvyšší příčce, ale vymyšlenej je skvěle.
-
-
Grafika je naprosto v poho, jenom některé pohyby postav jsou podle mně mírně nevyladěné (např. mimika, jak ten král pije z číše...), ale to je hodně těžký udělat dokonale realisticky.
Jinak škoda toho lučišníka, dokázal sestřelit 4 letící koule, ale do hromotluka se nestrefil :( -
-
Kazdy zaklinac se dokaze vyhnout/odrazit strele z luku.
-
-
To není tak úplně pravda, pokud se dobře pamatuji, Geralt byl v tomhle směru výjimka, protože podstoupil a přežil nejvyšší stupeň Zkoušky trav, a většina ostatních takové reflexy neměla...Ale nejsem si teď jistý :-)
-
-
Ten hromotluk, jak říkáš, je Zaklínač, tak proč ho asi netrefil, co myslíš? :D Řekl bych, že tím, jak sestřelil ty 4 koule a pak netrefil toho.....hromotluka.....tak tím pouze autoři chtěli ukázat, jak je prostě Assasin dobrej :)
-
-
A tys někdy střílel z luku na pohybující se cíl na nestabilní podlaze ze 4 metrů? Přijde mi, že je tady nějak moc sportovních lukostřelců.
-
-
No rozhodne mi to prijde mnohem jednodussi nez sestrelit na několik metru byt jedinou nekolikrat mensi kouli letici smerem od tebe, kde musi pocitat se zakrivenou trajektorii a rychlosti jak sipu, tak koule. Ale tak jestli ten zaklinac ma nejakou spec. schopnost na vyhnuti se, tak to chapu...
-
-
Jaka specialni schopnost? Pouzil treba lektvar, ktery zvysuje reflexy a zlepsuje pohyblivost. Pokud jsi hral prvni dil nebo cetl knihy, urcite vys, o cem byt Zaklinacem je. Ale i kdyby ho trefil, stejne by ho to nezastavilo.;-)
-
-
Sry to mělo být na toho nad tebou
-
-
-
-