Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Recenze na eurogameru ma oslnila velmi ,je skutočne pravda že ten svet je umelecke dielo za posledne roky ,kde totižto pyranha bytes nabera smerom k pralesom a tematikou pirtatou to je zas ine,dragon age to bol naozaj odflaknuty svet proste narychlo urobeny ešte že tu bol zaklínač .Preobjednal som to konečne je využity ten svet ,severanske spracovanie, zaujimavy je ten škadinavsky prizvuk same aktivity a pribeh o občianske vojne nepodobny z čias ked bola rimska ríša a naokoli barbarske kmene ,keltov, varjagov,slovanov z brezovych hájov -poctive dielo.
  • Dost by mě zajímalo, jestli jde opravdu o nový engine....jak tak na to pořád koukám, přijde mi to víc jako lehce upgradovaný Gamebryo s novym interfacemem (hlavně nájezdy na zdí hradů, to byl Oblivion Ctrl+C/V).....byť horší než u Modern Warfare 3 to snad nebude, tam jen úplní slepci mohli považovat grafiku za moderní....Každopádně i New Vegas dokázalo s pár modama vypadat o dost líp, tak jestli s náma Bethesda zas trochu nejebe ( viz.Rage )
    • Uplně nový engine to není. Základ pořád vychází z Gamebria což je vidět třeba na animacích.
      Ono spíš záleží co s tím tvůrci dokážou udělat. Co svýho času dokázal CDProjekt RED udělat s Aurorou v prvním Zaklínači to byla bomba.

Docela se na to už těšim a jako arachnofobik co jsem koukal na videa si to užiju na 200 % *1*
    • Milda8
      Přes všechna tvrzení, který vydávala Bethesda, to je ten samý engine. Bethesda není tak velký studio a zkrátka uplně nový, od základu zbudovaný engine je prostě moc velký sousto i pro nejvěší firmy.
  • Začal sem z Nostalgie hrát znova Morrowind tu skvělou atmosféru a uveřitelnost toho světa žádnej díl TES už mít asi nebude ):
    • Na serii Elder Scrolls je zajimavy pozorovat, jak hraci vnimaji vsechny dily. U kazdeho je to uplne to same. Uz u Daggerfal se v te dobe rikalo, ze to ma chyby, ze je to zabugovany a tamhle tohle, zlata arena. Pak prisel Morrowind a co si pamatuju, tak byla na nej zase docela ostra kritika. Ze je videt pred sebe jen par metru, ze je tam zase spousta bugu a je tam neco zjednoduseny oproti Daggerfall a zlatej Daggerfall. Pak prisel Oblivion a zase uplne to samy, zlatej Morrowind. Ted vychazi Skyrim, a myslim, ze se za chvili prehoupneme do ty casti, kdy uz se bude rikat zlatej Oblivion, dokud nebude pokracovani Skyrim a to se Skyrim bude velebit jako nejlepsi ze serie Elder Scrolls. Ale jinak si me nevsimejte. Uz zvatlani staryho hrace :)
      • Daggerfal nešel kvůli svý zabugovanosti ani dohrát.Morrowind měl na svoji dobu skvělou grafiku. Obvilion hromadu věcí osekal kde skončily kuše,halapartny,kopí,krátké meče,svícny,proč celá provincie vypadá jako nějaká Středověká Francie,proč hnedka ze začátku sem Vyvolenej (v Morrowindu sem docela čumel na ty neuspešný Nevariny v té jeskyni človeku hned spadne seběvedomí když zjistí že není první velkej hrdina ) a šipečka hned ukazuje kam mám jít v Morrowindu se člověk objevil jako santusák s 50 denárama a měl jet do nějaký balmory (určite nejsem jedinej kdo naběh do prvního Dungu a dostal neskutečne na prd*l)

Samozřejme že je možné že co tady píšu je ze zaujetosti protože když sem tu hru dostal v ENG GOTY k vánocům ve 12 ti letech tak to pro mě byl neuskutečnej odvar

Za prasečí pravopis a slovosled se omlouvám učení namáha mozkové bunky
        • A ja si zase pamatuju, ze prave za zpracovani a grafiku, kdyz vysel Morrowind, nejvic dostaval zabrat v kritice. Co Morrowind vysel, tak byl velice narocnej na tehdejsi PC a jeste bylo videt jen par kroku dopredu. Co jsem mel tehdy o neco vic nez prumernej pocitac, tak se to hned po vydani vubec nedalo hrat. Ale to jen takovy zpominani. Az to bylo vsechno opraveny, a ja mel lepsi pocitac, tak to byla skvela hra :)
          • Tehdy nebyl takovej boom v upragdování pc .takže se v tom že to dosti lidem nešlo není čemu divit
            • No to prave ze byl. Tehdy se upradovalo jako o zivot, dnes je to mnohem mirnejsi (asi taky diky konzolim). Zvlaste Morrowind vychazel taky v prelomovy dobe, kdy zase lidi museli kupovat novy GPU kvuli T&L. A do toho novy procesory... To bylo furt neco. Az si z odstupem rikam, jakej jsem byl blazen, jen kvuli hram do toho davat takovy prachy. Ale takova byla doba,
      • nepamatuju si, ze by nekdo relevantni rikal, ze morrowind je lepsi nez oblivion. toho, ze lidi budou rikat, ze oblivion je lepsi nez skyrim, tak to se asi taky nestane.
        • Asi nejsem nikdo relevantní, ale to že je Morrowind lepší než Oblivion klidně řeknu. Oblivion měl oproti Morrowindu nudně jednotvárnou krajinu, nezajímavé charaktery a neskutečně mizerně odvyprávěný příběh - a to ani Morrowind v těchto věcech nijak nevynikal.

Ale naplňuje mě optimismem že v těchto tradičních slabinách TES série na tom Skyrim o mnoho hůř než Oblivion být nemůže...
        • Kdo je relevantni? To vsechno pozoruju, lidi tak rikaji :)
        • Každej kdo hrál pořádne Morrowind ti řekne že Obvilion je osekaná verze s level scalingem a šipečkou pro Xbokáře
      • kvalitní blábol
  • Mám vážné obavy, že moje angličtina není dostatečně vyvinutá na to, abych rozuměl tolika řádkům textu, ale ani můj pc neni dost silný na to, aby utáhl Skyrim v češtině.
    Proč se nemůže zkloubit čeština s ps3? :D Hold dnes v noci budu hrát se slovníkem =D
    • Prave takto sa naucis ang, ked budes mat slovnik. :)... Ako sa hovori: Vsetko zle je na nieco dobre *1*
  • Diky moc. Pomohlo to *3* ..to by me asi nenapadlo. Jeste jednou diky!!
  • Z.Z. a Hairy_Ass: Emoce dávají do té smrti trochu života a motivaci k činům. Např. proč bych měl někomu pomáhat, ať už jen ve hře, když vypadá, že je mu to uplně u řiťky. Ale chápu, že někdo to tam nepotřebuje...
    • pak je emocí v Oblivionu spousta... holt asi každý vnímá emoce jinak. mně to přišlo v oblivionu zcela v pořádku a nevšiml jsem si vůbec žádného rozdílu např. od Gothicu 3.
      • Tak to se Jowoodu povedlo presne to co zasmyslel. Znicit serii Gothic a udelat neco TES like. :-) Gothic 1 a 2 neni nic jako Oblivion.
    • Hairy_Ass
      Tady ale nejde o to, že tam nejsou, ale že je tam někdo (třeba ty) nevidí.
  • už to sosáááááááááááááááááááááááááááááám.
    • Ty jeden hááááájzle blbeeeeej :D Ach jo, já to chci i s češtinou..tak čekám...čekám...čtyři stěny..tmavý pokoj..světlo jen od obrazovky...a čekám...a čekám....a čekám..a kolikrát bych to dokázal napsat než to dojde? Posílali to už dneska totiž.
  • Nevíte jak dělat screeny? Přes steam to nějak nejde když hraju Skyrim... :-(
    • Ve Steamu se dělají screenshoty F12. Stiskni kombinaci Shift + Tab, když jsi ve hře a tam uvidíš sám.
      • Díky to vím... Po Restartu Steamu už to běží :-)
  • Skyrim hraju druhy den, nic nepada, zadne bugy...je tu opravdu porad co delat a kupodivu i HW narocnost je ve skutecnosti skvela...Jedine co by som vypichol je snad to GUI a "nacitaci obrazovka". Mapa sveta neni podle me moc prehledna...Takze hlavne cestovani pres hory je nekdy opruz. Ovladani je velmi dobre. Akorat lesni zver by mohla byt vice placha, furt se mi plete pod nohy :)
  • No to sem zvědavej, jestli to bude recenzovat pan Smutný... Všechno je možné od tohoto chaotika...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit