Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pripomina mi to ho*no na haj*lu dneska rano
  • i super mario bros kart je mensi arkada nez toto...
  • ucho
    je to prostě takový styl, komu nevyhovuje, může jít o dům dál ;) je to hra, nehraje si na realitu, má za cíl pobavit. někomu se to líbit bude, někomu zase ne... a i ten catch-up k tomu holt patří... (i když je trochu moc viditelný :) hlavně v tom, že i když člověk někoho předjede, ti vzadu ho předjíždí nebo je má pořád za zadkem :) )
  • Asi takto...

Forza 4. Tečka.
  • Jo to bylo senzacni, jak jel do kazdy zatacky na snehu 200 na silnici siroky samozrejme aspon 100 metru. K tomu ta naskriptovana trapnost a uplne udesnej capch-up toho protivnika :/
  • nuuuudaaaaaaa *7*
  • Vypada to hezky ale to nikoho dnes na zadek neposadi, chybi mi tu destrukce a fyzikalni model jako mel Flat Out, ta hra mela aspon smrnc, tuknete do auta a uz litaj plechy... auto ktery nejde skrabnout neni auto... Tohle je pro deti... uz by mohli udelat nejakej odvaz i pro dospely :)
  • Taky vam to tolik pripomina staryho Lotuse?
  • ucho
    je to hra, lavina je na efekt a zajistí i překážky pro zpestření. zajímavé, že nikdo spíš nezmínil až trochu moc přehnaný kečup...
  • Čo zátačka to šmyk, zvuk motora? noj favorit vydáva krajšie zvuky hento jak keby nahrali odšťavňovač..... a ak si všimnete tak celú hru bol na chvoste ale pri konci ich dal pomaly na spiatočke .... asi si AI všimla nejaký radar tak spomalila :D och bože kde su tie staré NFS-ka
  • MishKonn
    Aneb jak nejlépe bezpečně odstřelit lavinu? No přece tankem, vrtulníkem s raketami, nebo artilérií!
  • Bohužel pro vývojáře a distributora je finančně výhodnější když si takovou hru zahraje 10-ti letý syn a s ním jeho 30-ti letá matka která si odběhla od plotny... Proto je výsledek jen cirkusové představení s drahými auty v hlavní roli... :/ Já bych si radši ale zahrál závody než divadlo... :-)
  • první video - úplně na ho*no! nejvíc mně s*aly ty jiskry jak narážel na tu skálu, ale druhé už se mi celkem líbilo se těším
  • já to teda nehrál, ale když čtu ty reakce tak mám pro věčný optimisty jen jedno slovo: Undercover (alias Need for Speed meets Driver... unsuccesfuly). Nechápu proč EA dalo Black Boxu další šanci na příběhový NFS
  • Paulcz
    kdysi tuším vyšli takový závody ze Star Wars, tohle mi to připomíná i zvukama, jen jezdítka (tam "vznášedla") maj jinou grafiku :)
  • Tu mam v kompu už pět let a prach na ni ještě nesedá :D
  • El-Bravo
    Proč proboha?
  • jnsCZ
    Ježišmarjá, to se nesnaží zastavit ta auta... to jenom zapálení závodníci vjeli do průsmyku, kde zrovna dělostřelecky odstřelují laviny :)
  • MishKonn
    A odpálení hory pro zastavení dvou aut ti přijde v pohodě? *3*

Bych poradil klukům policajtskejm pořídit si bodáky na silnici, kde se nedá uhnout, ale proč nesrovnat se zemí 20 km čtverečních, že...

edit: Vidím, že opravdu odpalují tu horu, když zrovna projíždějí...ale firebally, nebo raketami? No, má výpověď stojí.

Policie má v NFS univerzu IQ na bodu mrazu. A jo, počkat, to je vlastně výrok sedící na celou sérii již pár dílů...
  • dik *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit