Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bože to offroad lambo je neskutočná blbosť....
  • a dvojka...a porsche, to především. *12*
  • Tak jízdní model mohli pohnojit ještě víc (což udělali v minulém HP), ale čekal jsem že to bude o něčem jiném, než že za sebe seřadí prakticky pár skriptovaných závodů na tratích, které připomínají okruh. A kterej blbec vymyslel jízdu v soutězce po štěrku a lavinu nebo ledové balvany či co to je na zimní trati? Zase nitro? No fuj. A jak hodlají dneska prodat závodní hru, kde není pohled zevnitř? Zvláště když má vyjít Forza 4? NEchápu kdo za to může dobrovolně zaplatit.
  • Ellendway
    No, grafika vypadá už tři roky stejně a zatím jdou vidět jen auta :(
  • Ja jsem si alespon poslechl soundtrack http://www.youtube.com/watch?v=2YmYryJnCQs&feature=BFa&list=SP4BA7B4BE424944C5&lf=BFa *14*
  • montatatana
    Evropske Story jsou vzdycky aktualizovany ve stredu odpoledne po cca 16:00.
  • To me vzdycky bavi u NFS sledovat ty fanousky, co se u kazdyho novyho dilu strasne divi, ze NFS je arkada, jako kdyby to snad nekdy bylo neco jineho :)
  • Vostoq
    http://www.youtube.com/watch?v=xVArEf4uRs0 homer to řekne za mě ;)
  • Po zhlednuti tohodle hnoje mam chut nainstalovat NFS3 a pripomenout si o cem ze to NFS vlastne byvalo.Uz jen sledovat pouhe video me urazelo,neco tak stupidniho uz jsem opravdu dlouho!!! nevidel.Jestli za tohle nekdo vyhodi penize tak ho uprimne lituji.A ty retar.dy z Black Boxu bych tenhle zdegenerovany paskvil nechal zavrit na 10let na samotku...a bez navstev..debi.love.
  • haha, jo ta "fyzika" je opravdu unikátní *2*
  • Na prvním videu 3:07 je krásně vidět proc NFS nehraju.
  • Amylee.Anderson
    Zlatá jednička :P
  • Ľudia neviete prečo to demo nie je ešte na PS3 CZ Store? Moc ma to síce netrápi kedže je to NFS od Black Boxu ale chcel som to vyskúšať nemám to tam.
  • MidnighT91
    xD
  • fuj horší než Sega rally
  • protoze americka dalnice ma na kazdych 100 metrech zatacku, ve vetsine pripadu klopenou :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit