Přejít na výpis diskuzí
Jak vypadal druhý měsíc Games.cz s podporou čtenářů?
20.1.2012 | Redakce Games.cz
83 příspěvků
-
jak se řeší daně z těch příspěvků? kdo je jako subjekt platí?
-
-
Neřeší dar do 20 tisíc se nezdaňuje.
-
-
i tak se to řeší a i tak je zde nějaký subjekt, na jehož triko to je. a tedy je otázka stejná, kdo je v tomto případě vlastně tím subjektem? nebo se bude tiše předpokládat, že to nikdy nepřesáhne těch 20 tisíc? (od roku 2013 by se mělo tuším navyšovat na 50 tisíc, ale to není podstatný).
-
-
No hlavně jde o to jestli účet je přímo na games a pokud ano tak jestli je games právnická osoba, nebo je to účet například napsaný na redaktora apod. Navíc aby se dar mohl zdanit, je potřeba i darovací smlouva, protože darováním se podle občanského práva rozumí takový právní vztah, který vzniká na základě darovací smlouvy, podle níž dárce něco bezplatně přenechává nebo slibuje něco bezplatně přenechat obdarovanému a obdarovaný tento dar nebo slib daru přijímá. Zde ale určitě žádná smlouva není takže je podle mě jedno kolik kdo pošle a danit se to nemusí podle mě.
-
-
tak to běž Františkovi Fukovi na stránky napsat, že ty daně za donate platí zbytečně.
-
-
Ono to asi funguje jinak, dar to není počítá se to jako příjem fyzické osoby a roční příjem pak celý zdaníš, pokud přesáhne zákonem danou částku.
-
-
-
-
-
finanční dary do určitý hodnoty se nedaní... (obzvlášť, když jsou anonymní) ale to je jenom moje domněnka, ruku do ohně bych zato nedal:)
-
Právě sis vysloužil doživotní ban... *1*
-
-
ja osobne neprispivam ale myslim ze by bylo fer k tem to vam posilaj penize nechat je v ankete rozhodnout na co maji penize jit...treba kdyz by se rozhodovalo mezi novou polozkou A a novou polozkou B .. *3*
-
Pokud to není začátek rozdělení obsahu web na placený (bez reklam atd.) a veřejný, tak s tím nemám větší problém - zvlášť bude dohledatelná výše částky a účel použití.
-
"nikoho nepovyšují nad ostatní"
hej, my se ale chceme povyšovat! :) -
ani jsem o tomhle nevěděl
-
Nebudu tu dělat zbytečný flame, ale lidi uvědomte si komu posíláte peníze! Tenhle web (a je dobrý rád sem chodím) z reklamy točí miliony týdně!
Důkaz: strana 8
http://www.tiscalimedia.cz/wp-content/uploads/2011/08/cenik_tiscalimedia_2012.pdf
Vaše peníze by měli jít na podporu nezávislých lidí a menších stránek, kteří si mohou o adrese na Václaváku nechat jen zdát a skutečně ocení i tu stovku, tisícovku... .
Ale volba je to ve finále samozřejmě vaše :-) -
-
Miliony týdně? To má každý v redakci novou Audi A8 ne? :D Když tak počítám 2 miliony týdně tak za ty dva roky redakce vydělala okolo 192 mega, to je slušný, ti musí mít život :D.
-
-
Točí != profit. Ale stejně je to blbost.
-
-
Ano, hlavně jdou všechny tyto peníze Bachovi do kapsy a ten z toho platí celý tým. Kdybys použil svůj deb*lní mozek zjistil bys, že Games dostává minimum na věci, které jsou mimo výplaty týmu a nezbytnou injekci pro web. A kancl na Václaváku? Myslíš tu jednu nebo dvě malé místnosti? Dávám tomu, že to stojí tak 10k / měsíc.
-
"z reklamy točí miliony týdně!"
*15*
děkuju!
-
-
Malo to propagujete, slysim o tom prvne.
-
-
Na hlavní stránce je červený banner napravo s nápisem PODPOŘIT GAMES.CZ.
-
-
Já bych řekl, že to moc splívá s tou reklamou těsně pod tím, protože jsem si toho všiml taky teprve teď. *3* Mělo by to být někde, kde si toho může každej všimnou, protože doprava do té urovně kde to je se nedívám, protože tam je jen reklama. *7*
-
Jenze ja sem chodim pres rss a hlavni stranku jsem nevidel ani nepamatuju. Melo by to byt v zahlavi.
-
Ahá, se omlouvám, tak to je skvělé
-
-
Omluvej se za sebe a ne za me :-).
-
-
-
-
Dobra finta na ludi.
Ale jedno je vzdy smiesne ako ludia na to skocia.
No ale ked clovek pozrie taku relaciu ako RE-PLAY , no idete dolu vodou.
Inak Tiscali Gamaes zacinaju uz ludia skor citat zo zvedavosti,
ze jak deti zrecenzuju hru *1* A ta hodinova beseda nejako clubu,
no trava dela veci *1* -
-
Socka
-
-
Až přijde výplata, podpořím. Jelikož mi začali prázdniny, piju jak duha jakmile začne zase škola, slibuji, že podpořím:)
-
Games.cz je kvalitní web, takže i kdyby si snad redaktoři jezdili v nejluxusnějších limuzínách, tak si další peníze za svoji poctivou práci zaslouží.
Příspěvek je navíc zcela dobrovolný - kdo je s webem nespokojený, má možnost jej nečíst anebo nepřispívat... Kdo je naopak nadšen, může svobodomyslně nějakou tu korunu poslat a dopomoci k ještě lepším podmínkám.
Nevím, kdo a hlavně proč s tím má nějaký problém... -
-
Jako řiťolezec jsi bezkonkurenční.
-
-
Beru to jako kompliment, děkuji. *5*
-
-
A oni ti to baštěj... *1*
-