Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zir074
    Internet zbavuje lidi emocí a tak jim není nic svaté. Není cesty zpět...
  • Ted me napadlo jedno hezke slovo co radí pouzivaji media v urcitych mensinach :D
    nepřizpůsobiví hráč :D Docela to i sedí podle mě :)
  • Meow
    Tak proč si z ní děláš prdel, cype?
  • Zir074
    Rakovina je zlá a bolestivá věc. Zajímalo by mě, kdy budeme muset Youtube utratit. *9*
  • Tak teda prudil nebo votrava je fakt hodnee smesný :D To je teda toxicita 1000x lepsí :D
  • taky jsem nad tim premysel .. zrejme se napred ujala "toxicita" jako pojmenovani jevu a pak z toho odvozeny hrac/ka.

Co treba prudil nebo votrava?
  • Tak jak bys to teda napsal slusne cesky ? :)
  • Rekl bych, ze Riot experimentuje nez aby vedel co dela. IMO lepsi delat neco nez nic. Odliv hracu, a/nebo stagnace, je casem nevyhnutelna u kazdyho projektu. Kazdopadne naslouchani a komunikace s komunitou/zakazniky je stezeni. Toto tema mne docela zajima, dik za clanek.
  • Jack1947
    To je špatně že OW hrajou toxická děcka z LOl. O ně nikdo nestojí.
  • League of Legends je pro malý děcka, Defense of the Ancients to je pecka....

Takhle ten song zní víc uvěřitelněji.
  • Zrzzek
    Souhlasím. Hraju okoli platiny a s dynamic queue nemám problém. Problém s dobou čekání a dělání her "sehraný tým vs. 5 jednotlivců" se týká hlavně vyšších divizí. Navíc týmové rankedy se do hry vrátí. Tím nechci říct, že ve hře nejsou problémy, ale taky to není žádná pohroma.

K úbytku hráčů. Hra už běží 7. rokem. To číslo hrajících lidí bylo obrovský a to, že postupně klesá, mi nepřijde vůbec divné. Druhým důvodem je Overwatch. Nyní ho hraje plno hráčů z LoL. Někteří holt s LoLkem skončí, jiní se zase vrátí...
  • Ty blaho to je ale dulezita zprava, to si zaslouzi samostatny clanek. A jake odborne vyrazy, jako hracova toxicita. Tohle je uplnej herni Brexit..bravo Kremser!!!
  • Jack1947
    Jedno slovo Overwatch *4*
  • To by bylo lepší.

Ale i slušně a česky to jde napsat. Toxický....To je opravdu název jak poleno.
  • Lol, no ja ako neviem či to autor tohto článku vobec hráva. Ale moja skusenost je diametrálne odlišná.

Hrávam to velmi casualisticky, tj tak 3x za týžden, teraz už i menej. A nie je to pre to že by sa hra nejak zhoršila, (posledny patch bol celkom výdatný). Ale pre to že jednoducho na to už nemám cas... To bude podla mna i hlavný dovod ubytku hráčou, jednoducho stárnu a nový prichádzajú menej, lebo ta hra predsa len už nie je najnovšia.

čo sa týka Dynamic queue, čo mi uplne vypichlo oči "receptu jak spolehlivě zabít vlastní hru...oplátku zcela likviduje herní zážitek.." Toto je uplna hlúposť. Dynamic queue je najlepšia vec s ktorou obodbné hry kedy prišli. Strašne vela vecí to robi lepšími. Hraci sa nenatahuju na začiatku hry kto kam ide, nemusí sa repetetivne a trápne dohadovať pozicia v loby jednoducho si zvolia čo chcu hrať pred hrou a hraju to čo chcu hrať. Ako len toto može zabiť herny zázitok nechápem. Jedine že by autor zbožnoval nekonečne dohadovanie sa o poziciu a trenovanie najrychlejsieho pisania miesta hned ako sa spustí hra. Nestretol som nikoho kto by mal na novy system námietky.
    ---> Tak isto spomína toxicku komunitu... Toto može existovať, ale absolutne to nie je moj prípad, Večšina hráčou s ktorými ma to hodí do hry su viacmenej normálny ludia ktorý sa chcu zabaviť zrelaxovať a nepotrebuju si dokazovať ako prašili moju mamu. Toto sa aspon mne stáva minimálne, Určite to existuje, na nižšich rankov to bude asi ošemetnejší problem ale moj už tiež nie je nejak extra vysoký a hoc by som toho mal byt svedkom tak v zásade pochvalné oscenenia rozdávam 20x častejšie ako reaporty (ranked som prestal hrávať, aby som im to nekazil, ale som v nom najnizsia gold divizia)
    --->vyhaldavanie hry, priemerne mi to nájde hru do 2 minút. 30minut? To je uplne mimo realitu ktoru poznám
    ---->
  • Tak ono obrovska koncentrace d*ebilu a rusaku je poznavaci znameni vsech F2P her
  • jindra.veliky
    souhlas
  • Tak nemuže tam napsat z*sraný v*jebaný k*kot co nic neumí a jen nadává :D
  • toxický hráč. To je tak blbý název *15*
  • Meow
    DOTA je pro malý děcka, League of Legends to je pecka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit