Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vindalooo
    WoW: a křivka jde nahoru nebo dolů? Film nechtěli udělat dříve aby jím připadně nepřitížil. Logicky z toho vyplývá, že už nerostou. CS: Ano je to vyjímka, ale 1.6 se už taky nehraje tolik jako před 10 lety. MS zatím je v klidu, ale už se neprodává tolik PC jako v minulosti a na mobilních zařízeních hodně prohrávají.
    Ono je to prostě dané, všechno jedno upadne a nastoupí na jeho místo něco jiného a bude to čím dál rychlejší. Jak dlouho bylo na špičce rádio, jak dlouho to držela TV a kdo z vás se nyní na TV jako takovou dívá?
  • Jack1947
    Kazič id1ot kret3n a imbecil těch pojmenovaní je všude spousta stačí si vybrat *3*
  • Každá hra se omrzí. Po 8 tisících zápasech, si prostě řeknete dost.
  • Jack1947
    Klon TF2 mínus P2W helmičky fixed *5*
  • Jack1947
    Ne
  • KrPa
    To tezko, tady maji vlastni server
  • úplně ten samý problém máte tady v diskuzích. Někoho zabanujete za neškodný příspěvek, a jiného, registrovaného a protekčního, necháte urážet a nadávat druhým a je nepostižitelný. Příklady tu jmenovat nebudu, ale mám na mysli konkrétní věci.
  • Pár milionu...
  • SalemCZ
    kolik lidí hraje to WoWko?
  • klon TF2 mínus skill
    fixed
  • Jojo hlavně v PC branži to platí. Viz Microsoft, Valve, World of Warcraft, Counter Strike ...
  • Jack1947
    Proč to vztahovat na sebe? Nebo ty sám hraješ lol ty diecko ?
    Nevím o čom točíš akých 20?ale ok sdostal bych určietě report aj naozaj aj tak aj aj jaj *4*
  • Nebude to tím, že minulý rok vyšlo Heroes of the Storm?
  • Overwatch není zase tak dobrý... když se to tak vezme je to klon TF2 a ještě k tomu je tam cash-shop.
  • Zrzzek
    Odliv hráčů? Nepovídej. Každá hra, která se nehraje, je mrtvá...
  • To ti prídem ako "toxické decko"?

Neviem sice čo hrávaš, ale myslím, že takmer určite by si bol jeden z tých 20, ktorý by dostal report....
  • SalemCZ
    jenom CS se nějak drží
  • vindalooo
    Následující myšlenka nemá být trolení.
    Král je mrtev, ať žije král! Stejně jako všechny úspěšné značky postupně upadne v zapomnění. Internet explorer, Nokia, HTC... Dřív nebo později to čeká facebook a apple. Novým králem je Overwatch. Mně osobně se zase tolik nelíbí a třeba titanfall mě bavil více. V korejských herních kavárnách je už ale nyní nejhranější.
  • ted mi neslo "reagovat" pouze "nahlasit".

No prave, smesny. Osobne a obecne s anglicismy problem nemam. Jazyk je ziva vec. I v Ústavu pro jazyk šéský s tim nekteri problem nemaj. V UK udajne ani nemaj takovy ustav. Holt, nekdo ma rad vdolky a nekdo sni i donut a je mu to fuk ;)

Ano neprizpusobivy je vyraz ktery vystihuje urcity typ chovani. Nicmene, a dle meho, toxicita je pojem sirsi. Nejen, ze nekdo je neprizpusobivy, ale zejmena ze jeho/jeji chovani negativne ovlivnuje ostatni v danem prostredi.

---
    edit: jen to tu upravim .. no vidis, kazic. Kazisveta zname jiz ted nevim z jake princezny :) Kazivsi hraci lol
  • Jack1947
    Jenže u Moba hry je to jedna z věcí co jim může zlomit snadno vaz *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit