Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážená redakce, tohle je nejhorší (BY FAR) článek, který jsem měl tu "čest" si na games.cz přečíst. Autor očividně hru nehrál, popř. nepřekročil práh lvl 30 a nebo dokonce patří k oné elitě Bronze V hráčů, kteří prostě ze všeho viní hru a samozřejmě potkávají nejčastěji sobě podobné.
    Takže p. Kremser, vychutnejte si své elohell do sytosti a vězte, že úroveň Vašeho článku patří přesně do této kategorie. Doufám, že Vám redakce sebere právo se k LoL vůbec vyjadřovat, protože tohle byl opravdu humus. Zkuste Blesk, tam se článek tohoto typu určitě chytne...
  • Kremser si zas napisal bulvarny clanok :D
  • Jack1947
    Víc cheaterů potřebuje jop.
  • Jack1947
    Vyloučily nějakej tým protože jim nedostatečně platily a měli špatné pracovní poměry. Či jak.
  • Zato z tebe stříká inteligence. Někdy ti i zapatlá klávesnici, takže omylem postneš takovouto blbost.
  • No a... je to problém? Vždyť MOB jsou tři pr... kopy.
  • Můžeš nějak rozvést ty důvody pro vyloučení LA Renegades. Konkrétně ten o "zdraví ohrožující prostředí v gaming house"? Já sem LoL nikdy nehrál a ani to nemám v plánu. Ale ten důvod se zdravím se mi zdá víc než zajímavý. Jak může vyloučení jednoho týmu změnit (předpokládám) budovu ze stavu, který zdraví ohrožuje na takovou, která ho neohrožuje by mě velmi zajímalo.
  • Jack1947
    LOl =! Dota ? *7*
  • Byla by škoda, kdyby LoL skončilo kvůli chybám vývojářů. Kam by všechny ty sr*gory co nezahrajou ani wraith kinga v Dotě mohli odsmrdět.
  • Asharak
    Název jako propaganda ostatních MOBA her, aby lidi přestali v LoLko věřit *7*

Tipuji Blizzard, když už tu bylo tolik o OW *1* *jk
  • Asharak
    LoL = DotA *7*
  • Asharak
    Protože CS je na vzestupu, skoro na vrcholu podle mě, chybí zapojení Asie, furt dokola si říkám, kdy přestanou mít skiny hodnotua ze 150€ za skin zbyde 1€ *1*
  • Jacku, Jacku, vzdyt ty neumis ani cesky, tak proc zkousis psat cizi reci?
  • Ja to nejsem, ja mam ban kazdou chvili !
  • Takto bulvární článek jsem na games.cz již dlouho nečetl. Autor značně zkresluje a přehání ohledně důvodů vedoucím k úbytku aktivních hráčů. Hraju LoL už 4 roky, tak snad trochu rozumím dění kolem hry.
    Reddit je kapitolou sama pro sebe. Stejně jako u ostatních fór, lidé co jsou s něčím nespokojení budou vždy postovat a ti, která daná věc nezajímá nebo proti ní nemají výhrady se nevyjadřují
    Myslím si, že většina dlouholetých hráčů, která má ráda ranked čast hry, je hlavně rozladěná z pomalého (v horizontu roků) přidávání jimi žádaných features jako jsou replay system, voice chat, sandbox mode, nový klient, champion reworks... a ty stávající jsou provedeny dost polovičatě. Tutoriály by rozhodně zasloužily obměnu a třeba by se tak snížil počet nováčků, co se nechají odradit hned na začátku.
    DynamicQ rozhodně nekazí herní zážitek. Možnost vybrat si před zápasem až dvě role zlepšuje komunikaci, tím že odpadá dohadování se s dalšími čtyřmi hráči v champion selectu o tom, kdo bude na jaké pozici. Pokud člověk v rankedu čelí 5 man premade group tak je tomu jedině v případě, že i on hraje v pěti, což se mi zdá fér. Problém s čekací dobou, nevybalancovaným matchmakingem a premade group vs 5 solo players je jenom ve vysokých divizích ( horních 5%) a na serverech s malou hráčskou základnou. Na optimalizaci systému pro high elo se pracuje i když to trvá již dlouhou dobu. Drtivé většiny hráčů se ale nedostatky DynamicQ netýkají.

Ohledně zmiňovaných kauz:
    Tyler1 nebyl na lol žádné neviňátko ale troll, který se lidem záměrně snažil prohrát hry, když byl s něčím nespokojený a ještě za to bral na twitchi po určitou dobu peníze. Je pochopitelné, že riot nechce svojí hru spojovat s lidmi jeho charakteru a udělil mu permaban.
    Co se týká vyloučení teamu LA Renegades z účasti na riotem pořádaných či podporovaných soutěžích/turnajích, tak riot uvedl dostatečné důvody k tomuto kroku ( neoprávněný podíl Chrise Badawiho v teamu a zdraví ohrožující prostředí v gaming house) , ale důkazy nezveřejnil. Team se ale může bránit u civilního soudu, pokud se tak rozhodne učinit. Domnívám se však, že označit jako důvod vyloučení LA Renegades odmítnutí shoutcastera Monteho a ostatních freelancerů účastnit se riotem pořádaného MSI kvůli nízkým cenám ve smlouvách za jejich služby je velká konspirační teorie.

Společně s dalšími lidmi v diskusi sdílím názor, že za možným úbytkem hráčů stojí především věk hry, kdy většina lidí zkrátka nedokáže vydržet u tohoto typu her déle než několik let spojený s pomalým přidáváním neplaceného obsahu. Konkurence v podobě Overwatche nepředstavuje dle mého vzhledem k odlišnosti her problém.
  • SalemCZ
    jsem zvědavej na pád Google to by museli asi zařídit úřady
  • možná si jenom váží svého času)
  • Ani tehdy jo? No tak to jsi vskutku hloupý člověk.
  • vindalooo
    V PC branži a HW branži to platí víc než kde jinde.
  • Já bych to viděl tak v jednoduchosti je síla já hral ,,lolko,, od začatku cca asi 2 roky potom jak to zacali menit vylepsovat tak to bylo jenom horsi ttedkom bych to nehral ani kdyby mi zato platili !!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit