Přejít na výpis diskuzí
Jaký styl hraní si vyberete v multiplayeru Modern Warfare 3?
20.10.2011 | Petr Poláček
144 příspěvků
-
Po 9 rokoch? Takto doom1 vysiel myslim v 93 a od jeho hratelnosti sa cod moc nelisi pouziva iba ine skini zbrani a nepriatelov.PRsote behoskakcko strielacka.Cod hratelnost bola podla mojeho nazoru odrhnuta az na kost davno pred vnizkom tejto znacky.Je to nudna neinovativna chujovina ktora mola naozja bavit iba ludi ktory nehrali dooma a quaka
-
pokud je pro teplouše, tak to hraješ jenom ty *7*
-
Uuuh,blood screen,SO real......Master sergeant TO THE MAX je opet v akci koukam *1* .
-
"CoD má nejlepší Singl, příběh atd. na tohle je CoD expert a ja jsem prostě zástáncem pořádny akce, napětí a něco co dává hlavu a patu."
Tohle je uplne krasny priklad typickeho zaslepeneho cod fanouska.Takovej blabol muze vypotit opradu jen zaslepenec.
Nejvic me rozesmala asi ta pasaz o tom,ze mas rad veci,co maji hlavu a patu.Tim jsi me uplne rozsekal *1* . -
Cod a nejlepsi singl? To snad ani nemyslis vazne *1* .Moc tragictejsich SP her nez jsou posledni dily cod jsem vazne nehral a to sem zacinal hrat za dob prvniho HL.
Prvni 2 ,mozna 3 dily Cod mely paradni singl,ale o poslednich dilech se to vazne rict neda.
Ale tak na druhou stranu,pokud te bavi morhoon ve 3D,tak proc ne ze. -
a bude hur....
-
no takze cod :)
-
heh.. jako kdyby tady slo o singl.. ale jinak ok :) Co se tyce te grafiky.. tak kdyby se vsichni vyvojari zasekli v case jako v IW, tak to vyrobci HW muzou rovnou zabalit.. jinak je dobre ze recyklujou.. ja taky odpad recykluju .. :) sry ale nejsem konzerva.. mam rad pokrok! *3*
-
Battlefield pro teplouse, COD pro teplouse, ku.va ja uz si, zdá se, zahraju jenom staré hry *10*
-
heh jak se na steamu chatuje ?
-
tak jinak, ko.ot v jiné predkožce *1*
-
no spis bych rek ze ten kabat je stejnej nez jinej :D je to stejnej kabat obohacenej o par nesmyslu
-
copak404 muj steam nick *3*
-
Jako můžu říct, že CoD hraju už od začátku. Nikdy jsem ale nebyl tak sklamanej jako teď, zatím co jdou všichnu kupředu Activizion zaostává a vlastně jen vydává dokola to samé jen v jiném kabátu a to pro mě "po tolika letech" znamená nuda...
-
na steamu sem Ouniles jesi ho mas pridej si me a kup to pres steam kdys to vychytas tak za to das par stovek (napis mi svuj nick abych si tam nepridal naky pero co mi bude cpat ze ta prastara hra mw3 je pecka)
-
zábavněji? maximálně skrze zombiky na odreágování, ale nic víc v tom na proti Bf3 nevidím
-
*4*
hmm tak diky za info moc si toho vazim . Tak ja si jeste neco o tom poctu schlednu videa vemu z vejplaty potrebnej kes a jde se nakupovat *1* -
prosimte dyt ani nevis co to znamena *1* ¨
-
Jako 13letej fracek? Není to brzo už takhle vědět o drogách chlapečku?? Ignore,
-
furt, furt, furt to samý dokola *7*