Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MishKonn
    To, že má film Oscara, ještě taky automaticky neznamená, že je to pecka.

Zkrátka, mám hudební sluch a to, co produkuje Jay-Z, se s ním neslučuje. A nenávistí k hip hopu to opravdu není, v -nácti jsem jej poslouchal, dodnes si rád poslechnu takové věci, jako jsou Lords Of The Underground nebo Looptroop.
  • Třináctinásobný držitel Grammy nemá na rapování rytmus, hlas a je úplně hluchý? Proboha, tohle by snad nenapsal ani člověk, kterému se hip hop vyhýbá takovým způsobem, jako dechovka! Ač poslouchám hopec jen okrajově, říkám, že jsi těžce mimo!
  • MishKonn
    Ááá, pán vkusu se ozval!

+1
  • Cahir
    Skvělej track, i když jinak Jay-Zeho moc nemusím.
  • V pohode by sa hodil aj Dead Can Dance to by bola pecka *16*
  • To uz aj hudba z Matrixu k tim slowmotion zaberom by bola lepsia, lebo fakt ta gagsta hudba je uplne nahovno. To je ako dat hudbu z Schindlerovho zoznamu k Fife ...
  • MishKonn
    Je pravda, že hip hop se mi vyhýbá asi takovým způsobem, jako dechovka. Některým trackům se ale atmosféričnost rozhodně nedá odepřít. Na druhou stranu, Jay-Z je podle mě jeden velký šoubyznysový omyl, který jen potvrzuje, že lidé zkonzumují opravdu všechno. Ten člověk nemá na rapování ani rytmus, ani hlas, a přijde mi, že je úplně hluchý. Jeho "hudba" zní, jako kdyby se člověk, co neprošel mutací hlasivek a vybuchl mu u hlavy granát, snažil rapovat do rytmu.
  • Asi nejsem Gangsta enough na tuhle hudbu...... porod *7*
  • Tak tahle sra*koidní hudba z tý hry dělá pěknou hovadinu ve stylu CoD...CoD má Eminema, BF3 bude mít tohohle negra.Jen MoH mělo Linkiny s jejich posledním songem kterej stál za to *15*
  • napr tematicky toto : http://www.youtube.com/watch?v=SBwk6UzFK2Y&feature=related
  • MidnighT91
    Hip hop my nevadí, občas poslechnu nějkej dobrej song ale s tímhle trailerem to těžce prohrály, příště bez hudby a radši pořádně osolit exploze, kdiž tu svoji relistickou zvukovou stránku tolik vyvyšují... nebo by si mohly vzít příklad z ubisoftu aby věděly jak se kombinuje hudba se záběrama ze hry...
  • cough....call of duty ....cough *4*
  • Shenkster
    btw proti hip hop a rapu vůbec nic nemám...Jen nemusím ty "týpky" co nosí XXXXXXXL mikiny a tuny řetězů na krku a stylem chůze i mluvy si hrajou na gangsty...A právě na ty jsem tu čekal *3*
  • Whoossain
    Pravda je, že by se k traileru hodilo něco víc dynamickýho a je lhostejný o jaký žánr by se jednalo...
    Nebo bych si tam dokázal představit něco ve stylu Iception nebo Batmana, něco "dramatickýho." I když 99 problémů je dramatickejch taky dost *3*
  • Shenkster
    Lepší tohle než mít uber kůůůůl hackerský jméno a mít rádoby drsnej obrázek nějaký zrůdy...já aspoň holku mám :) a ne nějakou pitomou pubertální blondýnu ;) co máš ty ? 3 kila řetězu, plácačku a PC ? CG *3*
  • Ne-husto-muzika do Husto-traileru. Bez ohledu na to zda se rap libi/nelibi je tezke pochopit na koho byla tato reklama cilena. Mozna, ze marketing usoudil, ze mimo raperske komunity uz maji check u vsech ostatnich vcetne dechovkaru :) Pokud ne, tak trefa vedle jak ta jedle.
  • Whoossain
    Jay-Z nemusim, zničil Def Jam Records, ale tohle je jedna z mála výjimek, kterou od něj překousnu. Na hru samotnou jsem mimochodem čím dál víc zvědavej, ty záběry vypadají přinejmenším zajímavě.
  • Me to prijde dobre. Jsem pro pestrost zanru.
  • Two steps from hell na ne!!!!:]
  • Zimmer je hollywoodská popina. Clint Mansell by mu s něčím na způsob Reqiuem for a Dream nakopal pr_el *5* Míň epic, ale o dost deeper...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit