Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shenkster
    Já jen čekám kdy se tu objeví nějakej hopík s plácačkou na palici a začne nám tu básnit o nádheře toho rapu...
  • Hanzales
    FaceBook zase dělá všechno možné, abych se tam zaregistroval (některé praktiky mi až hlava nebere) a taky tam dodnes nejsem ;o) Hrát můžeš co je libo a marketingové masáže ignorovat. Dokud ti nelezou až do pošty a nekouká to na tebe absolutně odevšaď (a tím myslím opravdu absolutně odevšaď), tak to ještě není tak zlý ;O)
  • Jazz
    Achjo, zas ten ritardovanej kriplík ?
  • kez by mel hans zimmer nejaky live koncert u nas. platil bych zlatem
  • Hanzales
    Trailer je dá se říci nádherný (nebo aspoň "nádherně sestříhaný") ...ale ta hudba je opravdu hrozná. Včera jsem ho někde koukal s hudbou puštěnou vlastní a jak to ladilo. Dneska koukám s originál zvukem a jako by ten trailer působil snad až opačně :)
  • Je docela vtipný, jak by si někteří zde přítomní přáli, aby byl trailer udělaný tak, aby oslovil co nejužší publikum. Jinými slovy uděláme to méně dynamické (jako by se už neobjevily záběry přímo z hraní, u kterých si někteří pro změnu stěžovali, že zachycená akce není dost akční), přidáme k tomu nějakou anonymní hudbu, nejlépe bez dramatického náboje, připíšeme, že se skláníme před Call of Duty a vyhrajeme tak válku o nejprodávanější vojenskou střílečku současnosti... Jasně že ji Battlefield 3 nevyhraje ani tak, ale každá snaha nacpat celosvětovému hráčstvu do žaludku něco jiného než instantní pokrm zvaný Call of Duty je vítaná. Teda aspoň pro mě *1*
  • Danieledl
    To si zabil *1*
  • 12-ročné deti sa z toho urobia *12*
  • Danieledl
    Proto radši hraju CoD, protože vědí co dělají, ale EA dělá vše proto abych hrál BF.
  • Mayuri12
    Proč ne pokud to v Americe zvýší prodeje, Jay-z je ještě celkem v poho.
  • Amylee.Anderson
    No pfuj!
  • je to humus, ja myslel, ze tyhle radoby gangsta vystrelky jsou uz out, ale v ea asi ne....
  • Jako bych to o pár postů níž nepsal *7*
  • Práve pre tú Ameriku... :/
  • Shenkster
    Horší žánr vybrat nemohli...je to kvůli těm rádoby americkejm gangsta niggaz aby upoutali... Proč tam nedali normalní orchestrální hudbu ála Inception ? :)
  • jesusek
    Jestli má podle tebe BF stejný multiplayer jak CoD, tak si alespoň jednu z těch her nehrál...
  • A čo to znamena ? Resp. na čo naražaju ?
  • co chces cim vic vybuchu, barvicek, rambo stylu a hypu tim lepsi hra pro mladsi 18 let (a nektere starsi retardy)....ps: mluvim jen o trailleru nemluvim o hre hru mam predobednanou
  • Above and beyond the call, takové nenápadné...
  • Ej, velmi promyšlený marketingový tah, cílený především na americké publikum, pro které je Jay-Z ikonou. Proč ne, když to prodejům v zámoří pomůže. Mě je Battlefield sympatický už tím, že nevychází každý rok.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit